Merginos o perkat is kurnors veidrodiniams fotoaparatams priedu kokiu? Na tarkim objektyvu, sepeteliu, pompuciu valymui. SD korteles kokios prasmatnios papildomai reiktu. Kiek zinau JAV pigiau bet kur ziureti
QUOTE(piene_66 @ 2013 04 10, 12:58)
Mergaites zinau, kad kazkas esat pirke sias pirstines odines su kasmyru is Sierros, gal galit pakomentuot, kaip nesiojasi ir del dydzio? Jei mano delnas per placiausia vieta apie 22cm, koks dydis bus tinkamas? L? Aciu is anksto
O kaip čia tą apimtį matuojat?
QUOTE(Salote @ 2013 04 10, 13:31)
O kaip čia tą apimtį matuojat?
Na tiesiog istiesus plastaka per placiausia vieta,su centimetru, bet apie 1.5cm skiriasi, jei matuot padejus ranka plokstumoj, nuo to, jei matuojat pakelus.
QUOTE(JEma @ 2013 04 10, 15:30)
Merginos o perkat is kurnors veidrodiniams fotoaparatams priedu kokiu? Na tarkim objektyvu, sepeteliu, pompuciu valymui. SD korteles kokios prasmatnios papildomai reiktu. Kiek zinau JAV pigiau bet kur ziureti
Amazon.com
QUOTE(Maniūtė @ 2013 04 10, 13:39)
Manauche, kas tau vaikeli? taigi sako nuo kitos savaitės pliažinis sezonas prasideda
Jap, Aveeno iš visko ką bandžiau labiausiai pasiteisinęs produktas atopiniam dermatitui gydyti. Ir kažkada daug skaičiau atopinio dermatito temą, pasiteisino jis didžiajai daugumai. Bet netinka sergantiems ecomanija . Tikrai ne ekIOliogiškas produktas. šitoj vietoj reik apsispręsti, kas sveikiau - ar ramus vaiko miegas, ar ekologiškas kremukas, kuris nifigutki nepadeda.
Jap, Aveeno iš visko ką bandžiau labiausiai pasiteisinęs produktas atopiniam dermatitui gydyti. Ir kažkada daug skaičiau atopinio dermatito temą, pasiteisino jis didžiajai daugumai. Bet netinka sergantiems ecomanija . Tikrai ne ekIOliogiškas produktas. šitoj vietoj reik apsispręsti, kas sveikiau - ar ramus vaiko miegas, ar ekologiškas kremukas, kuris nifigutki nepadeda.
Jau galvojau, čia apie kokį avižų netoleravimą kalbi . O čia pasirodo, šiaip, apie ekologiją .
Man, vaikeli nieko, nesuper užpakalis ramiai gyvent neleidžia, tad bent jau taip raminsiuos, tos pačios menininkės pasirinktu avataru .
QUOTE(Gafsa @ 2013 04 10, 13:59)
Geeeras užpakalis, kol nenupeštas .
QUOTE(piene_66 @ 2013 04 10, 13:39)
Na tiesiog istiesus plastaka per placiausia vieta,su centimetru, bet apie 1.5cm skiriasi, jei matuot padejus ranka plokstumoj, nuo to, jei matuojat pakelus.
man tai nesiskiria na ten tas puse cm cia ar cia -kaip paspausi
QUOTE(piene_66 @ 2013 04 10, 14:39)
Supratau dabar Ačiū
Aš paprastai ant liniuotės delną padedu ir matuoju, per plačiausią vietą man 8 cm ir niekaip nesupratau, kaip čia gauna 22 cm Dabar matau, kad mano per plačiausią vietą 16 cm Tai dydis S tinkamas būtų?
Va, kaip matuojamas delnas
http://www.google.lt.../...wAw&dur=668
http://www.google.lt.../...wAw&dur=668
QUOTE(Nute_Bitute @ 2013 04 10, 15:13)
Mano norima preke 350$ ir nenukainuota.. tai labai praverstų kodukas
perziurejau visur, neduoda kolkas nieko jie
QUOTE(manouche @ 2013 04 10, 15:44)
Jau galvojau, čia apie kokį avižų netoleravimą kalbi . O čia pasirodo, šiaip, apie ekologiją .
Man, vaikeli nieko, nesuper užpakalis ramiai gyvent neleidžia, tad bent jau taip raminsiuos, tos pačios menininkės pasirinktu avataru .
Oi.. aš net praleidau, kas ta ecomanija
O ko dabar? Gal žirniukų, arbatėlių.. raminančių?
Oi
-----
Nu, bet su kažkuo vis painioju.. pasižiūriu avatarą ir pagalvoju, kad svetimas rašo..
QUOTE(manouche @ 2013 04 10, 13:47)
nu va, o cia gudrute, dviracius isradineju tada pas mane 19 L tiks
QUOTE(manouche @ 2013 04 10, 14:47)