Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Redaga @ 2013 04 11, 13:58)
Gymboree sijonukus su sortukais ant pedkelniu maunat ar kaip g.gif
atsiprasau uz kvaila klausima biggrin.gif

as taip su pedkelnem o vasara aisku be ju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 11, 14:02)
panasiai, tik ne sortukai, o triusikeliai prisiuti  mirksiukas.gif

o kaip dydziai 95 cm mergaitei gal 3T gal reikia? koki elzei dydi imi?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 13:12)

Elziukas mano nesioja 18-24. Ji smulkute, kokiu 13kg ir 93cm, tai jai tas 18-24 idealiai, mano akimis. Aisku jei patinka ilgesni sijonukai - vos vos virs keliuku, tai jau tada toks dydis butu per trumpas. Bet kadangi man patinka trumpesni sijonukai mazom mergytem, tai mums 18-24 dar pats tas. Maikutes 18-24 jau per trumpos, nors is plocio dar geros. kadangi ji pas mane lieknute, tai praeita vasara tie sijonukai 18-24 dar net i laisvaja puse buvo biggrin.gif smuko siek tiek. Dabar mergina siek tiek pastorejo biggrin.gif , tai jau nekrenta. Siai vasara mums dar uzteks kasdienai pernyksciu mirksiukas.gif Apskritai vasarai man rubeliai turi buti tip top - nemegstu vasariniu su rezervu blush2.gif
Galesiu tau ir sijonuka 18-24 pamatuoti vakare mirksiukas.gif Vis bus orientyras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jsmilgė: 11 balandžio 2013 - 13:28
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2013 04 11, 14:31)
Dekui, sita parduotuve zinau 4u.gif, buvo ten graziu sukneliu, bet dabar jau nebera,  doh.gif mums reikia vestuvems (mergaite barstys ziedlapius). Noriu tokios truputi pustesnes ir puosnios 4u.gif Ziurejau ir CP, GAP, ON neradau tinkamos.

Prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 13:12)
Papildyta:

Mano 3,5 m mergina 14 kg ir 99 cm ugio, tai siuo metu vasarai 3T bus idealiai. Sijonus aisku reikia sutraukti (tas gumas), nes ji kudute. Bet leginsiukai 3T pats tas, bliuzeles imu vasarai siaip jau 4T, nes man labiau patinka jas susikist i kelnes, ar sijonus, ar kad siknioka dengtu su leginsiukais. Tada jos tokios laisvokos. Bet cia tik del savo "patikimo" - 3T butu gerai. Ir i 2 T telpam, bet man sijonukai per trumpi jau (na mes slapimo pusle saugom, tai todel - turim bedu). Ir 2T maikytes man per trumpos - iki juosmenuko gaunasi, nesiot galima, bet istisai pasilenkus nugara nuoga buna. Nors su Gymbo ivairiai mums gaunasi... Kad ir dabar emiau pavasariui bliuzyte mazylei 18-24 mth, ir labai grazi buvo 2T (dydzio nebuvo, galvojau rudeniui jei ka sunesiosim) - tai ka...pirmoji gerai, o antroji - mano 3,5 metu merginai pats tas - ir per ploti, ir rankoves idealiai... ot ir zinok kartais smile.gif
Atsakyti
Dekui mergaites, visgi saviskei paemiau du sijonelius 3T smile.gif ir suknute radau kohls, o berniukui kelnytes pageinsiu vienas smile.gif

Na drauge uzsidejo venus pilkaja suknele, tai kai nulieta, tik trumpinti teks nes ji zemute, jos ismatavaimai 89 krutine, klubai 102 smile.gif Tik pastebejimas toks kad pilka labai jau perisiviecia, o o ranzine nea sleep.gif bet spalvyte pilka laabai grazi smile.gif

Ir zydroji suknele liko pas daruge, nes tiko jai puikiai o man kai isaugtine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 14:10)
Dekui mergaites, visgi saviskei paemiau du sijonelius 3T smile.gif ir suknute radau kohls, o berniukui kelnytes pageinsiu vienas smile.gif
Na drauge uzsidejo venus pilkaja suknele, tai kai nulieta, tik trumpinti teks nes ji zemute, jos ismatavaimai 89 krutine, klubai 102 smile.gif Tik pastebejimas toks kad pilka labai jau perisiviecia, o o ranzine nea  sleep.gif  bet spalvyte pilka laabai grazi smile.gif

Ir zydroji suknele liko pas daruge, nes tiko jai puikiai o man kai isaugtine smile.gif

o kazin su krutine 86 ir klubais 97 ar tiktu S dydis. Ir tas persisvietimas nedziugina, kazkaip as kitaip ta medziaga isisvaizdavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleliux: 11 balandžio 2013 - 14:16
QUOTE(sauleliux @ 2013 04 11, 15:16)
o kazin su krutine 86 ir klubais 97 ar tiktu S dydis. Ir tas persisvietimas nedziugina, kazkaip as kitaip ta medziaga isisvaizdavau.

tik XS, nes S bus didele, draugei su jos ismatavimais XS gera 4u.gif
Atsakyti
VENUS -15% dedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 12:53)
dzinsiukai realiai blankesni nei foto, man kazkaip susidare ispudis, kad nuskalbti, bet gal cia man taip  g.gif

o suknyte emiau S per krutine tiko viska, bet va su mano ugiu ji kaip tunika labiau, tai nzn ar pasilikisu, bet greiciau gal parduosiu  g.gif  Siaip spalvytes nerealios man wub.gif bet ji gal daugiau zemaugem butu  mirksiukas.gif

Ačiū už info 4u.gif

Atsakyti
o as dar nepazaliavau? blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, paziurekit kokiu groziu siandien aptikau wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Sorry uz poster_offtopic.gif bet negalejau nepasidalinti blush2.gif
gal nesupyks nuotraukyciu savininke, kad jas parodziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jsmilgė: 11 balandžio 2013 - 14:58
wub.gif wub.gif wub.gif Jsmilge, kaip grazu !!! o kur cia tu groziu radot?
Atsakyti