Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 04 16, 00:15)
Nu vat taip ir atrode,apsiuta visa kad net neidavo benuimt  lotuliukas.gif

o as su siuvimo masina siudavau nuo 7metu,slapta mociutes rankine issitraukdavau biggrin.gif tai mano leles su kozankem ir klostuotais sijoneliais puosesi mirksiukas.gif kai mama uzjuto,kad kazkas siuvenke liecia,apziurejo, pirstai sveiki, masinka sveika,tai pradejo leist naudotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 balandžio 2013 - 23:31
Mano prosenelė siuvėja buvo ,teismo darbuotojoms ,ir vyr. teisėjai drabužius siūdavo ,kabinetuose jos užuolaidos siūtos kabėdavo.Kiek pati turėjo sau pasisiuvus .Namie daug audinių turėdavo ,tai ir aš paslapčiom atsikirpdavau hihihi.gif o audinio vis mažėdavo ,o kai prireikdavo ,klausimas iškildavo kodėl tiek mažai lotuliukas.gif paaugus lėles siūdavau smile.gif dabar ir vėl prisiminiau šį amatą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 balandžio 2013 - 08:12
sveikos 4u.gif imetu ka radau el.paste .gal kam prireiks ax.gif
user posted image

nors pati labiau pamegau darbstuole ax.gif vakar apsalus buvau,gerokai po pietu padriau uzsakyma o jau apie 17 val gavau zinute kad issiusta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 16 balandžio 2013 - 08:17
Merginos, atsargiai su tais eteriniais, nepersižaiskit, galima apsinuodyti labai lengvai ax.gif

O aš vėl prisėdau prie siuvinio, matyt, saulėtas rytas taip gerai veikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

zerutis ačiū 4u.gif koks tavo fb blush2.gif

Man siuvinėjas, net labai, nes neužmiegu, rūpesčių spaudžia galvą verysad.gif
Pėdutės baigtos, batukai irgi į pabaigą ir dar slyvą išsuvinėjau iš rinkinuko lotuliukas.gif

Ir buvo tam rinkinuke buka adata, pabandžiau ir užsikabliavau blush2.gif nors galvojau, kad neikad su tokia nesiuviunėsiu blush2.gif ir ar man atrodo, bet gražesni kryželiai siuvinėjant buka adata bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 16, 08:47)
Sveikos 4u.gif

zerutis ačiū 4u.gif  koks tavo fb blush2.gif

Man siuvinėjas, net labai, nes neužmiegu, rūpesčių spaudžia galvą verysad.gif
Pėdutės baigtos, batukai irgi į pabaigą ir dar slyvą išsuvinėjau iš rinkinuko lotuliukas.gif

Ir buvo tam rinkinuke buka adata, pabandžiau ir užsikabliavau blush2.gif  nors galvojau, kad neikad su tokia nesiuviunėsiu blush2.gif  ir ar man atrodo, bet gražesni kryželiai siuvinėjant buka adata bigsmile.gif

neisivaizduoju kaip su buka adata uzkist siulo gala uz siuliuku g.gif esu bandziu nu nelipo schmoll.gif
Atsakyti
O as adata kazkur praganiau doh.gif Norejau vakar pasiuvinet,upas parejo,ir likau nesiuvinejusi,dabar vien del adatos iki pardes reiks trenktis gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 16, 08:15)
sveikos 4u.gif imetu ka radau el.paste .gal kam prireiks ax.gif

nu ir kaip nepasinaudot tokia akcija? bigsmile.gif reik pašmirinėt, ko gero yra, seniai ką bepirkus siuvinėjimui hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 16, 10:06)
neisivaizduoju kaip su buka adata uzkist siulo gala uz siuliuku g.gif esu bandziu nu nelipo schmoll.gif

man ir atrodė ,isija neįmanoma, nu bet prilipo smile.gif
Atsakyti
as jau buvau rasiusi,pirma darbeli siuvinejau su smaila adata,tai nepatiko man galutinis rezultatas schmoll.gif kitam darbui ciupau buka ir dabar su ja nesiskiriu ax.gif tik uz bukas adatas 4u.gif
Atsakyti
gal kas iš klp norėtų kooperuotis užsakymui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 16, 09:11)
  lotuliukas.gif paaugus lėles siūdavau  smile.gif dabar ir vėl prisiminiau šį amatą  ax.gif

maciau,maciau...nuostabios tos tavo lelytes wub.gif kiek ten kruopstumo riekia ideti,jos tokios smulkios man atrodo g.gif bet la.......bai grazios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kas tas klp blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 16 balandžio 2013 - 10:00