Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(RasuteK @ 2013 04 17, 08:11)
Is tikro, gal prie siuvinejimo temos ir nera aktualus paplepesiai, keliames i bendramincius, juk nieks netrukdo, o cia paliekam tik tai, kas aktualu siuvinejimui  mirksiukas.gif

bardakas gausis ten issikelsim ir cia tema numirs duodu 100% tada vel bus negerai..visiem neitiksi irnesakyk.gif
Atsakyti
o man plepesiai netrukdo-kai noriu skaitau, kai nenoriu - tik pažiūriu paveikslėlius...kam 100 temų prikurti nežinau...
Atsakyti
Aš neutralioj pusėj biggrin.gif negerai maišyt pokalbius su darbais ,bet mes neturim vietos mastau.gif jai kursim temą bendraminčiuose,ar šiaip siuvimo ,siuvinėjimo temoje, VISVIEN atsiras naujų komentatorių ,kurios maišys temas ,arba tema kuri nors apmirs unsure.gif

siūlau susikurt temą ,ir pas kiekvieną paraše ,pasirašom kaip kvietimą pasibendraut ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 balandžio 2013 - 08:34
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 17, 09:31)
siūlau susikurt temą ,ir pas kiekvieną paraše ,pasirašom kaip kvietimą pasibendraut  ax.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif siuvinejime visos sitos temos issaugomos, kaip reikalinga, aktuali info kitiems, bet tarp visu musu priplepetu psl. tos aktualios info tikrai mizeris...
Atsakyti
user posted image
siandienai tobulas posakis.nesuprantu jau buvom nutare kad nesamone tu temu prisikurt ir vel is naujo doh.gif
Atsakyti
Keliames ir plepam
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 17, 09:42)

siandienai tobulas posakis.nesuprantu jau buvom nutare kad nesamone tu temu prisikurt ir vel is naujo  doh.gif

drinks_cheers.gif neverta dešimt temų prikurti , juk pagrinde plepame apie siuvinėjimą, juk kas tik ateina pažiūrėti darbų foto tegul neskaito tų postų jei jau taip tingi ir neįdomų.... Dauguma pokalbių visai naudingi yra pvz kaip ir duosiu pvz: apie kvepiančias pagalvėles
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 17, 09:51)
drinks_cheers.gif  neverta dešimt temų prikurti , juk pagrinde plepame apie siuvinėjimą, juk kas tik ateina pažiūrėti darbų foto tegul neskaito tų postų jei jau taip tingi ir neįdomų.... Dauguma pokalbių visai naudingi yra pvz kaip ir duosiu pvz: apie kvepiančias pagalvėles

pabandyti juk galim, matysim, ar pasiteisino ar ne wink.gif
Atsakyti
niekur neisiu schmoll.gif
Atsakyti
ir aš, nors darbų neįkeliu, nes vieną ir tą patį siuvinėju 100 metų, bet man čia viskas įdomu ir patogu
Atsakyti
mano nuomone, šią temą reikia palikti tik naudingai info, nes dabar naujai atėjusiai siuvinėtojai tikrai neįdomu tie pliurpalai, ir praversdama juos - praverčia ir naudingus patarimus, nes jie tiesiog paskęsta tuose pliurpaluose... nesistebiu, kad naujų veidų čia laaaabai mažai 4u.gif ir šiaip, šitos siuvinėjimo temos yra saugomos, norint rasti kažkokią info, čia jau neįmanoma, nes nelabai jos ir yra cool.gif jei užsuktų čia moderatorė, "užbanintų" visas cool.gif

nepykit, bet čia tik mano nuomonė 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 17, 10:53)
mano nuomone, šią temą reikia palikti tik naudingai info,

Tokia tema jau yra smile.gif
Atsakyti