Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 16, 18:34)
turbūt  hihihi.gif tutukas ania  mirksiukas.gif

jo,plaukuotas su dviem priedais lotuliukas.gif

matai ieskausi kokios schemutes adatinei ir netycia uztikau ta pokalbi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 16 balandžio 2013 - 17:40
QUOTE(zerutis @ 2013 04 16, 14:18)
ka tik baiktas

labai labai thumbup.gif

Averita, mielos pedutes
Atsakyti
Tas tutukas tai buvo geras lotuliukas.gif
Zeruti- labai miela gėlytė wub.gif
Man iš Averitos siuvinėtų labiausiai patinka tulpės ax.gif
Atsakyti
aciu uz parodytus grazius darbelius 4u.gif averitai ir zeruciui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 16, 18:11)
pazistama gamina muilus ir naturalia kosmetika namuose ir siunciasi is Prancuzijos et.aliejus, tiksliai nezinau, kokie ten  blush2.gif bet va pagalvojau, jei jie tinkami, tai pasinaudociau  ax.gif

Na, jei jie tikri, tai reik tik atsargiai, ir vos porą lašelių, ne penkioliką ar pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 04 16, 20:44)
Na, jei jie tikri, tai reik tik atsargiai, ir vos porą lašelių, ne penkioliką ar pan.  mirksiukas.gif

supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Beje, prie mažų vaikų (ar jaunesnių) geriau et. aliejaus nedeginti ir nekvėpinti nieko (nei tų pagalvėlių kvėpintų) mirksiukas.gif

Geras dezinfekavimo būdas - įlašinti į tą žvakidę vieną-du lašus arbatmedžio et. aliejaus, ir pastatyti vaiko kambary (vaikui neeinant ten). O prieš įleidžiant, migdant - gerai išvėdinti ax.gif
Atsakyti
Vakar pribaigiau xxx, liko BS, bet jo tiek ten daaaauuuuuug doh.gif reik iveikt man sia savaite ta darbeli ir imtis gelyciu arba adatines-pagalveles, gal smagiau siuvinesis ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
na aš čia gal truputį ne į temą ... prisimenat kaip čia dalis purkštavot, kad ojojoi ko čia tos pradedančios uždavinėja primityvius klausimos ir temos eterį "užima"....bet soriukas, bet o kas čia dabar vyksta? per 10 psl 2 darbai įkelti, ir visa kita "nu einu pasiuvinėsiu", paskui "oj pasiuvinėjau nebegaliu", po to vėl " aj rytoj siuvinėsiu".... blink.gif ir t.t..
kažkaip gal keičiam temos pavadinimą arba keičiam diskusijų pobūdį, man negaila, plepėkit jūs į sveikatą, tik jei toliau taip nebematysiu reikalo sekti šią temą, ir taip jau kas antrą praleidžiu nespėju skaityt...(iš tikro tai norėčiau darbeliais pasigrožėt)

čia tik mano asmeninis požiūris, prašau to nelaikyti įžeidimu
Atsakyti
Kvepianti pagalvele suzavejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 04 17, 07:51)
Labas rytas  4u.gif
na aš čia gal truputį ne į temą ... prisimenat kaip čia dalis purkštavot, kad ojojoi ko čia tos pradedančios uždavinėja primityvius klausimos ir temos eterį "užima"....bet  soriukas, bet o kas čia dabar vyksta? per 10 psl 2 darbai įkelti, ir visa kita "nu einu pasiuvinėsiu", paskui "oj pasiuvinėjau nebegaliu", po to vėl " aj rytoj siuvinėsiu"....  blink.gif ir t.t..
kažkaip gal keičiam temos pavadinimą arba keičiam diskusijų pobūdį, man negaila, plepėkit jūs į sveikatą, tik jei toliau taip nebematysiu reikalo sekti šią temą, ir taip jau kas antrą praleidžiu nespėju skaityt...(iš tikro tai norėčiau darbeliais pasigrožėt)

čia tik mano asmeninis požiūris, prašau to nelaikyti įžeidimu

su visa pagarba tai vartykit tik psl ir ieskokit paveiksliuku neskaitydama juk nieko idomaus nesnekam g.gif tikrai jei reiks rinkt zodzius dauguma cia isvis nesilankys...as tai laaabai dziaugiuos kad cia siltas bendravimas ne tik taisyklem apibreztas saltas bendravimas smile.gif is karto atsiprasau jei uzpyksit, bet tai parasiau ne pykciui o issakant savo mintis taip kaip ir jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Is tikro, gal prie siuvinejimo temos ir nera aktualus paplepesiai, keliames i bendramincius, juk nieks netrukdo, o cia paliekam tik tai, kas aktualu siuvinejimui mirksiukas.gif
Atsakyti