Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(zuikelisv @ 2013 04 12, 09:29)
ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

zuikeli, paziurek Childrens Place-gal ka turi. Bent ka as macius naturoj -tai man patiko ju progines suknes mirksiukas.gif (budavo ir skyrelis pirmai komunijai -ar kazkaip uzvadintas) as saviskei pernai darzelio isleistuvem is ju pirkau -irgi is proginiu sukniu sita (kadangi barbiniu nemegstam mudvi abidvi biggrin.gif nors cia irgi yra tas pasijonis, kur sijona taip graziai vos papusta prilaiko mirksiukas.gif )
o pernai vasara is Londono vestuvems sita (cia jau ne mano skonio -jaunosios noras toks buvo biggrin.gif ) buvo parvezta -tik reik man parde atgamint g.gif einu pabrousint lotuliukas.gif pirkta tai realiai, bet ir netini psl turi 4u.gif (sorry uz off topic'a ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 balandžio 2013 - 10:01
QUOTE(bonda @ 2013 04 12, 09:26)
kad cia kiekvienai kitaip biggrin.gif man pvz clinique - kiek bandziau -visi akis grauze doh.gif  doh.gif
o is Dior megstamiausias buvo unlimited wub.gif  thumbup.gif  -deja nebegamina jo cool.gif  doh.gif  kiti dauguma-ir Iconic, ir new look, ir extase  -irgi man asmeniskai patiko, bet unlimited labiau biggrin.gif  o va kur tik diorshow raso -man visai nepatiko schmoll.gif

dar man patinka- jau antra baigineju biggrin.gif  -gafsos thumbup.gif  uzrodytas benefit they'ra real thumbup.gif pradzioj keista buvo, nes sepetys didesnis nei pratus, bet jei antra naudoju -reiskias man itiko biggrin.gif

tokia mano patirtis biggrin.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(kriisti @ 2013 04 12, 09:31)
as ir emiau uztikrintai, kad tiks, nes ir gymboree temuteje mamyte matavo 10 dydzio vidpati tas pats, bet sakau kol kas su kojinyte slepsi na ziuresime kaip bus po keliu men, bet man kazkaip mazai tiketina, kad paaugs nes dejau su kojinyte 

su tokio tipo bateliais as jau isitikinau - jie turi buti tip top. As is gap jau turbut 3m i prieki Elzei snikeriuku pripirkau doh.gif Emiau su rzervu siokiu tokiu - nepataikiau, nes pasirodo didinti, tada paemiau dydziu mazesnis - lieka 1,5cm - krenta nuo kojytes. tada paemiau dar vienu dydziu mazesnius - ir tie net smukcioja, o rezervo gal kokie 0,5cm biggrin.gif As apie situos http://www.gap.eu/br...id=000300428000 - nu ziauriai fainuciai - lengvi, minksti, padukas nestoras, lankstus wub.gif Tai blogiausiu atveju, sakiau prisiusiu kokia gumyte lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 12, 09:36)
su tokio tipo bateliais as jau isitikinau - jie turi buti tip top.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as ir pernai pripirkau -ale nesios siemet -gal lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 balandžio 2013 - 09:46
QUOTE(kriisti @ 2013 04 12, 09:36)
na tai tikiuois, kad ir mansikei bus tada geri 10 dydis, nes kazkaip labai suabejojau ar daaugs doh.gif

nenoriu liūdinti, bet labai abejoju, ar ant tiek kojytė paaugs iki vasaros, juk tiek čia ir beliko iki jos... mes praeitais metais pirkom panašaus tipo gymboree batukus 10 d., tai šiemet jau galėsim nešiot, per daugiau nei metus paaugo kojytė 1 cm, o jūs turit tik porą mėnesių, tai abejoju, kad tiek ištįs... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 12, 09:40)
su tokio tipo bateliais as jau isitikinau - jie turi buti tip top.

drinks_cheers.gif nusipirkom H&M tokio tipo batukus, yra gal porą mm laisvos vietos, o vis tiek nuo kojos krenta, siūsiu gumytes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 12, 09:45)
nenoriu liūdinti, bet labai abejoju, ar ant tiek kojytė paaugs iki vasaros, juk tiek čia ir beliko iki jos... mes praeitais metais pirkom panašaus tipo gymboree batukus 10 d., tai šiemet jau galėsim nešiot, per daugiau nei metus paaugo kojytė 1 cm, o jūs turit tik porą mėnesių, tai abejoju, kad tiek ištįs...  4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif nusipirkom H&M tokio tipo batukus, yra gal porą mm laisvos vietos, o vis tiek nuo kojos krenta, siūsiu gumytes  doh.gif

vat vat, kas as ir sakau - turi buti tip top unsure.gif
Mano Elze turbut kokias 4 poras gapiniu snikeriuku turi per dideliu verysad.gif turim viena poryte dzinsinuku 9 dydzio, 3 poras - dzinsinuku, rasuvu ir melynu 8d doh.gif doh.gif doh.gif ir visi dideli verysad.gif tai paemiau is principo 7d, nors tokio jau seniai nenesioja maniske g.gif ir tie klapsi doh.gif nu jau 6 tikrai neimsiu - kaip jau bus taip cool.gif
Belieka tiketis, kad kitais metais visi tie per dideli bus geri unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 12, 10:45)
nenoriu liūdinti, bet labai abejoju, ar ant tiek kojytė paaugs iki vasaros, juk tiek čia ir beliko iki jos... mes praeitais metais pirkom panašaus tipo gymboree batukus 10 d., tai šiemet jau galėsim nešiot, per daugiau nei metus paaugo kojytė 1 cm, o jūs turit tik porą mėnesių, tai abejoju, kad tiek ištįs...  4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif nusipirkom H&M tokio tipo batukus, yra gal porą mm laisvos vietos, o vis tiek nuo kojos krenta, siūsiu gumytes  doh.gif

tai va, as ir taip manau, ns pernai turejau h&M tokio tipo tai buvo tip top ir nesmuko, bet greit isaugome doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2013 04 12, 09:38)
zuikeli, paziurek Childrens Place-gal ka turi. Bent ka as macius naturoj -tai man patiko ju progines suknes mirksiukas.gif (budavo ir skyrelis pirmai komunijai -ar kazkaip uzvadintas) as saviskei pernai darzelio isleistuvem is ju pirkau -irgi is proginiu sukniu sita (kadangi barbiniu nemegstam mudvi abidvi biggrin.gif nors cia irgi yra tas pasijonis, kur sijona taip graziai vos papusta prilaiko mirksiukas.gif )
o pernai vasara is Londono vestuvems sita (cia jau ne mano skonio -jaunosios noras toks buvo biggrin.gif ) buvo parvezta -tik reik man parde atgamint g.gif einu pabrousint lotuliukas.gif pirkta tai realiai, bet ir netini psl turi 4u.gif (sorry uz off topic'a ax.gif )

ačiū pirma tookia graži bigsmile.gif dėl baltų tai į až, kad neįkyrėt čia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 12, 07:32)
Mergaites, gal kuri naudojat si tusa? http://www.sephora.c...-mascara-P40404  Kokie atsiliepimai butu? 4u.gif

Tusu temoje kiek skaiciau, nelabai kokie atsiliepimai apie Dior tusus smile.gif

QUOTE(tyli upė @ 2013 04 12, 09:01)
Giminė užsakė kokį tai super duper blizgesį lūpoms, kurio neberanda LT.. Būsiu gera..  biggrin.gif

koks ten super duper blizgis?

QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 12, 09:19)
Tai vadinasi Dior'as nieko gero, ane?  bigsmile.gif
uzrodykit gera tusa akims  ax.gif Man tokios labiau riebesnes blakstienos patinka  ax.gif Gal is Clinique toks yra?

Aci uz nuoroda  mirksiukas.gif Ale kaip pirstu i aki - s issirinkau lygiai ta pacia spalva  biggrin.gif

Va sita labai giria - http://www.sephora.c...6?skuId=1197458
ir as pati galiu pagirti, man super 4u.gif
Atsakyti
Vyksta gymbuku gryninimo akcija smile.gif Labai prasau siusti pagrindini ir atsarginius krepselius- be atsarginio krepselio uzsakymai NEBUS priimami ax.gif
Gymbuku turi 4u.gif

Editaite 25
Raskila123 25
rasa1017 50
supermama 50
pagrandukas03 50
juraciuss 25
Rasa Orligiene 125
Sunny-me 25
Elgemo 25
Renateler 25
Agniulyte 25
Lingu-lingu 25
Lotyne 25
Padange 25
Smailiukexxx 25
Dange 50
Mazhule 25

Renkama 4u.gif
NIKE
AE
Beyondtherack
Drugstore
JcrewFactory
Jcrew
Beautyencounter
Hautelook
Loft
C21
Carters
RL
Dillards
ToysRus
Disney laukiu norinciu iki 13val.
Uniformadvantage
Onestepahead
Campmor
Temos išparduotuvė
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 04 12, 12:51)

bigsmile.gif Jis ten kažkokisu stebŪklus daro, prisitaiko spalviškai, visoks koks truputį prie Ekologijos.. Šiaip malonus toks jausmas po jo, kai kartą bandžiau.. nelipnus.. vos vos kažkokį rausvą atspalvį priduoda.. tas o-gloss. Antrąjį o-gold išrinkau kaip panašų, bet dar nebandytą produktą.. atsiliepimuose rašo kad labai gold biggrin.gif
O dar prašė smashbox o-plump (to šiuo metu nėra pardavime), tai tas truputį su mėtom, šaldo, truputį dilgina ir paputlina lūpas.. Na, taip sako giminė, kuri juos labai įsimylėjusi biggrin.gif

http://www.sephora.c...4?skuId=1057959
http://www.sephora.c...7?skuId=1332022
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 04 12, 11:51)
Tusu temoje kiek skaiciau, nelabai kokie atsiliepimai apie Dior tusus smile.gif
Va sita labai giria - http://www.sephora.c...6?skuId=1197458
ir as pati galiu pagirti, man super  4u.gif

o man labai patinka sis tusas kas megsta ryskias blakstienas. man patinka kai ryskiau tepa o ne siek tiek paryskina http://www.sephora.c...8?skuId=1442581
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 04 11, 21:12)
Renkame kad butu 3 poros  4u.gif

Liux, siusiu tuoj 4u.gif
Atsakyti