Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Duokit kas Sierros koduką, eisiu vaikui tapkyčių ieškot unsure.gif. Nesuprantu, kai prireikia, nėr niekur pirkt. Aplankiau Batų kalną (Vilniuj), net nieko panašaus į kambarines tapkes nėra. Ką aunat po namus, darželiui? Tas vilnones veltines tapkutes ar atviras elngvesnes basutes?
Atsakyti
Alytaus mergaitės - siunta jau pas mane 4u.gif

Kam patogu atsiimti dieną - iki 16 va. būsiu Ligoninės g.

Vėliau namuose - skambinkit, telefoną jau pakroviau biggrin.gif
Atsakyti
Sierroj minus 45: AJV5413E
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2013 04 12, 12:49)

Vėliau namuose -  skambinkit, telefoną jau pakroviau biggrin.gif

Smilga, mano super mazą siuntineli atiduokit ryt dainora13 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 04 12, 12:50)
Sierroj minus 45: AJV5413E

nuoroda kam taiko
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 04 11, 18:29)
pasiemiau ir as ilgaja Venus pilkos spalvos suknele, jau kokia medziaga fainuole, spalvyte irgi, apsirengiau tai nezinau didelio persisvietimo net tikrai, jei su kuno spalvos apatiniais tai tikrai vaizdas geras, tik... man ji trumpa  cry.gif  cry.gif  cry.gif nu nemegstu tokio ilgio iki kauliuku  doh.gif pardavinesiu jei kas susigundytumet, pirkau su 20 proc nuolaida  verysad.gif

o tai kokio jus ugio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 12, 11:48)
Duokit kas Sierros koduką, eisiu vaikui tapkyčių ieškot unsure.gif. Nesuprantu, kai prireikia, nėr niekur pirkt. Aplankiau Batų kalną (Vilniuj), net nieko panašaus į kambarines tapkes nėra. Ką aunat po namus, darželiui? Tas vilnones veltines tapkutes ar atviras elngvesnes basutes?

Prasau PAZ2829A
Mano vaikai namuose basom kojytem laksto, po sortukais su maikytem. Netruiu galvos skausmo del tapkyciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 12, 12:48)
Ką aunat po namus, darželiui? Tas vilnones veltines tapkutes ar atviras elngvesnes basutes?

crocsus darže, namie misija praktiškai neįmanoma tongue.gif Bet dažniau basutes, nes tapkės vaikų nuomone, yra koks tai nesusipratimas doh.gif

Šitą, kas kaunietėms nutiko g.gif Niekam nieko nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Metameskinija @ 2013 04 11, 18:33)
Mergaites gal kuri turit naturoj si J.CRew factory megztuka ?
Mane domina spalva, ji svari geltona ar su zalsvu atspalviu ?
Butu dekui !

http://factory.jcrew...~~~~~/97230.jsp

QUOTE(__Adelė__ @ 2013 04 11, 20:27)
siandien pasiemiau, man ji tiesiog geltona, labai vasariska  wub.gif  neturi zalsvumo. zalsvuma turi kaip suprantu kita geltona-citro lemon ar pan, o si yra retro lemon  smile.gif

siandiena ir as sita pasiemiau, atlekiu padekoti Gerdulkai ir Taurytei, jis nerealus wub.gif thumbup.gif
ACIU!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir man tikra geltona smile.gif

QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 11, 21:21)
Gavau kelnytes,bet man atrodo per dideles,gal kas noretu keistis? mano 26,keisciau i 25?
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Pasiemiau praeita sav ir as sitas, tai irgi 26 tall/2 man dideles verysad.gif
su 97cm placiaja ir 70cm liemeniu, per klubus slaunis didokos, vaizdas labai panasus, todel jei butu norinciu, keisciau i 25d arba parduodu 4u.gif

QUOTE(Smilga* @ 2013 04 12, 11:49)

Vėliau namuose -  skambinkit, telefoną jau pakroviau biggrin.gif

aciukas uz padalinima thumbup.gif

Na ir darsyk dekui Gerdulkai ir Taurei uz grozius mano uogytems wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 12, 13:23)
Mano vaikai namuose basom kojytem laksto, po sortukais su maikytem. Netruiu galvos skausmo del tapkyciu biggrin.gif

QUOTE(nesuper @ 2013 04 12, 13:23)
crocsus  darže, namie misija praktiškai neįmanoma tongue.gif Bet dažniau basutes, nes tapkės vaikų nuomone, yra koks tai nesusipratimas  doh.gif

Na, o manoji įprato prie tapkučių ir reikia, Crocsiukai nepatinka, tad vis pagaudom kokias labiau panašias į tapkes. Šitos tiko gerai.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 12, 12:37)
Na, o manoji įprato prie tapkučių ir reikia, Crocsiukai nepatinka, tad vis pagaudom kokias labiau panašias į tapkes. Šitos tiko gerai.

o a lia robeez tipo nebandet?
Mano Elziukas va tokias pas mociute, kur saltos grindys, vezasi uzsimauti http://www.tapukai.l...kties-glel.html wub.gif Plonytes, odines, minkstutes... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 12, 13:52)
Mano Elziukas va tokias pas mociute, kur saltos grindys, vezasi uzsimauti http://www.tapukai.l...kties-glel.html  wub.gif Plonytes, odines, minkstutes...  wub.gif

bet jos nuo šaltų grindų nei trupučio nesaugo unsure.gif
Atsakyti