Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Myliu Lietuvos pasta... nuejau siandien issiusti 9 laiskeliu su siuvinejimo dovanelem. Galvojau, kad geriau jau registruotu siusti, kad nepasimestu... uzrasiau ant visu savo airiska adresa nepagalvojus. Paste moteriske pamaciusi eme kaukti, nubego net pas kolege papasakoti, kokia as negalvojanti. Kazkaip labai pasimeciau, kai ji ten ardes ir aiskino man, kad as cia issidirbineju... na butu ramiai iskart paaiskinus taisykles, nebuciau taip pasimetus. Zodziu, issiunciau viska neregistruotu. Uzmuse jos paskutine fraze, kad siusdama neregistruotu tik svaistau pinigus...jega, ar ne. Moki pinigus ir mazdaug suprask, kad siunta adresato gali ir nepasiekti... kita karta isijungsiu mobiliam diktofona...
P.s. lietuvisko adreso nebeturiu, apsistojau viesbutyje grizus gimton klaipedon. Nebutu teta kaukusi, gal bent buciau viesbucio adresa parasiusi... ziuresim, kiek laisku pasieks adresata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 11 balandžio 2013 - 15:40
taip ir nesupratau ,ko ji ten staugė g.gif o tėvelių ,ar draugų turi lt ,galėjai jų parašyt ,bet nematau esant bėdos,jai neturiu čia jokio adreso ,imu rašau ,ten kur gyv. ,ir nesvarbu ,ar tai būtų lietuva ar afrika g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 balandžio 2013 - 15:53
QUOTE(Toli @ 2013 04 11, 16:31)
Zodziu, issiunciau viska neregistruotu.

Aš visada į užsienį siunčiu neregistruotu ir nieko...visur nuėjo: Norvegija, Olandija, Vokietija, UK, Ukraina, Baltarusija...be problemų, na tik gal kiek ilgėliau keliauja.
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 11, 11:54)
lotuliukas.gif 2013-04-10 buvo tiek dabar 2012-04-11 yra tiek g.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif sunku dar priprasti kad jau 2013 biggrin.gif
Atsakyti
Nu kadangi dauguma čia besilankančių nemėgsta pelergonijos žiedų, atsižvelgdama į tai antrą atviruką paveikslavau be jų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 11, 16:24)
Aš visada į užsienį siunčiu neregistruotu ir nieko...visur nuėjo: Norvegija, Olandija, Vokietija, UK, Ukraina, Baltarusija...be problemų, na tik gal kiek ilgėliau keliauja.

o aš prieš velykas išsiunčiau dukterėčiai į Kauną siuntinuką neregistruotą, nu ir ką, iki šiol negavo sad.gif o už neregistruotą vien tik paklojau daugiau nei 12 eurų už nedidelį siuntinį... LT irgi buvo, kad negavo neregistruoto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 11 balandžio 2013 - 16:52
Kas liecia siuntinukus, tai ir registruoti ne visada adresata pasiekia... 2011 metu gruodzio men mama man i airija siunte registruota voka su vaiko med.kortele... Iki siol dar laukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man dar nėra pasitaikę, kad kur nors kas pradingtų. Tik mūsų paštininkė į namus neša išimtinai tik spaudą ir laiškus, jei siuntinys- po keleto dienų palieka pranešimą. Todėl visada prašau siuntos numerio ir viską atsiimu pašte.
Sobieska- kadangi mėgstančių / nemėgstančių lygiava berods, tai mėgstančiom prašom atskirą fotosesiją su gėle hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 11, 18:16)

Sobieska- kadangi mėgstančių / nemėgstančių lygiava berods, tai mėgstančiom prašom atskirą fotosesiją su gėle  hihihi.gif

Tiek jau to, gal jau ties tuom ir apsiribokim cool.gif
Atsakyti
Didžiausias kryželiu siuvinėtas paveikslas siekia rekordo

Straipsnis
Gal kuri turit didesnį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 11, 18:23)
Didžiausias kryželiu siuvinėtas paveikslas siekia rekordo

Straipsnis
Gal kuri turit didesnį  mirksiukas.gif

Man rodos, mačiau jos darbų FB ir pasibaisėjau peizažiniais ir vaizdinių darbais dėl jų koloristikos ax.gif bet didžiausias darbas atrodo gražiai:)
Ech, gaila savo numečiau į šoną, dabar galėčiau pretenduoti į rekordininkes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 04 11, 18:53)
Man rodos, mačiau jos darbų FB ir pasibaisėjau peizažiniais ir vaizdinių darbais dėl jų koloristikos ax.gif  bet didžiausias darbas atrodo gražiai:)
Ech, gaila savo numečiau į šoną, dabar galėčiau pretenduoti į rekordininkes lotuliukas.gif

tai dar ne velu, pasveikus imiesi darbo ir juk atsiradus didesniam, registruos nauja rekorda mirksiukas.gif
Atsakyti