Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(asta30a @ 2013 04 11, 18:13)
Kas liecia siuntinukus, tai ir registruoti ne visada adresata pasiekia... 2011 metu gruodzio men mama man i airija siunte registruota voka su vaiko med.kortele... Iki siol dar laukiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikos merginos, vis paskaitinėju ir pasigrožiu jūsų visų darbais... O kas liečia siuntimus į užsienį galiu pasakyt tik tiek, kad dar prieš Kalėdas išsiunčiau į Liuksemburgą laiškelį-sveikinimą; siunčiau neregistruotų - tai gavo tik vasario 8-10 d... (gerai jau nepamenu) O kai siunčiu registruotų nukeliauja per savaitę arba bent jau 10 dienų... Va taip smile.gif Kartais pagalvoji, kad jau geriau nepagailėt tų kelių papildomų litų, kad siunta nueitų laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2013 04 12, 20:34)
Sveikos merginos, vis paskaitinėju ir pasigrožiu jūsų visų darbais... O kas liečia siuntimus į užsienį galiu pasakyt tik tiek, kad dar prieš Kalėdas išsiunčiau į Liuksemburgą laiškelį-sveikinimą; siunčiau neregistruotų - tai gavo tik vasario 8-10 d... (gerai jau nepamenu) O kai siunčiu registruotų nukeliauja per savaitę arba bent jau 10 dienų... Va taip smile.gif Kartais pagalvoji, kad jau geriau nepagailėt tų kelių papildomų litų, kad siunta nueitų laiku smile.gif

Na ka, ner jau taip blogai. Is 9 vakar po pietu is klaipedos siustu laiskeliu jau 4 nukeliavo saugiai.
Siandien netycia radau dekupazo parduotuvele. O visos dekupazinimo dezutes tokios lengvos? Noreciau koki siuvinejima uzkibdyti...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 12, 21:16)
Gal kas galit padėt man su ACU...nerandu atitikmens DMC, tai koks konverteris būtų arčiausias šiems skaičiukams į DMC
3971
3988
3965
3990
ax.gif

http://www.belosnezh...et/list/21/249/
Atsakyti
atnešu mažytę smulkmenėlę blush2.gif sekmadienį eisim leliuko lankyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 12, 23:53)
atnešu mažytę smulkmenėlę  blush2.gif sekmadienį eisim leliuko lankyt  smile.gif

labai mielas 4u.gif ir dailus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū uodegyt,user posted image mėginsiu prie monitoriaus kaišiodama siūlus atsirinkt spalvytes.
Vakar keliais ropojau klijuodama schemą iš 5 A4formato lapų žemyn ir 2 iš šono, su centimetru rankoj, kad išmatuot kokio dydžio bus siuvinukas....ogi 70-40, gatavas paveiksliukas turėtų tilpt į 80-50 skaičiukus, tempsiu ant porėmio rolleyes.gif

Alatėja, jau vien , kad atvirukas Made by Alatėja yra super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 balandžio 2013 - 08:38
Mieli man tie leliukai wub.gif
Mao braškės vis noksta- jau turiu 4 uogytes ax.gif Greitai man jas sekasi "nokint", visgi ant Aidos žymiai greičiau darbas eina
Atsakyti
http://imageshack.us...0/1005204h.jpg/
http://imageshack.us...4/1005216o.jpg/

dar 2 lapus
Atsakyti
romadra- sparčiai judi į priekį thumbup.gif
Atsakyti
ačiū, mergytės, kad pastebėjot wub.gif

dabar galiu geresnę foto įkelt blush2.gif šalia atvirutė, daryta prieš porą metų tos lėlytės broliukui, tai norėjosi išlaikyti tą patį stilių smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 13, 14:43)
ačiū, mergytės, kad pastebėjot  wub.gif

dabar galiu geresnę foto įkelt  blush2.gif šalia atvirutė, daryta prieš porą metų tos lėlytės broliukui, tai norėjosi išlaikyti tą patį stilių  smile.gif

thumbup.gif kolekcija,labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 13, 09:37)
Alatėja, jau vien , kad atvirukas Made by Alatėja yra super thumbup.gif

tik , kad niekas nevertina verysad.gif arba tik aš viena su tokiais susiduriu doh.gif

Gražūs atvirukai thumbup.gif
Atsakyti