Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2013 04 16, 11:49)
Nieko aš ten nekariauju  irnesakyk.gif  - gražiai pamokau ir tiek  nail.gif  biggrin.gif  Tik va vėl Rivija sunervino- kritikuoja tos, kurios nei karto nėra adatos į ranka paėmusios  gun_bandana.gif  bash.gif

ten jas gali mokyt kiek nori,buko batu aulo neismokysi biggrin.gif jei net nesugeba isiskaityt apie ka kalba eina aggressive.gif
Papildyta:
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 16, 11:53)

tai va, man ten meta sauktuka (zenkliuka toki )raso angliskai (sori ir ten toliau,nesuprantu angliskai )kiek supratau, jusu zinute neissisiunte aggressive.gif jau tuoj pradesiu keiktis,uznervino nuo pat ryto,visos tavo nuorodos sschemu dingo cry.gif
Atsakyti
kur jūs ten baratės FB? niekur nieko nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 16, 11:26)
Gal per daug kritikavai- ir aut lauk išmetė hihihi.gif Jaučiu, kad mane ten tuoj "užbanins", "užlagins" ir kitaip visaip patvarkys  biggrin.gif
Viena siuvinėtoja kokių grožių parodė- o emocijų ir vėl nulis, užtat iuž nuplikyto kūdikio paveikslą stoja kaip Martyės Melnikaitės doh.gif

man tai grynai po gaisro lotuliukas.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 04 16, 11:35)
nieko as nekritikavau,viena komentara te parasiau biggrin.gif nu bet tu tai ten kariauji lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif su Dziuljeta duodat garo 4u.gif prisijuokiau negaliu,man pagrindini puslapi atnaujino,o daba Dziuljetai buvau parasius zinute ir vel dingo,nieko nesuprantu schmoll.gif

pakariauju ir aš lotuliukas.gif

negaliu žiūrėt, kai nudegintus vaikus giria blush2.gif

O kaip Uodegyte rast fb blush2.gif
Atsakyti
Toks jausmas, kad ten susirinkusios pagirti, aklos.. Aš tiek patirties neturėdama, kiek čia daugelis besėdinčių auksarankių, jau suprantu, kad vaiko portretas siaubingas.. doh.gif
Atsakyti
Alatėja- niekur mes nesibaram biggrin.gif dalyvaujam grupėje Siuvinėjimas kryželiu ir Dar vienas Siuvinėjimas kryželiu
Averita- Uodegytę FB gali rasti SM siuvinėjimo grupėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės man nebeišeis kartu užsakymo padaryt cry.gif norėjau 28 ct lino ,o gabaliukais jo neparduoda ,30 lt mažiausiai atkerpa ,teks iš kitos el. parduotuvės užsisakyt verysad.gif sorry
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius mano albumui 4u.gif Sutinku, kad juostelė būtų labai tikusi, bet jau per vėlu, kitą kartą jei darysiu tai reiks būtinai uždėti.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 16, 11:33)
Alatėja- niekur mes nesibaram  biggrin.gif  dalyvaujam grupėje Siuvinėjimas kryželiu ir Dar vienas Siuvinėjimas kryželiu

ten, kur aistros verda, manęs ir nėr biggrin.gif ai, kažkaip paskaičiau, nervas sukilo ir išjungiau, kokių "tūpų" žmonių yra doh.gif
Atsakyti
Ir dar to nuplikyto kudikio schemute pirkosi,nu gaila darbo ne kitaip verysad.gif O dar mergyte tokia grazuolyte,galejo zymiai grazesne schemute pasidaryti....

Aj,bandysiu su paprasta adata siuvinet g.gif ,gal nesusibadysiu pirstu labai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 16 balandžio 2013 - 12:11
clap.gif mano fb atsigavo ir visos zinutes savo vietoj biggrin.gif
Uodegyte as visad imu ta nurodyta gabaliuka,uztenka keliem darbeliam ir nereikia daznai uzsisakinet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 16, 14:55)
clap.gif mano fb atsigavo ir visos zinutes savo vietoj biggrin.gif
Uodegyte as visad imu ta nurodyta gabaliuka,uztenka keliem darbeliam ir nereikia daznai uzsisakinet mirksiukas.gif

šian užsidirbau lt ,nu bet mane vyras nudobs ,jai aš taip išlaidausiu biggrin.gif lotuliukas.gif ir taip jau praeitą sav. užsisakinėjau medvilnę doh.gif
50x70 cm tai čia visas gabalas swoon.gif kur aš tiek dėsiu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 balandžio 2013 - 13:10
ka tik baiktas ax.gif blykste kazko nesuveike g.gif viduri plemas kazkoks gavos smile.gif

user posted image

bet Uodegyte, kai sugalvoji ka siuvinet,o medziagyte po ranka ir nereik sukt galvos,kad vel uzsakyma daryt biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 16 balandžio 2013 - 13:23