Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Ot ir ne, nesutaupysiu. Ai, sutaupysi čia šitoj temoj....... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 15, 16:16)
Nu labai jau čia negražiu žodžiu tu tą mano figūrą pavadinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ale tiksliai, koks ilgi, man būtų šortai.

Išsiunčiau Drjays - ten viskam 25 proc, bet tik 6 val nuo dabar mastau.gif Ims, tai ims, neims, tai bala nematė - tada sutaupysiu biggrin.gif
paimciau, bet nuolaida jusu prekems negalioja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 15, 22:19)
O koks čia modelis? man kaip tik tokių reikia, pas mane priešinga problema. Tik dydis visai kitas  blush2.gif

Loft velvetkes curvy modelio biggrin.gif kaip tik paplatintos per uzkepali ir slaunis,o liemuo puse bedos,tik jos ir siaip didintos... Be to,tall ilgis yra.
O ir AnnTaylor klasikines kelnes kazkaip tokiai figurai tinksmesnes nei kitu gamintoju pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 16 balandžio 2013 - 05:40
Sveikutes, o gal kartais Carters koki papildoma koduka turit? Rasciau ka paimt biggrin.gif
Atsakyti

Renkama 4u.gif
NIKE
AE
Onlineshoes
Gap/OldNavy
Jcrew -30% off SALE
Sephora -15%
Beautyencounter
6pm
Yoox
Iherb
Totsy
Drjays
Luckyvitamin
Aeropostale
Crazy8 -15%
Landsend
Tanforless
Disney
Loft
C21
RL
Dillards
ToysRus
Onestepahead
Campmor
Temos išparduotuvė
4u.gif

TOTSY imsiu, gal yra dar norinciu
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 16 balandžio 2013 - 09:33
QUOTE(JEma @ 2013 04 16, 08:51)
Sveikutes, o gal kartais Carters koki papildoma koduka turit? Rasciau ka paimt biggrin.gif

Man atrodo senasis kodukas -20 dar galioja - cia tas pats, kurr mergaitems buvau siuntusi g.gif BUTTERFLY jis galiot turetu iki 05.23.
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 16, 09:28)
Man atrodo senasis kodukas -20 dar galioja - cia tas pats, kurr mergaitems buvau siuntusi  g.gif BUTTERFLY jis galiot turetu iki 05.23.

Aciu 4u.gif Einu pameginti kol mazes ramios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 04 15, 23:10)
bigsmile.gif  Nori keistis?  lotuliukas.gif

turi L ir reikia XL? bigsmile.gif
Atsakyti
Gap -30% dedu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas prisijungsite prie TARGET??
Atsakyti
O yra perkanciu Carters siuo metu? Shipas dalintusi?
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 16, 09:28)
Man atrodo senasis kodukas -20 dar galioja - cia tas pats, kurr mergaitems buvau siuntusi  g.gif BUTTERFLY jis galiot turetu iki 05.23.

o nuolaida viskam ar tik nenukainuotoms prekėms?

gal kas esat pirkusios carters maudymukus? kažin, kaip su dydžiais? mažinti/didinti jie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 16 balandžio 2013 - 10:38