Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Averita @ 2013 04 13, 16:36)
tik , kad niekas nevertina verysad.gif arba tik aš viena su tokiais susiduriu doh.gif

yra zmoniu, kurie nevertina rankdarbiu, bet yra ir tokiu, kurie zino, kad su meile ir siluma tu juos darai mirksiukas.gif
Atsakyti
tik , kad niekas nevertina verysad.gif arba tik aš viena su tokiais susiduriu doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif uztat as ir nedarau tokiu sveikinimu ax.gif
Atsakyti
Radau straipsnį,kuriame ir nuotrauka yra,bet net nesugebėjo normalios nuotraukos įdėt doh.gif
Paveikslas rekordininkas
Atsakyti

Jungiuosi I kompanija ax.gif Jei ne V greiciausiai nesiuvineciau. Malonu, kai ivertna darba rolleyes.gif
Atsakyti
Alatėja,atvirukai wub.gif
Atsakyti
Ar jums taip buna, kad koks nors paveiksliukas nesisiuvineja unsure.gif niekaip nesuprantu, issirinkau patinkanti metrika drauges dukrytei, bet tik kelis kryziukus padedu ir viskas, nebesinori man jo daugiau siuvinet doh.gif siaip noras siuvinet yra, bet nelimpa man tas darbelis kazkodel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 14, 14:53)
Ar jums taip buna, kad koks nors paveiksliukas nesisiuvineja unsure.gif niekaip nesuprantu, issirinkau patinkanti metrika drauges dukrytei, bet tik kelis kryziukus padedu ir viskas, nebesinori man jo daugiau siuvinet  doh.gif  siaip noras siuvinet yra, bet nelimpa man tas darbelis kazkodel  doh.gif

man mano vazonai nebesisiuvineja net akys skersuojas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 14, 15:53)
Ar jums taip buna, kad koks nors paveiksliukas nesisiuvineja unsure.gif

nugis man dabar taip doh.gif ...atsirinkau siūliukus, pradėjau siuvinėti, o kryžiukai taip smulkiai tarpusavy keičiasi...jau nenoriu to didelio paveikslo, noriu kažko smulkaus-žiūriu į mažą dėžutę priešais ir taip man norisi jai ant viršaus užgriozdint kokį siuvinėto lino atraižėlę....raminu save-atbūsiu kitą savaitgalį šventę, tada kibsiu į dekupažo išpildymus, tada ir nusistovės mano mintys-grįšiu prie pastarojo siuvinio ar imsiuosi kažko naujo rolleyes.gif
Atsakyti
Turbūt pavasaris blausus čia mus taip veikia doh.gif ir aš tinginiauju ,per prievartą adatą imu rankon ,ir procesas po lėto juda ,rodos vietoj stoviu rolleyes.gif
Atsakyti
Bandymas nr 2. Iki tobulumo dar toli smile.gif

user posted image
Atsakyti
O aš net "nesikankinu", neimu siuvinėt ir tiek ax.gif tikrai, masinė siuvinėjimo stagnacija biggrin.gif
Atsakyti
jungiuosi prie tinginiaujančių doh.gif tą atviruką kokius 3 vakarus kankinau blink.gif o savo rožių jau kelios dienos kaip nepaliečiau...
Atsakyti