Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 16, 14:32)
gerai  bigsmile.gif būtų puiku  thumbup.gif nes tikrai neplanuoju kažko siuvinėt daugiau ,ir nenoriu viso gabalo pirkt  schmoll.gif kad paskui gulėtų ,ir dulkėtų  ax.gif
turiu grafika ,kam reikia  4u.gif

mirksiukas.gif 4u.gif

o tu gal kompe turi?

QUOTE(zerutis @ 2013 04 16, 14:36)
issiunciau i fb mirksiukas.gif

bet ten kazkaip reik parsisiusti ane? g.gif man neina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 16, 16:39)
mirksiukas.gif  4u.gif

o tu gal kompe turi?
bet ten kazkaip reik parsisiusti ane? g.gif man neina g.gif

teip , į až atsiūsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 04 16, 15:32)
Kokiu būdu? g.gif  Juk jis daug kur naudojamas smile.gif

Tikras eterinis aliejus labai gajus ir jeigu įkvėpsi tiesiai iš buteliuko, arba per ilgai kvėpuosi juo šiaip patalpoje, gali jausti pykinimą, galvos svaigimą, sąmonės netekimą ir kitus požymius, kas yra apsinuodijimas et. aliejum. Jokiais būdais jų negalima tiesiai ant odos pilti, gali nudeginti, tik kai kuriuos lašina be priemaišų (kremų, druskos, aliejų ir pan.), o beveik visus reik iš pradžių "nukenksminti" ax.gif Beje, tikri et. aliejai kainuoja nemažai, ir naudojant reik žinoti kaip naudoti ir kada, kad nepakenkti nei sau nei mažiesiems šeimos nariams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 04 16, 16:36)
Tikras eterinis aliejus labai gajus ir jeigu įkvėpsi tiesiai iš buteliuko, arba per ilgai kvėpuosi juo šiaip patalpoje, gali jausti pykinimą, galvos svaigimą, sąmonės netekimą ir kitus požymius, kas yra apsinuodijimas et. aliejum. Jokiais būdais jų negalima tiesiai ant odos pilti, gali nudeginti, tik kai kuriuos lašina be priemaišų (kremų, druskos, aliejų ir pan.), o beveik visus reik iš pradžių "nukenksminti"  ax.gif Beje, tikri et. aliejai kainuoja nemažai, ir naudojant reik žinoti kaip naudoti ir kada, kad nepakenkti nei sau nei mažiesiems šeimos nariams  mirksiukas.gif

o tai kaip tie aliejai kur zvakem naudojami,na kur ipili i indeli,po apacia statai zvakele,kaitinant aliejus skleidzia kvapa g.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 04 16, 17:36)
Tikras eterinis aliejus labai gajus ir jeigu įkvėpsi tiesiai iš buteliuko.

tai va ,nežinom jų poveikio ,o perkam ax.gif o aš galvoju apie tuos mažuosius buteliukus ,kur į žvakides pilt reikia,ir kaitinti.
Atsakyti
Taip, kaitinimui jie skirti irgi, bet reik žinoti, kokį nusipirkusios esate ir ar jis nėra padielka (šios kainuoja pigiai, yra maišytos ir visiškai neveiklios, kaip kad turi veikti tikri et. aliejai). Taip pat reik būtinai įpilti vandens ir tik tuomet įlašinti et. aliejaus. Žvakė turi būti pakankamai atitolusi, jog aliejus nedegtų, o garuotų - dauguma eterinių aliejų lempos parduodamos su per žemai sukonstruota lėkštute doh.gif
Taip pat galima deginti tik iki kokios 13-14h, jog vėliau organizmas ilsėtųsi, kitaip gresia neramus miegas, irzlumas. Priklausant nuo patalpos kvadratūros, kur deginate, reik skaičiuoti kiek lašelių įlašinti ax.gif
Apie juos visas mokslas didelis ir įdomus. Jie labai stebuklingai veikia organizmą, jeigu mokėti tinkamus ir teisingai naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 04 16, 16:49)
Taip, kaitinimui jie skirti irgi, bet reik žinoti, kokį nusipirkusios esate ir ar jis nėra padielka

doh.gif tai is ko padaryt kvepiancia pagalvele,gal turi kokiu minciu smile.gif
Atsakyti
Unkind, o tai tuos gerus eter.aliejus, kurie naudojami kosmetikos ir muilo gamybai, galima butu pagalvelei panaudot kelis lasus? Ar jau butu kenksminga?
Atsakyti
zerutis wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Averita: 16 balandžio 2013 - 16:32
Averita, tu jau esi pedutes siuvinejus, ar ne g.gif Siuvinukai grazus, cia uz darba 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet man tas parsiuko rausvas fonas tai schmoll.gif
Ir butent va toki remeli as savo gandrams ziurejau, bet issirinkau kita biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 16 balandžio 2013 - 16:10
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 16, 17:09)
Averita, tu jau esi pedutes siuvinejus, ar ne  g.gif Siuvinukai grazus, cia uz darba  4u.gif  4u.gif  4u.gif bet man tas parsiuko rausvas fonas tai  schmoll.gif
Ir butent va toki remeli as savo gandrams ziurejau, bet issirinkau kita  biggrin.gif

čia antras dublis biggrin.gif

o ta kiaulė , kai dar nebuvau susipažinus su aida lotuliukas.gif pati žinau, uošvienei patiko, pasiims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 16, 17:07)
zerutis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
drinks_cheers.gif tas fonas nelabai schmoll.gif bet pats paveikslelis,man tai uch fainas wub.gif parsiukas thumbup.gif

pedutes mielos 4u.gif
Atsakyti