Ot ir ne, nesutaupysiu. Ai, sutaupysi čia šitoj temoj.......
QUOTE(Noa @ 2013 04 15, 16:16)
Nu labai jau čia negražiu žodžiu tu tą mano figūrą pavadinai Ale tiksliai, koks ilgi, man būtų šortai.
Išsiunčiau Drjays - ten viskam 25 proc, bet tik 6 val nuo dabar Ims, tai ims, neims, tai bala nematė - tada sutaupysiu
paimciau, bet nuolaida jusu prekems negalioja
Išsiunčiau Drjays - ten viskam 25 proc, bet tik 6 val nuo dabar Ims, tai ims, neims, tai bala nematė - tada sutaupysiu
QUOTE(Noa @ 2013 04 15, 22:19)
O koks čia modelis? man kaip tik tokių reikia, pas mane priešinga problema. Tik dydis visai kitas
Loft velvetkes curvy modelio kaip tik paplatintos per uzkepali ir slaunis,o liemuo puse bedos,tik jos ir siaip didintos... Be to,tall ilgis yra.
O ir AnnTaylor klasikines kelnes kazkaip tokiai figurai tinksmesnes nei kitu gamintoju pasirode.
Sveikutes, o gal kartais Carters koki papildoma koduka turit? Rasciau ka paimt
Renkama
NIKE
AE
Onlineshoes
Gap/OldNavy
Jcrew -30% off SALE
Sephora -15%
Beautyencounter
6pm
Yoox
Iherb
Totsy
Drjays
Luckyvitamin
Aeropostale
Crazy8 -15%
Landsend
Tanforless
Disney
Loft
C21
RL
Dillards
ToysRus
Onestepahead
Campmor
Temos išparduotuvė
TOTSY imsiu, gal yra dar norinciu
QUOTE(JEma @ 2013 04 16, 08:51)
Sveikutes, o gal kartais Carters koki papildoma koduka turit? Rasciau ka paimt
Man atrodo senasis kodukas -20 dar galioja - cia tas pats, kurr mergaitems buvau siuntusi BUTTERFLY jis galiot turetu iki 05.23.
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 16, 09:28)
Man atrodo senasis kodukas -20 dar galioja - cia tas pats, kurr mergaitems buvau siuntusi BUTTERFLY jis galiot turetu iki 05.23.
Aciu Einu pameginti kol mazes ramios
Gal kas prisijungsite prie TARGET??
O yra perkanciu Carters siuo metu? Shipas dalintusi?
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 16, 09:28)
o nuolaida viskam ar tik nenukainuotoms prekėms?
gal kas esat pirkusios carters maudymukus? kažin, kaip su dydžiais? mažinti/didinti jie?