Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Gal galite pasakyti kokia čia spalva?
Br/Own/Grasshopper
http://www.sierratra...-women~p~4567n/
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2013 04 10, 14:54)
Gal galite pasakyti kokia čia spalva?
Br/Own/Grasshopper
http://www.sierratra...-women~p~4567n/

Tamsiai ruda su... turbut zalsvais siuliukais g.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 10, 15:06)

Arba su žiogais mastau.gif... Įaustais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 04 10, 13:30)
Merginos o perkat is kurnors veidrodiniams fotoaparatams priedu kokiu? Na tarkim objektyvu, sepeteliu, pompuciu valymui. SD korteles kokios prasmatnios papildomai reiktu. Kiek zinau JAV pigiau bet kur ziureti  ax.gif  blush2.gif

Man irgi aktualu SD kortele. Dairausi amazonej, tik neissirenku firmos, nes ju ten devynios galybes biggrin.gif

Mergaites, aciu uz ON 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 10, 14:06)

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 04 10, 13:47)
g.gif  perziurejau visur, neduoda kolkas nieko jie  g.gif

oi, aš kantri, palauksiu kokio koduko ax.gif ačiū kad pasivarginot dėl manęs paieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salote @ 2013 04 10, 13:46)
Supratau dabar biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Aš paprastai ant liniuotės delną padedu ir matuoju, per plačiausią vietą man 8 cm ir niekaip nesupratau, kaip čia gauna 22 cm lotuliukas.gif Dabar matau, kad mano per plačiausią vietą 16 cm biggrin.gif Tai dydis S tinkamas būtų?

o plastakos sonai neiskaiciuojami? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 10, 16:12)
Man irgi aktualu SD kortele. Dairausi amazonej, tik neissirenku firmos, nes ju ten devynios galybes  biggrin.gif

Mergaites, aciu uz ON  4u.gif

4u.gif
QUOTE(Nute_Bitute @ 2013 04 10, 16:15)
oi, aš kantri, palauksiu kokio koduko  ax.gif  ačiū kad pasivarginot dėl manęs paieškoti 4u.gif

Kad ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 04 10, 13:41)
Amazon.com  4u.gif

Aciu 4u.gif Eisiu knistis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 04 10, 13:30)
Merginos o perkat is kurnors veidrodiniams fotoaparatams priedu kokiu? Na tarkim objektyvu, sepeteliu, pompuciu valymui. SD korteles kokios prasmatnios papildomai reiktu. Kiek zinau JAV pigiau bet kur ziureti  ax.gif  blush2.gif

ziurekit, gal sita SDHC kortele visai nebloga? http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER Pas mus viena tokia brangiau kainuoja, o cia dvi bigsmile.gif Ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 04 10, 13:21)
Tai kaip ir per mazos man tada butu L unsure.gif o jus matuojat ranka padeje ant plokstumos? Nes jei matuoju pakelus, tai 20.5cm tada apimtis...gal rizikuot g.gif

Jus turbut su nyksciu matavot. Reikia per placiausia vieta delno. Man gaunasi per krumplius placiausiai 19cm kazkur. L dydi kitokias sios firmos turiu, tai manau ir M butu geras, bet nekrenta ir L. Tik siek tiek laisviau ranka jauciasi 4u.gif

QUOTE(Salote @ 2013 04 10, 14:31)
O kaip čia tą apimtį matuojat? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 04 10, 13:22)
Kremas kremui nelygu. Bet galiu pasidalint mūsų patirtim. Ne iš mandrumo ir ne iš pigumo, bet LT nei vieno neatitaikiau, kad tiktų.. Gavom pirmąkart dovanų ir labai pritiko Aveeno keli net ir Eucerin Aquaphor kremai (antras toks kaip vazelinas riebus tepalas, bet susigeriantis neblogai).
Mano vaikių pabėrimams labai padeda Aveeno Egzema Therapy arba dar lengvesnis kažkoks yra Baby Lotion iš tos serijos.
Arba Eucerin Aquaphor (Baby, bet turbūt ir ne baby panašus). Didelė tokia bačkutė, apie 400 g, apie 11 dol. Bet yra ir mažose tūbelėse.. pabandymui, jei noris. ax.gif
Abu Drugstore.com 4u.gif

Jep, Taurė reklamavo, pirko rankoms kremą.. rolleyes.gif

Aveeno yra ir Iherb.com.

aveenas

aveenas kitas, ju ten daug yra

Atsakyti