Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Nute_Bitute @ 2013 04 10, 11:56)
Pakartosiu klausimuką - gal kas nors iš mūsų tarpo turit MK Hamilton Tote? 4u.gif  galvojų kur juodą klasikinę pagavus geriausia kaina.. smile.gif
http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1

Pabandykit www.bloomingdales.com gaudyt kai buna nuolaideliu kodukai 25% + 10% arba pasitaiko, kad turi mergaites koduku ir dar didesnei nuolaidelei gaut mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(manouche @ 2013 04 10, 13:48)
Čia turbūt jau gera kaina 85$ laikoma tokių batų g.gif http://www.6pm.com/u...n?zfcTest=mat:1

manyciau, kad tikrai labai nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 04 10, 11:07)
sierratradingpost.com, jcrew.com

aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites zinau, kad kazkas esat pirke sias pirstines odines su kasmyru is Sierros, gal galit pakomentuot, kaip nesiojasi ir del dydzio? Jei mano delnas per placiausia vieta apie 22cm, koks dydis bus tinkamas? L? Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 10, 13:48)
Čia turbūt jau gera kaina 85$ laikoma tokių batų g.gif http://www.6pm.com/u...n?zfcTest=mat:1

Jau.. Manouche'ka, a ko taip išplatėjai į pavasarį? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada @ 2013 04 10, 11:52)
Pabandykit www.bloomingdales.com gaudyt kai buna nuolaideliu kodukai 25% + 10% arba pasitaiko, kad turi mergaites koduku ir dar didesnei nuolaidelei gaut  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif įdomu kaip dažnai tie kodukai pasitaiko ir kur juos gaut..
Tauryt, ar gaunat bloomingdales kodukus kada?
Atsakyti

Gal kas naudojat ir siunciates savo vaikuciams koki gera kremuka-pieneli atopinei odelei? Pavargau permoket LT uz Bioderma, nors dukrai labai jis tinka, bet truputi per brangu pasidare, tuo labiau, kad greit isnaudojam g.gif

Tauryt buvai cia kazkokiu kremuku pirkus kazkada maciau, merginos greit isgraibste, idomu tiktu jis atopinei odelei? drekintu pakankamai? ir koks ten buvo kremukas nelabai pamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 04 10, 11:58)
Mergaites zinau, kad kazkas esat pirke sias pirstines odines su kasmyru is Sierros, gal galit pakomentuot, kaip nesiojasi ir del dydzio? Jei mano delnas per placiausia vieta apie 22cm, koks dydis bus tinkamas? L? Aciu is anksto 4u.gif

man tai jos super thumbup.gif ir minkstutes, ir nesiojas thumbup.gif (pirmas sezonas- bet kol kas tikria neturiu ka prikist) pas mane 19-20 per placiausia vieta, turiu jas L mirksiukas.gif dydis thumbup.gif siaip ir raso, kad L yra 7,5 coliu, kas butu apie 19 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 balandžio 2013 - 12:13
QUOTE(Hellada @ 2013 04 10, 13:09)
Gal kas naudojat ir siunciates savo vaikuciams koki gera kremuka-pieneli atopinei odelei? Pavargau permoket LT uz Bioderma, nors dukrai labai jis tinka, bet truputi per brangu pasidare, tuo labiau, kad greit isnaudojam  g.gif 

Tauryt buvai cia kazkokiu kremuku pirkus kazkada maciau, merginos greit isgraibste, idomu tiktu jis atopinei odelei? drekintu pakankamai? ir koks ten buvo kremukas nelabai pamenu ax.gif

tai kad ten kremukas rankoms buvo
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2013 04 10, 12:12)
man tai jos super thumbup.gif ir minkstutes, ir nesiojas thumbup.gif (pirmas sezonas- bet kol kas tikria neturiu ka prikist)  pas mane 19-20 per placiausia vieta, turiu jas L mirksiukas.gif dydis thumbup.gif  siaip ir raso, kad L yra 7,5 coliu, kas butu apie 19 cm

Tai kaip ir per mazos man tada butu L unsure.gif o jus matuojat ranka padeje ant plokstumos? Nes jei matuoju pakelus, tai 20.5cm tada apimtis...gal rizikuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada @ 2013 04 10, 14:09)
Gal kas naudojat ir siunciates savo vaikuciams koki gera kremuka-pieneli atopinei odelei? Pavargau permoket LT uz Bioderma, nors dukrai labai jis tinka, bet truputi per brangu pasidare, tuo labiau, kad greit isnaudojam  g.gif 

Kremas kremui nelygu. Bet galiu pasidalint mūsų patirtim. Ne iš mandrumo ir ne iš pigumo, bet LT nei vieno neatitaikiau, kad tiktų.. Gavom pirmąkart dovanų ir labai pritiko Aveeno keli net ir Eucerin Aquaphor kremai (antras toks kaip vazelinas riebus tepalas, bet susigeriantis neblogai).
Mano vaikių pabėrimams labai padeda Aveeno Egzema Therapy arba dar lengvesnis kažkoks yra Baby Lotion iš tos serijos.
Arba Eucerin Aquaphor (Baby, bet turbūt ir ne baby panašus). Didelė tokia bačkutė, apie 400 g, apie 11 dol. Bet yra ir mažose tūbelėse.. pabandymui, jei noris. ax.gif
Abu Drugstore.com 4u.gif

Jep, Taurė reklamavo, pirko rankoms kremą.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 10 balandžio 2013 - 12:25
QUOTE(faustuliukass @ 2013 04 10, 14:18)
tai kad ten kremukas rankoms buvo

ane? g.gif biggrin.gif supratau blush2.gif

QUOTE(tyli upė @ 2013 04 10, 14:22)
Kremas kremui nelygu. Bet galiu pasidalint mūsų patirtim. Ne iš mandrumo ir ne iš pigumo, bet LT nei vieno neatitaikiau, kad tiktų.. Gavom pirmąkart dovanų ir labai pritiko Aveeno keli net ir Eucerin Aquaphor kremai (antras toks kaip vazelinas riebus tepalas, bet susigeriantis neblogai).
Mano vaikių pabėrimams labai padeda Aveeno Egzema Therapy arba dar lengvesnis kažkoks yra Baby Lotion iš tos serijos.
Arba Eucerin Aquaphor (Baby, bet turbūt ir ne baby panašus).
Abu Drugstore.com 4u.gif

Jep, Taurė reklamavo, pirko rankoms kremą.. rolleyes.gif

Aciu uz info 4u.gif kaip tik drugstore ir ziurinejau Aveeno biggrin.gif
Dukrai Bioderma labai tinka, nu bet brangoka ax.gif
Papildyta:
Sitas taip?

http://www.drugstore...41?catid=184374
Atsakyti
QUOTE(Hellada @ 2013 04 10, 13:09)
Gal kas naudojat ir siunciates savo vaikuciams koki gera kremuka-pieneli atopinei odelei?

Nu va, jau pama2iau, kad tyli upe Jum atrashe. Norejau irgi girt Aveeno produkta, manau, tiks ir Jums, tikrai veikia svelniai ir padeda sausejanciai raustanciai odelei. Mes tik veidukui naudojam, bet turbut ir visam kunui tiktu taip pat gerai. Turim sita http://www.drugstore...54?catid=182484 bet paziurekit ir kitus, bei atisliepimus apie juos.

QUOTE(piene_66 @ 2013 04 10, 13:21)
Tai kaip ir per mazos man tada butu L unsure.gif o jus matuojat ranka padeje ant plokstumos? Nes jei matuoju pakelus, tai 20.5cm tada apimtis...gal rizikuot g.gif

Kazkaip keista, ar tikrai Jusu tiek daug per delno apimti? man rodos, uzteks ir L mirksiukas.gif.

QUOTE(tyli upė @ 2013 04 10, 13:22)

Atsakyti