Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(vajuke @ 2013 04 15, 18:55)
Neleidzia ju i krepseli det doh.gif jau nuo pietu kankinuos biggrin.gif

o man i krepseli krauna, tik 38d rodo, kad nera, o kitus dydzius leidzia g.gif
bet su 6pm taip buna, kad blefuoja jie: geras kainas rodo, o neleidzia uzsakyti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 15 balandžio 2013 - 19:22
O kaip ECCO dydžiai, atitinka?

jei pėda 25,7 cm, kokį dydį imti?
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2013 04 15, 20:22)
O kaip ECCO dydžiai, atitinka?

jei pėda 25,7 cm, kokį dydį imti?

turbut 40. as su 25cm ecco 39 perku ir basutes ir aulinukus 4u.gif
Atsakyti
Crazy8 -15% laukiu norinciu iki 21.30 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 04 15, 19:11)
Sierratradingpost  -30%  kodukas    HHR6680U  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperWoman @ 2013 04 15, 07:24)
http://www.venus.com...ide drape dress
merginukes, gal kuri esate maciusi gyvai sita suknele? Ar dydziai atitinka is sios parduotuves, nera mazinti ar didinti?

man suknele didinta psitaike nors ismatavimus daug maz atitinka
Atsakyti

Renkama 4u.gif
NIKE
AE
ChildrensPlace -20%
Onlineshoes
LaSenza
Gap/OldNavy
Jcrew -30% off SALE
Sephora -15%
Beautyencounter
6pm
Journeys
Totsy
Drjays
Lord&Taylor
Luckyvitamin
Aeropostale
Crazy8 -15% truksta iki freeship
Landsend
Tanforless
Disney
Loft
C21
RL
Dillards
ToysRus
Onestepahead
Campmor
Temos išparduotuvė
4u.gif

Sierratradingpost -30% kodukas HHR6680U 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 04 15, 12:26)
O man reiktu L Regular. Po ziemos jau per didele maniskiui XL Regular  doh.gif Gal kam po ziemos per maza L Regular?  biggrin.gif

bigsmile.gif Nori keistis? lotuliukas.gif

Labos. Ačiū komandai už siuntinuką 4u.gif

Svarstau.. kad vis tik aš lyg ir neturėjau planų sumažėti 5-7 cm per liemenį, o gal reikėtų? biggrin.gif
Lee velvetinės (net ne velvetinės, o tokios pūkuotukės) kelnės iš yoox'o.. žiauriai gražiai guli ir žiūrisi nuo klubų žemyn 27/31 arba 4 dydis.. Nu, bet per liemenį tai nesusieina unsure.gif doh.gif Pirma mintis buvo pardavinėti.. nu, bet gal dar reikia kritiškai įvertinti savo liemenį g.gif
Žodžiu, čiūdnas dydis.. nes 4 man dažniausiai tinka.. Ir tikrai per klubus, šlaunis ir kitur net laisvumo nemažai yra.. Nu, bet liemuo turi būti skruzdėliuko toks kelnėms doh.gif
Pakomentavau dydžio ypatumus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 04 15, 23:10)
Lee velvetinės (net ne velvetinės, o tokios pūkuotukės) kelnės iš yoox'o.. žiauriai gražiai guli ir žiūrisi nuo klubų žemyn 27/31 arba 4 dydis.. Nu, bet per liemenį tai nesusieina  unsure.gif  doh.gif  Pirma mintis buvo pardavinėti.. nu, bet gal dar reikia kritiškai įvertinti savo liemenį  g.gif
Žodžiu, čiūdnas dydis.. nes 4 man dažniausiai tinka.. Ir tikrai per klubus, šlaunis ir kitur net laisvumo nemažai yra.. Nu, bet liemuo turi būti skruzdėliuko toks kelnėms  doh.gif
Pakomentavau dydžio ypatumus ax.gif

O koks čia modelis? man kaip tik tokių reikia, pas mane priešinga problema. Tik dydis visai kitas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 balandžio 2013 - 22:19
QUOTE(Noa @ 2013 04 16, 00:19)
O koks čia modelis? man kaip tik tokių reikia, pas mane priešinga problema. Tik dydis visai kitas  blush2.gif

bigsmile.gif Gal pagelbėsiu.. 30/31 dydis yra..
http://www.yoox.com/...p...OG&sizeId=7
Tik jų ilgis tikrai neilgas. Kas turi stambesness blauzdas irgi apsidžiaugs.. Curvy figūrai ax.gif Nu bet liemuo turi būti kaip skruzdėlės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 04 15, 23:45)
bigsmile.gif  Gal pagelbėsiu.. 30/31 dydis yra..
http://www.yoox.com/...p...OG&sizeId=7
Tik jų ilgis tikrai neilgas. Kas turi stambesness blauzdas irgi apsidžiaugs.. Curvy figūrai  ax.gif Nu bet liemuo turi būti kaip skruzdėlės biggrin.gif

Nu labai jau čia negražiu žodžiu tu tą mano figūrą pavadinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale tiksliai, koks ilgi, man būtų šortai.

Išsiunčiau Drjays - ten viskam 25 proc, bet tik 6 val nuo dabar mastau.gif Ims, tai ims, neims, tai bala nematė - tada sutaupysiu biggrin.gif
Atsakyti
Regis, vis tik sutaupysiu biggrin.gif
Atsakyti