Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(nesuper @ 2013 04 11, 21:43)
Dėkui už info. Man tokiu atveju reiktų pirkti A  g.gif Tokio dydžio senai nenešiojau  lotuliukas.gif

vat butent sitas modeliukas http://www.ae.com/ae...atId=cat5230004 36B man idealus. Siandien net uzsidejau biggrin.gif Net nesijaucia, kad liemenele turiu hihihi.gif, o ir viska i vietas labai graziai sustato bigsmile.gif thumbup.gif Man sita liemenele be priekaistu wub.gif

QUOTE(tyli upė @ 2013 04 12, 09:01)
Giminė užsakė kokį tai super duper blizgesį lūpoms, kurio neberanda LT.. Būsiu gera..  biggrin.gif
Radau, bet Sephoroj yra vienas iš dviejų šiuo metu, bet galiu gi būti gera dar kitą kartą tongue.gif

Ir sau buvau užnorėjus Clinique blizgio, bet anąsyk nebeliko.. man spalvos reik neutralios tokios, į rudumą.. jei užmatysiu smile.gif

Uzrodyk kuris cia tas blizgis is Clinique bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2013 04 12, 11:05)
man Clinique tušo reik, bet ranka nekyla pirkt kol dioras neišbaigtas. O dioro turbūt niekad neišbaigsiu, nes clinique senuką vis išsitraukiu, "paspjaudau" ir perbraukiu biggrin.gif

hihihi.gif
Dar palauk - susens ir tas Dior'as kadanors biggrin.gif

Nu vat man prisiminimas, kad kažkokį tepaliuką lūpoms esu turėjusi, tai noriu kažko panašaus.. clinique.. labai smagus buvo, bet noriu neutralaus, neblizgaus.. jaučiu, kai išsirinksiu, reiks dar perklausti čia atsiliepimų, gal kas turi..

Jsmilge, gal šis http://www.sephora.c...6?skuId=1072248 .. Jei gerai suprantu, man ši spalva tiktų.. Color Tenderheart - non-shimmer| New
O dabar jau nepamenu, gal ir lūpdažį anąkart išsirinkus buvau.. O gyvai turėjus panašų į šį.. šlapią.. labai patiko.. smile.gif
Nes aš lūpdažius tai tik kolekcionuoju.. blush2.gif doh.gif O su tais šlapiais neutraliais tai dar ir pasitepu.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 12 balandžio 2013 - 09:14
QUOTE(tyli upė @ 2013 04 12, 10:09)
hihihi.gif

Nu vat man prisiminimas, kad kažkokį tepaliuką lūpoms esu turėjusi, tai noriu kažko panašaus.. clinique.. labai smagus buvo, bet noriu neutralaus, neblizgaus.. jaučiu, kai išsirinksiu, reiks dar perklausti čia atsiliepimų, gal kas turi..

aha, turėjus ir aš blizgį iš ten - užskaičiau. tik mano tai labai blizgus ir riožinis buvo laugh.gif senai tai buvo, kai man dar riožinė spalva tiko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 12, 09:25)
Gal nesunku pamatuot, kiek cm viduj 10 dydzio? ax.gif

nu rodo 17.5 cm maniskes kojyte 16 cm bet klapsi uzdejus kaip reikiant doh.gif doh.gif o tokie grazus ir kepuriuka prie ju turime, kazkaip abejoju ar iki vasaros uzaugs dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 12, 10:15)
nu rodo 17.5 cm maniskes kojyte 16 cm bet klapsi uzdejus kaip reikiant doh.gif  doh.gif o tokie grazus ir kepuriuka prie ju turime, kazkaip abejoju ar iki vasaros uzaugs dar g.gif

Hhmm g.gif, maniskes irgi tiek pat pėdutė, ir galvoju, kažin ar rinkčiaus mažesnį dydį, lieka pusantro cm laisvumo, o dar kojinytė, o dar iki vasaros gali ir paaugti. Ačiū mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 04 12, 09:09)
hihihi.gif

Jsmilge, gal šis http://www.sephora.c...6?skuId=1072248 .. Jei gerai suprantu, man ši spalva tiktų.. Color Tenderheart - non-shimmer| New 
O dabar jau nepamenu, gal ir lūpdažį anąkart išsirinkus buvau.. O gyvai turėjus panašų į šį.. šlapią.. labai patiko.. smile.gif 
Nes aš lūpdažius tai tik kolekcionuoju.. blush2.gif  doh.gif  O su tais šlapiais neutraliais tai dar ir pasitepu.. blush2.gif

Tai vadinasi Dior'as nieko gero, ane? bigsmile.gif
uzrodykit gera tusa akims ax.gif Man tokios labiau riebesnes blakstienos patinka ax.gif Gal is Clinique toks yra?

Aci uz nuoroda mirksiukas.gif Ale kaip pirstu i aki - s issirinkau lygiai ta pacia spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 12, 09:19)
Tai vadinasi Dior'as nieko gero, ane?  bigsmile.gif

kad cia kiekvienai kitaip biggrin.gif man pvz clinique - kiek bandziau -visi akis grauze doh.gif doh.gif
o is Dior megstamiausias buvo unlimited wub.gif thumbup.gif -deja nebegamina jo cool.gif doh.gif kiti dauguma-ir Iconic, ir new look, ir extase -irgi man asmeniskai patiko, bet unlimited labiau biggrin.gif o va kur tik diorshow raso -man visai nepatiko schmoll.gif

dar man patinka- jau antra baigineju biggrin.gif -gafsos thumbup.gif uzrodytas benefit they'ra real thumbup.gif pradzioj keista buvo, nes sepetys didesnis nei pratus, bet jei antra naudoju -reiskias man itiko biggrin.gif

tokia mano patirtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2013 04 11, 16:51)
Tauryt,gal esi maciusi tu kurios siuntesi ir is kur rekomenduotum siustis suknele pirmajai komunijai? Bo nuotraukose ir realiai kartais labai skiriasi rubeliai. Nesinori nemaloniai buti nustebintai:)
kaip kazi is cia?
http://www.wonderful..._...Cat&catId=2
  mergaites gal ir jus esate siutesi kuri?

ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 12, 10:19)
Hhmm g.gif, maniskes irgi tiek pat pėdutė, ir galvoju, kažin ar rinkčiaus mažesnį dydį, lieka pusantro cm laisvumo, o dar kojinytė, o dar iki vasaros gali ir paaugti. Ačiū mirksiukas.gif.

as ir emiau uztikrintai, kad tiks, nes ir gymboree temuteje mamyte matavo 10 dydzio vidpati tas pats, bet sakau kol kas su kojinyte slepsi verysad.gif na ziuresime kaip bus po keliu men, bet man kazkaip mazai tiketina, kad paaugs nes dejau su kojinyte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 12, 11:19)

Nu, gerai galvoji.. NEs mano bernužėlių kojytė apie 16 cm, tai tokie snikeriukai 9 dydžio tik tik kaip tik.. O 10 turim spintoje, didoki, bet vasaraą gal bus ir geri jau 4u.gif Kažkaip mažesnio dydžio nebedrąsu būtų imti 4u.gif
g.gif Nors, gal mergaitiški truputį atviresni, tai svarbiau dydis.. bernužėliams kitaip gal ax.gif

Ai, ir Kristii, gali nevargt ir nematuot gymbo maikečkų - vis tiek nieko tas neišspręs.. Gavom eilinįkart po kelias rūšis , net gal ir tos pačios kolekcijos.. nu ir plika akim matosi, kad skiriasi po 3-5 cm į ilgį ir plotį tas pat 4T.. KAžką šiemet sunešios, kažką tik kitą metą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 12 balandžio 2013 - 09:36
QUOTE(tyli upė @ 2013 04 12, 10:34)
Nu, gerai galvoji.. NEs mano bernužėlių kojytė apie 16 cm, tai tokie snikeriukai 9 dydžio tik tik kaip tik.. O 10 turim spintoje, didoki, bet vasaraą gal bus ir geri jau  4u.gif  Kažkaip mažesnio dydžio nebedrąsu būtų imti  4u.gif

Ai, ir Kristii, gali nevargt ir nematuot gymbo maikečkų - vis tiek nieko tas neišspręs.. Gavom eilinįkart po kelias rūšis , net gal ir tos pačios kolekcijos.. nu ir plika akim matosi, kad skiriasi po 3-5 cm į ilgį ir plotį tas pat 4T.. KAžką šiemet sunešios, kažką tik kitą metą  biggrin.gif

na tai tikiuois, kad ir mansikei bus tada geri 10 dydis, nes kazkaip labai suabejojau ar daaugs doh.gif
Atsakyti
oi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GudLaima: 12 balandžio 2013 - 09:38