Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 14, 20:45)
Turbūt pavasaris blausus čia mus taip veikia  doh.gif ir aš tinginiauju ,per prievartą adatą imu rankon ,ir procesas po lėto juda ,rodos vietoj stoviu  rolleyes.gif

Nu geras,man tas pats,nekyla rankos nors tu ka,o liko tiek nedaug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 04 14, 21:22)
tikrai, masinė siuvinėjimo stagnacija biggrin.gif

Ot ir ne nail.gif - o mano braškės visai smagiai "dygsta", po vynuogių taip linksmai siuvinėjasi man thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 14, 23:44)
Ot ir ne  nail.gif - o mano braškės visai smagiai "dygsta", po vynuogių taip linksmai siuvinėjasi man  thumbup.gif .

Bent jau viena lotuliukas.gif laikyk frontą už visas!
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 14, 22:44)
Ot ir ne  nail.gif - o mano braškės visai smagiai "dygsta", po vynuogių taip linksmai siuvinėjasi man  thumbup.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir manęs pavasaris neveikia, priešingai kaip tik noriu siuvinėti ir siuvinėti biggrin.gif tik kad to laiko ne marios doh.gif
Atsakyti
Nu ir man to laiko net prūdo neduoda, bet vis tiek išvogiu minutėlę žinias žiūrėdama, laukdama kol sriuba išvirs, tingėjimo dirbt prie savo rašliavų minutėmis- pasižiūriu, ogi neprastai pasistūmėjusi biggrin.gif
Bet matyt tikrai įtaką dar daro darbo patikimas- va vynuogės ne mano skonio, tai ir siuvinėjau lėtai, o štai braškių spalvos man prie dūšios, tai ir krapštau biggrin.gif
Atsakyti
nu va nuraminot, kad ne as viena tokia group.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O pas mane ir siuvinejimas sugrizo clap_1.gif savaitgali kopinejau po meneuli, kad net pavargau vakar vakare biggrin.gif tik va to laiko vakarais po darbu ne daug lieka.
Atsakyti
laikas pirkti trukstamas spalvas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Atejau pas jus paklausti gal kas turit sita schemute ?
Ir galetu ja man atsiusti i pasta? Buciau begalo dekinga smile.gif

sokejatina@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 15, 11:07)
laikas pirkti trukstamas spalvas ax.gif

tikrai laikas drinks_cheers.gif Bet kaip gražu wub.gif

Man irgi nesisiuvinėja... Priežastis: sloga komplikavosi, tai turiu sinusitą, galva plyšta tiesiog
Atsakyti
QUOTE(Musyte_ @ 2013 04 15, 12:25)
Sveikutes smile.gif
Atejau pas jus paklausti gal kas turit sita schemute ?
Ir galetu ja man atsiusti i pasta? Buciau begalo dekinga smile.gif

sokejatina@gmail.com

jums į schemų paiešką
Atsakyti
tingines jus,mars prie siuvinuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o man siuvinejas,kai ziuriu pro langa,kad greit i lauka reiks eit darbuotis,nervai pradeda imt verysad.gif taip norisi siuvinet,tik su smulkiais darbeliais nesekas,kiek minciu turejau,niekas neiseina,visos schemos per dideles verysad.gif tiek baidziaus prie kompo siuvinet,o daba siuvineju is kompo (schema kompe )prisisnekejau vienu zodziu lotuliukas.gif

Dziuljeta thumbup.gif greiciau siuliukus sakykis 4u.gif

Averita uzsakiau tau siuliukus,kasiulai turejo biggrin.gif
Atsakyti