Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Merginos o perkat is kurnors veidrodiniams fotoaparatams priedu kokiu? Na tarkim objektyvu, sepeteliu, pompuciu valymui. SD korteles kokios prasmatnios papildomai reiktu. Kiek zinau JAV pigiau bet kur ziureti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 10 balandžio 2013 - 13:31
QUOTE(piene_66 @ 2013 04 10, 12:58)
Mergaites zinau, kad kazkas esat pirke sias pirstines odines su kasmyru is Sierros, gal galit pakomentuot, kaip nesiojasi ir del dydzio? Jei mano delnas per placiausia vieta apie 22cm, koks dydis bus tinkamas? L? Aciu is anksto 4u.gif

O kaip čia tą apimtį matuojat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Salote @ 2013 04 10, 13:31)
O kaip čia tą apimtį matuojat? blush2.gif

Na tiesiog istiesus plastaka per placiausia vieta,su centimetru, bet apie 1.5cm skiriasi, jei matuot padejus ranka plokstumoj, nuo to, jei matuojat pakelus.
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 04 10, 15:30)
Merginos o perkat is kurnors veidrodiniams fotoaparatams priedu kokiu? Na tarkim objektyvu, sepeteliu, pompuciu valymui. SD korteles kokios prasmatnios papildomai reiktu. Kiek zinau JAV pigiau bet kur ziureti  ax.gif  blush2.gif

Amazon.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2013 04 10, 13:39)
Manauche, kas tau vaikeli?  taigi sako nuo kitos savaitės pliažinis sezonas prasideda biggrin.gif
Jap, Aveeno iš visko ką bandžiau labiausiai pasiteisinęs produktas atopiniam dermatitui gydyti. Ir kažkada daug skaičiau atopinio dermatito temą, pasiteisino jis didžiajai daugumai. Bet netinka sergantiems ecomanija . Tikrai ne ekIOliogiškas produktas. šitoj vietoj reik apsispręsti, kas sveikiau - ar ramus vaiko miegas, ar ekologiškas kremukas, kuris nifigutki nepadeda.

Jau galvojau, čia apie kokį avižų netoleravimą kalbi hihihi.gif. O čia pasirodo, šiaip, apie ekologiją smile.gif.
Man, vaikeli nieko, nesuper užpakalis ramiai gyvent neleidžia, tad bent jau taip raminsiuos, tos pačios menininkės pasirinktu avataru biggrin.gif.

QUOTE(Gafsa @ 2013 04 10, 13:59)

Geeeras užpakalis, kol nenupeštas biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 04 10, 13:39)
Na tiesiog istiesus plastaka per placiausia vieta,su centimetru, bet apie 1.5cm skiriasi, jei matuot padejus ranka plokstumoj, nuo to, jei matuojat pakelus.

man tai nesiskiria g.gif na ten tas puse cm cia ar cia -kaip paspausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 balandžio 2013 - 13:45
QUOTE(piene_66 @ 2013 04 10, 14:39)

Supratau dabar biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Aš paprastai ant liniuotės delną padedu ir matuoju, per plačiausią vietą man 8 cm ir niekaip nesupratau, kaip čia gauna 22 cm lotuliukas.gif Dabar matau, kad mano per plačiausią vietą 16 cm biggrin.gif Tai dydis S tinkamas būtų?
Atsakyti
Va, kaip matuojamas delnas biggrin.gif
http://www.google.lt.../...wAw&dur=668
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2013 04 10, 15:13)
Mano norima preke 350$ ir nenukainuota.. tai labai praverstų kodukas  biggrin.gif

g.gif perziurejau visur, neduoda kolkas nieko jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 10, 15:44)
Jau galvojau, čia apie kokį avižų netoleravimą kalbi hihihi.gif. O čia pasirodo, šiaip, apie ekologiją smile.gif.

Man, vaikeli nieko, nesuper užpakalis ramiai gyvent neleidžia, tad bent jau taip raminsiuos, tos pačios menininkės pasirinktu avataru biggrin.gif.

Geeeras užpakalis, kol nenupeštas biggrin.gif.

bigsmile.gif Oi.. aš net praleidau, kas ta ecomanija biggrin.gif doh.gif drinks_cheers.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif O ko dabar? Gal žirniukų, arbatėlių.. raminančių? hihihi.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif Oi
-----
Nu, bet su kažkuo vis painioju.. pasižiūriu avatarą ir pagalvoju, kad svetimas rašo.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 10 balandžio 2013 - 14:03
QUOTE(manouche @ 2013 04 10, 13:47)

lotuliukas.gif nu va, o cia gudrute, dviracius isradineju lotuliukas.gif tada pas mane 19 cool.gif L tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 10, 14:47)

4u.gif
Atsakyti