Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 04 16, 10:58)
o kas tas klp  blush2.gif

Klaipeda biggrin.gif kaip Vln - Vilnius
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2013 04 16, 11:13)
Klaipeda  biggrin.gif  kaip Vln - Vilnius

hihihi.gif supratau doh.gif ziopla kokia esu blush2.gif

merginos,nieko nesuprantu,kas per atnaujinimas fb g.gif visos zinutes prapuole verysad.gif
Atsakyti
Gal per daug kritikavai- ir aut lauk išmetė hihihi.gif Jaučiu, kad mane ten tuoj "užbanins", "užlagins" ir kitaip visaip patvarkys biggrin.gif
Viena siuvinėtoja kokių grožių parodė- o emocijų ir vėl nulis, užtat iuž nuplikyto kūdikio paveikslą stoja kaip Martyės Melnikaitės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 16, 11:58)
maciau,maciau...nuostabios tos tavo lelytes wub.gif kiek ten kruopstumo riekia ideti,jos tokios smulkios man atrodo g.gif bet la.......bai grazios 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū bigsmile.gif yra smulkokos rolleyes.gif 40 cm,bet kitur esu mačius ir didesnes .
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 16, 09:56)
gal kas iš klp norėtų kooperuotis užsakymui blush2.gif

4u.gif kaip tik dariau uzsakyma, bet galiu prisijungti prie taves 4u.gif
Atsakyti
ką perkat? biggrin.gif gal ką gero užrodysit?
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 16, 11:26)
Gal per daug kritikavai- ir aut lauk išmetė hihihi.gif Jaučiu, kad mane ten tuoj "užbanins", "užlagins" ir kitaip visaip patvarkys  biggrin.gif
Viena siuvinėtoja kokių grožių parodė- o emocijų ir vėl nulis, užtat iuž nuplikyto kūdikio paveikslą stoja kaip Martyės Melnikaitės doh.gif

nieko as nekritikavau,viena komentara te parasiau biggrin.gif nu bet tu tai ten kariauji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif su Dziuljeta duodat garo 4u.gif prisijuokiau negaliu,man pagrindini puslapi atnaujino,o daba Dziuljetai buvau parasius zinute ir vel dingo,nieko nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 16, 10:34)
ką perkat?  biggrin.gif gal ką gero užrodysit?

as siulus karol;iukus, evena adatas galvoju pirkti tas plastikines rites siulams g.gif
Atsakyti
likau pastebeta bigsmile.gif lotuliukas.gif pas mane viskas tas pats FB g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 16, 11:40)
likau pastebeta bigsmile.gif  lotuliukas.gif pas mane viskas tas pats FB g.gif

tai ar tu gavai mano zinute g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 16, 10:35)
nu bet tu tai ten kariauji lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif su Dziuljeta duodat garo 4u.gif prisijuokiau negaliu,

Nieko aš ten nekariauju irnesakyk.gif - gražiai pamokau ir tiek nail.gif biggrin.gif Tik va vėl Rivija sunervino- kritikuoja tos, kurios nei karto nėra adatos į ranka paėmusios gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 16, 10:46)
tai ar tu gavai mano zinute g.gif

sian ? ne
Atsakyti