Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 04 09, 21:06)
Ne i tema,bet avataras tavo toks visas i tema ziuriu  lotuliukas.gif  thumbup.gif

aciu 4u.gif anas ir buvo i temauser posted image
bet kazkaip niekas nekomentavo tai pakeiciau i si lotuliukas.gif
Atsakyti
Ką sužinojau ,ko iki šiol nesupratau.išardžiau MTSA darbą,nes išsiuvinėjau per du siūliukus (siūlo gijas) .Pamėginau vienu siūliuku ,persišvietė linas,išardžiau vieną dalį ,padariau pusinį vienu ,kryželį dviem,visvien kažkas netaip,internete darbai atrodė smulkesni,ir supratau ,kad siuvinėjama viena gija,tiek pusinį ,tiek kryželį,per 1x1 audinio siūliukus,ne 2x2 kaip įprastai,tai gaunas smulkumas nežmoniškas.išardysiu,susikaupsiu,ir kibsiu į kovą su smulkiais kryželiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 10, 00:42)
tai gaunas smulkumas nežmoniškas

Taip, MTS ir turi būt smulku, kad taisyklingai

Mano tos oleivos smulkios smile.gif

user posted image
Atsakyti
Skaitau jusu komentarus apie MTSA ir suprantu, kad iki jo dar tikrai neuzaugau. Bet ne beda biggrin.gif dar turiu planu nemazai ir taip irnesakyk.gif
Sobieska, labai labai idomus laikrodis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ddziulejta, i abu tavo avatarus atkreipiau demesi, pasisypsojau sau viena prie kompo, kad labai taikliai hihihi.gif tik nieko neparasiau ax.gif
Atsakyti
sobieska-nuostabi ideja ir grazus laikrodis,liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
laikrodis ir man patiko o ir rėmelis super thumbup.gif thumbup.gif sobieska ar pati rėmelį darei?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 10, 00:42)
Ką sužinojau ,ko iki šiol nesupratau.

sekmes kovoje 4u.gif aciu kad pasidalinai savo bandymais,sita dizaina ziurinejau sesei uzrasinei siuvinet (ateiti ) tai daba bus aisku kaip reiks siuvinet 4u.gif o ant drobes ir taip pat siuvinet 1x1ir vienu siuliuku g.gif

Sobieska laikrodis thumbup.gif remelis wub.gif pas tave fantazijos niekada netruksta 4u.gif

vakar baigiau svo geisa doh.gif tai siandien ir as kovosiu su bs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 10 balandžio 2013 - 09:07
o aš vakar visą dieną praleidau paslika lovoje unsure.gif
vakare tempa sukilo iki 38,7 wacko.gif galvojau, galą gausiu verysad.gif

o nuo 3 nakties pradėjau šokinėti aplink vaiką verysad.gif
tai daba abu gulim valetu - mažius su tempa, aš be jėgų galvą pakelt verysad.gif

Unkind, mačiau, kad esi. kaip tavo kaklas? ką gydytojai sakė?
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 10, 10:03)
o aš vakar visą dieną praleidau paslika lovoje  unsure.gif
vakare tempa sukilo iki 38,7 wacko.gif galvojau, galą gausiu  verysad.gif

o nuo 3 nakties pradėjau šokinėti aplink vaiką  verysad.gif
tai daba abu gulim valetu - mažius su tempa, aš be jėgų galvą pakelt  verysad.gif
Unkind, mačiau, kad esi. kaip tavo kaklas? ką gydytojai sakė?

blink.gif viespateliau,na ir isisirgot jus ten,daug,daug arbatos (termosa uzsitaisyk )ir ibumetinas,gulit ir geriat 4u.gif 4u.gif ir influcida suciulpet kas valanda,zoliniai bet labai geri pries virusiniai mirksiukas.gif
nu man tas smailikas,vis dar juoka kelia pamacius,kaip ten tos akys vartosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 10 balandžio 2013 - 09:17
QUOTE(sobieska @ 2013 04 10, 08:16)
Taip, MTS ir turi būt smulku, kad taisyklingai

tei va ,sakau ,kad visi kiti darbai atrodė smulkūs g.gif tik ,kad ankščiau neįkirtau ,ir kiek darbo sau pasidariau doh.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 04 10, 11:03 )
o nuo 3 nakties pradėjau šokinėti aplink vaiką  verysad.gif
tai daba abu gulim valetu - mažius su tempa, aš be jėgų galvą pakelt  verysad.gif

o jetau ,jai pati sergi vos pajudi ,o dar sveikatos reik prie vaiko fear.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 04 10, 10:50)
sekmes kovoje 4u.gif aciu kad pasidalinai savo bandymais,sita dizaina ziurinejau sesei uzrasinei siuvinet (ateiti ) tai daba bus aisku kaip reiks siuvinet  4u.gif o ant drobes ir taip pat siuvinet 1x1ir vienu siuliuku g.gif

o drobė tai čia kas biggrin.gif na jums parašiau ,kitą sykį jai kam kils klausimas ,jau žinosit ,ir pagelbėsit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 balandžio 2013 - 09:22
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 10, 10:21)
o drobė tai čia kas  biggrin.gif

doh.gif nezinau,is kito skyriaus pardaveja ir nelabai zinojo,ar tai linas ar tai drobe siuvinejimui,bet labai lygus,dailus audimas medziagytes ir tokia tanki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 10, 06:56)

Ddziulejta, i abu tavo avatarus atkreipiau demesi, pasisypsojau sau viena prie kompo, kad labai taikliai  hihihi.gif tik nieko neparasiau  ax.gif

mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti