Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

labas rytas
Anerita o as zalia smile.gif ?
Atsakyti
MODNIQUE dedu 4u.gif
Papildyta:

Vyksta gymbuku gryninimo akcija smile.gif Labai prasau siusti pagrindini ir atsarginius krepselius- be atsarginio krepselio uzsakymai NEBUS priimami ax.gif
Gymbuku turi 4u.gif

Editaite 25
Dke 25
Raskila123 25
rasa1017 50
supermama 50
pagrandukas03 50
juraciuss 25
Rasa Orligiene 125
Sunny-me 25
Vysniux 25
Elgemo 25
Renateler 25
Gelytepelyte 25
Agniulyte 25
Lingu-lingu 25
Lotyne 25
Padange 25
Smailiukexxx 25
Dange 50
Mazhule 25

Atsakyti
Labuka, mergaites, kur galima butu paziureti puosniu mergaitisku suknyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2013 04 11, 11:40)
Labuka, mergaites, kur galima butu paziureti puosniu mergaitisku suknyciu 4u.gif

www.gymboree.com
Atsakyti
Gal kuri mamyte gali padovanoti gymbuku? smile.gif
Atsakyti

Renkama 4u.gif
Nike
Harney
Venus -15%
AE
Gap
Frederics
Sephora
JcrewFactory
Jcrew
Beautyencounter
Loft
C21
Forever21
Carters
RL
Dillards
ToysRus
Disney truksta iki freeship
BostonProper
Uniformadvantage
Onestepahead
Campmor
Temos išparduotuvė
4u.gif

Sierratradingpost -35% kodukas FVE1244N 4u.gif

Atsakyti
Na ka pasimeiau siuntinuka, na jau gymboree triusikeliai tiek berniukui tiek mergaitei tai wub.gif wub.gif o jau ipakavimas kur po 3 vnt wub.gif wub.gif
tik itariu mano kudenai XS kazi ar nebus dideli, na kai uzdesiu matysis smile.gif

Gymboree groziai viskas oki-super. Dekui komandai smile.gif

O va TH megstukas vyrui lauktas nuvyle, ir dar zinant jo tokia kaina pradine 98 dol, aiski as emiau uz 17 dol ir deklaruit nete kad ten medvilne, o gavus pasirodo nea, tik truputis ten jos, o kita dalis sintetika ohmy.gif

Na ir gavau geletuosius, kaip gomerta dzinsiukus, nu vaizdas mane labai net tenkina, drysciau teigti, kad net nestorina, o yra kaip yra, bet va kas kliuna tai liemuo baisiai zemas doh.gif

o va aeoropstyle geleti melynieji nepatiko visai man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 11:52)
Na ir gavau geletuosius, kaip gomerta dzinsiukus, nu vaizdas mane labai net tenkina, drysciau teigti, kad net nestorina, o yra kaip yra, bet va kas kliuna tai liemuo baisiai zemas doh.gif

o va aeoropstyle geleti melynieji nepatiko visai man sad.gif

o gal galima geletuosius gyvai pamatyt? ax.gif apimtis mes gi cia jau zinom, foto necituosim pioneer.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 04 11, 11:57)
o gal galima geletuosius gyvai pamatyt? ax.gif apimtis mes gi cia jau zinom, foto necituosim pioneer.gif.

schmoll.gif viesai nebedesiu gana 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2013 04 11, 11:04)
labas rytas
Anerita o as zalia  smile.gif  ?

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 11, 10:54)
Sotrukai vasarai Jumping Beans geri/kokybiski, bet maikutes tai tokios siaip sau - mano akimis tysaliukai. Pernai vasarai vaikams buvau is ten supirkusi kasdienai. Siemet nebeimu  schmoll.gif

Man irgi Juming Beans maikutes labai nepatiko. Tysaliukai gryni unsure.gif
Atsakyti
kazkas klausi kai gausiu venus ta trumpute zydra geleta, tai gavau ir ja, na labai grazi ir dydis tiko puikiai, tik va jau ilgis tai as dar tymputes deciausi, bet labai miela, sakyciau dugiau tunika mano ugiui, nors kitos pasakytu miniakas smile.gif

Atejo ir ilgoji-pilkoji drauges venus XS tai spalvyte laabaiii grazi smile.gif kol kas ji darbe tai dar nesimatavo smile.gif

manouche, jus dominantis klausimas a.z. smile.gif
Atsakyti