Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(cindy @ 2013 04 15, 18:30)
Į maistinę plėvelę dedu gumuliuką vatos, užlašinu aliejaus, susuku, apdeginu laisvus kraštus, kemšu paralonu pagalvėlę ir tą gumuliuką įdedu, viskas paprasta mirksiukas.gif

o tai per plevele sklinda kvapas ? g.gif aciu uz paaiskinima 4u.gif ir kiek laiko ji buna kvapni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 balandžio 2013 - 17:44
QUOTE(zerutis @ 2013 04 15, 17:42)
o tai per plevele sklinda kvapas  ? g.gif aciu uz paaiskinima 4u.gif ir kiek laiko ji buna kvapni  smile.gif

reikia subadyti paskui viską susiuvus. na pas mane viena pagalvėlė yra apie metus, tai dar kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 04 15, 19:19)
reikia subadyti paskui viską susiuvus. na pas mane viena pagalvėlė yra apie metus, tai dar kvepia smile.gif

dar karteli aciu kad paaiskinai 4u.gif man labai patiko tavo pagalveles,reiks pabandyt pasigamint mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiks ir man nusibeždžionaut biggrin.gif Mažu darom bendrą procesą- kvepiančios pagalvėlės biggrin.gif
Atsakyti
Nuotraukų albumas jaunavedžiams smile.gif Pirmą kartą traukiau medžiagą ant daikto, gavosi pusė bėdos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakstaite: 15 balandžio 2013 - 19:15
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 15, 19:09)
Reiks ir man nusibeždžionaut  biggrin.gif  Mažu darom bendrą procesą- kvepiančios pagalvėlės  biggrin.gif

jungčiaus biggrin.gif

pakstaite, gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 15, 21:09)
  Mažu darom bendrą procesą- kvepiančios pagalvėlės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 15, 20:09)
Reiks ir man nusibeždžionaut  biggrin.gif  Mažu darom bendrą procesą- kvepiančios pagalvėlės  biggrin.gif

as irgi prisijungciau drinks_cheers.gif
ir albumas grazus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 15, 20:09)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif si kart ir as prisijungciau thumbup.gif

pakstaite grazu 4u.gif nera blogas pirmas blynas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 balandžio 2013 - 19:25
tai palaukiam, kol mergos kvietkus pabaigs bendrų procesų temoj ir pradedam biggrin.gif
pakstaite- aš dar kokią juostelę ties nugarėle būčiau dėjus, bet ir tokį užskaitau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 15 balandžio 2013 - 19:29
QUOTE(cindy @ 2013 04 15, 18:19)

bigsmile.gif
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 15, 19:09)

prisijungciau ir as bigsmile.gif
Atsakyti
ir aš, ir aš jugiuos clap.gif
tik nepradėkit iki gegužės, ką? blush2.gif
kitą savaitę MB veža mane į Londoną wub.gif , tai grįšim tik gegužės 1 d. blush2.gif
Atsakyti