Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

MTSA dizaino kvepianti pagalvėlė rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
iš pradžių galvojau, kad kokia reklama bigsmile.gif . Kaip gražu, o ir nuotraukos kokybė super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 04 15, 13:35)
MTSA dizaino kvepianti pagalvėlė rolleyes.gif

bigsmile.gif vau.... nuostabus darbas wub.gif ar cia ant aidos siuvinejai ir kuom iskvepinai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 balandžio 2013 - 13:13
Cindy....kas daug šneka, mažai dirba biggrin.gif ...mes tauzijom, tauzijom apie MTS, o tu šast-na gyvai thumbup.gif

Labai žavi pagalvikė wub.gif
Atsakyti
cindy bigsmile.gif koks grožis
Atsakyti
Cindy, thumbup.gif 4u.gif o ka dedat i vidu? g.gif jau ne karta skaiciau apie tuos ivairius kvepiancius grozius, bet nezinau, kur to uzpildo galima nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
Matyt čia komercinė paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
Internete radau, kad tie maišeliai užpildyti mediena ir natūraliais eteriniais aliejais. Bet va ir idomu, ar tinka tos medžio granules, kurios parduodamos kad ir statybinių prekių parduotuvėse g.gif Ir tų eterinių aliejų įvairiausių būna, ne visur naudoti tinka tie iš prekybcentrių g.gif
Man labai gražu tie siuvinėti kvepiantys maišeliukai wub.gif ir dovana puiki wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 15 balandžio 2013 - 14:50
sorry uz offtopic bet prasau prisipazinkit kas rubus pardavinejo (parase buvo nuoroda) mergaitem berniukam ir mamytem.aciu atsiliepusiai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės wub.gif

rasiux, nuotraukos kokybė gera, nes fotografuota PAVASARIŠKU oru biggrin.gif Va ką reiškia giedras dangus rolleyes.gif

zeruti, siuvinėta ant lino. Kvepinta eteriniu aliejumi, iš kurio buvo padaryta "kapsulė".

sobieska, jau seniai išsiuvinėtas šis motyvas, tik vis neprisiruošiau pabaigti blush2.gif

o šiaip dėl užpildo - anokia čia paslaptis, ne kartą buvau rašiusi mirksiukas.gif Eterinis aliejus+vata+paralono užpildas. Jokių medienos granulių nenaudoju, tai nieko apie jas negaliu pasakyti smile.gif

Ir dar kartą ačiū wub.gif wub.gif Siuvinėsiu dar kokį MTSA kol čia jūs kalbėsit hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 04 15, 18:07)
Ačiū, mergaitės wub.gif 
o šiaip dėl užpildo - anokia čia paslaptis, ne kartą buvau rašiusi mirksiukas.gif Eterinis aliejus+vata+paralono užpildas. Jokių medienos granulių nenaudoju, tai nieko apie jas negaliu pasakyti smile.gif 

Ir dar kartą ačiū wub.gif  wub.gif  Siuvinėsiu dar kokį MTSA kol čia jūs kalbėsit hihihi.gif

doh.gif iki galo nesupratau blush2.gif ka suvilgai,vata ar paralona,vata dedi tarp paralono,jei gali paaiskink smulkiau 4u.gif man kartais kol daeina,kaip zirafai per ilga kakla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 balandžio 2013 - 17:21
QUOTE(zerutis @ 2013 04 15, 17:19)
doh.gif iki galo nesupratau blush2.gif ka suvilgai,vata ar paralona,vata dedi tarp paralono,jei gali paaiskink smulkiau 4u.gif man kartais kol daeina,kaip zirafai per ilga kakla

Į maistinę plėvelę dedu gumuliuką vatos, užlašinu aliejaus, susuku, apdeginu laisvus kraštus, kemšu paralonu pagalvėlę ir tą gumuliuką įdedu, viskas paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti