MTSA dizaino kvepianti pagalvėlė
iš pradžių galvojau, kad kokia reklama . Kaip gražu, o ir nuotraukos kokybė super
QUOTE(cindy @ 2013 04 15, 13:35)
MTSA dizaino kvepianti pagalvėlė
vau.... nuostabus darbas ar cia ant aidos siuvinejai ir kuom iskvepinai
Cindy....kas daug šneka, mažai dirba ...mes tauzijom, tauzijom apie MTS, o tu šast-na gyvai
Labai žavi pagalvikė
Labai žavi pagalvikė
cindy koks grožis
Cindy, o ka dedat i vidu? jau ne karta skaiciau apie tuos ivairius kvepiancius grozius, bet nezinau, kur to uzpildo galima nusipirkti
Matyt čia komercinė paslaptis
Internete radau, kad tie maišeliai užpildyti mediena ir natūraliais eteriniais aliejais. Bet va ir idomu, ar tinka tos medžio granules, kurios parduodamos kad ir statybinių prekių parduotuvėse Ir tų eterinių aliejų įvairiausių būna, ne visur naudoti tinka tie iš prekybcentrių
Man labai gražu tie siuvinėti kvepiantys maišeliukai ir dovana puiki
Man labai gražu tie siuvinėti kvepiantys maišeliukai ir dovana puiki
sorry uz offtopic bet prasau prisipazinkit kas rubus pardavinejo (parase buvo nuoroda) mergaitem berniukam ir mamytem.aciu atsiliepusiai
Ačiū, mergaitės
rasiux, nuotraukos kokybė gera, nes fotografuota PAVASARIŠKU oru Va ką reiškia giedras dangus
zeruti, siuvinėta ant lino. Kvepinta eteriniu aliejumi, iš kurio buvo padaryta "kapsulė".
sobieska, jau seniai išsiuvinėtas šis motyvas, tik vis neprisiruošiau pabaigti
o šiaip dėl užpildo - anokia čia paslaptis, ne kartą buvau rašiusi Eterinis aliejus+vata+paralono užpildas. Jokių medienos granulių nenaudoju, tai nieko apie jas negaliu pasakyti
Ir dar kartą ačiū Siuvinėsiu dar kokį MTSA kol čia jūs kalbėsit
rasiux, nuotraukos kokybė gera, nes fotografuota PAVASARIŠKU oru Va ką reiškia giedras dangus
zeruti, siuvinėta ant lino. Kvepinta eteriniu aliejumi, iš kurio buvo padaryta "kapsulė".
sobieska, jau seniai išsiuvinėtas šis motyvas, tik vis neprisiruošiau pabaigti
o šiaip dėl užpildo - anokia čia paslaptis, ne kartą buvau rašiusi Eterinis aliejus+vata+paralono užpildas. Jokių medienos granulių nenaudoju, tai nieko apie jas negaliu pasakyti
QUOTE(cindy @ 2013 04 15, 18:07)
Ačiū, mergaitės
iki galo nesupratau ka suvilgai,vata ar paralona,vata dedi tarp paralono,jei gali paaiskink smulkiau man kartais kol daeina,kaip zirafai per ilga kakla
QUOTE(zerutis @ 2013 04 15, 17:19)
iki galo nesupratau ka suvilgai,vata ar paralona,vata dedi tarp paralono,jei gali paaiskink smulkiau man kartais kol daeina,kaip zirafai per ilga kakla
Į maistinę plėvelę dedu gumuliuką vatos, užlašinu aliejaus, susuku, apdeginu laisvus kraštus, kemšu paralonu pagalvėlę ir tą gumuliuką įdedu, viskas paprasta