Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(jsmilgė @ 2013 04 11, 09:02)
As isgudrejau  biggrin.gif Maniskiui pagal ju lentele reiktu 4 dydziu, bet as imu 3 ir tada zyyymiai graziau ziurisi - is plocio nebe tokia plati, o is ilgio pats tas  mirksiukas.gif  As tau galiu ismatuoti 3T maikeles, jei nori mirksiukas.gif

o but labai faina, jei zinociau 3t ismieras, nes turiu 4t tai plaaaatuu, mum gymboree tik kelnes tiko puikiai velvetines, bet jas tik vienas ir radau slim tai super kelnytes thumbup.gif tai 5t geras dydis
Papildyta:
Nesuper mano siuntinuka atiduokite jjovitaa paiims. Dekui labai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 11 balandžio 2013 - 08:46
kas siunciate kudiems berniukams is kur? Carters, Crazy???
Papildyta:

Labas rytas,
pas mane ta pati bėda -labai kūdas, bet ir ūgio nėra labai didelio, tai viską irgi imu mažesnio dydžio. Kelnės visos slim. Esu pirkusi keletą rūbelių iš jcrew, tai vieninteliai, kurie tikrai tinka kūdiems pagal dydį ir amžių.

Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 04 11, 09:16)
Uzpildziau Nesuper anketa  pioneer.gif

4u.gif ačiū

QUOTE(bonda @ 2013 04 11, 09:28)
per google atsidare thumbup.gif ivykdyta 4u.gif  biggrin.gif

4u.gif ačiū

QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 09:45)
Nesuper mano siuntinuka atiduokite  jjovitaa paiims. Dekui labai  wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas Columbia dar neuzsipirkot ir noretu prie Campmor prisijungti, papilde dydziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominno @ 2013 04 11, 09:47)
Papildyta:

Labas rytas,
pas mane ta pati bėda -labai kūdas, bet ir ūgio nėra labai didelio, tai viską irgi imu mažesnio dydžio. Kelnės visos slim. Esu pirkusi keletą rūbelių iš jcrew, tai vieninteliai, kurie tikrai tinka kūdiems pagal dydį ir amžių.

dekui, bet jau kainytes ten ne man ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 05:59)
dekui, bet jau kainytes ten ne man  ax.gif  doh.gif

tai ir man kainos per didelės, bet buvo kažkada čia -40 proc nuo seilo, tai nebrangiau negu gymboree išėjo. O su gymboree dydžiais tai išvis mistika. Pirkau du megztukus vienodo dydžio. Vienas didokas, bet užsidedam, o kitas kokiais 2-3 dydžiais didesnis. Kažkokia nesamonė.
Atsakyti
QUOTE(dominno @ 2013 04 11, 10:04)
tai ir man kainos per didelės, bet buvo kažkada čia -40 proc nuo seilo, tai nebrangiau negu gymboree išėjo. O su gymboree dydžiais tai išvis mistika. Pirkau du megztukus vienodo dydžio. Vienas didokas, bet užsidedam, o kitas kokiais 2-3 dydžiais didesnis. Kažkokia nesamonė.

gymbore taip mistika dydziiais na as jam tada kelnytes nurovoviau uz 6,5 dol tai manau jegine kaina, bet kad slim isvis nebematau tokio tipo nes zulina bele kiek labai gerai nesiojasi ir gerai atrodo ne kaip su maisu doh.gif 4u.gif ir mergaitei perku pigiai gymboree, nes dabar baisiai kainas sukele, dvigumai praktiskai jei ne daugiau nei pirkau anksciau smile.gif
Papildyta:

Mergaites o HORNEY rankate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 11 balandžio 2013 - 09:15
QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 08:56)
J smilge, dekui, taip ir maniau, kad cia si serija bus, as gymboree jau bijau savo sliekiukui siust kazka, nes viskas kaaabooo doh.gif  doh.gif

QUOTE(dominno @ 2013 04 11, 09:47)

Jumping Beans ziurekit, www.Kohls.com nemazai ju rubeliu. Jie tikrai tokie daugiau i ilgi, nei i ploti 4u.gif.
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif

Merginos, ar pirkę vaikams iš aeropostal'o? Ar dydžiai atitinka?
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2013 04 11, 10:56)
Gal kas Columbia dar neuzsipirkot ir noretu prie Campmor prisijungti, papilde dydziu  4u.gif

Renkame iki freeship, junkites 4u.gif

QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 11:14)

Mergaites o HORNEY rankate?

HARNEY renkame 4u.gif
Atsakyti
Jetus instaliavau ta meskos programa patekau i kohls, ar as sapnuoju ar ten kazkokia dar nuolaida yra papildoma?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 08:45)
o but labai faina, jei zinociau 3t ismieras, nes turiu 4t tai plaaaatuu, mum gymboree tik kelnes tiko puikiai velvetines, bet jas tik vienas ir radau slim tai super kelnytes thumbup.gif tai 5t geras dydis

parasysiu vakare mirksiukas.gif

QUOTE(dominno @ 2013 04 11, 08:47)
Papildyta:

Labas rytas,

GAP man patinka - tikrai nera platus rubeliai. Dzinsiukai vieni geriausiu wub.gif

QUOTE(manouche @ 2013 04 11, 09:15)
Jumping Beans ziurekit, www.Kohls.com nemazai ju rubeliu. Jie tikrai tokie daugiau i ilgi, nei i ploti 4u.gif.

Sotrukai vasarai Jumping Beans geri/kokybiski, bet maikutes tai tokios siaip sau - mano akimis tysaliukai. Pernai vasarai vaikams buvau is ten supirkusi kasdienai. Siemet nebeimu schmoll.gif

QUOTE(kriisti @ 2013 04 11, 09:39)
Jetus instaliavau ta meskos programa patekau i kohls, ar as sapnuoju ar ten kazkokia dar nuolaida yra papildoma?

Puslapiuke yra -15. O as vakar nusiunciau mergaitems -20 koduka. tad gai drasiai jungtis, nes dar nepirko mirksiukas.gif carters ten zymiai pigiau, nei oficialiam ju psl, tik tiek, kad skurdesnis zymiai pasirinkimas verysad.gif
Atsakyti