Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Jupu @ 2013 04 17, 07:14)
Aciu aciu, jus tikrai paguodet... Kam ir rasyt taip. Beje, jei ka, kiekvienam zmoniu susigrudime (net nezinau kaip ivardint) - darzely, mokykloj, poliklinikoj, sanatorijoj, ligoninej ir net pc, atsiras serganciu zmoniu ir atsiras tu, kurie uzsikres.

Kaip gali neatsirasti, jei daznai virusines infekcijos inkubacinis periodas gali buti 1-2 savaites...vaikas atvaziuoja dar sveikas, dar kuri laika gali buti sveikas, o kitus jau gali uzkresti 1-2 d pries ligos pozymiu atsiradima.
Cia labiau kalbama apie mamas, kurios nepaisant jau sergancio vaiko - pavojaus jam ir aplinkiniams , vezasi ji I masinius susiburimus, kad ir I sanatorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 17 balandžio 2013 - 07:07
nu žodžiu aš saugosiu savo vaikus kiek įmanoma, praeita sykį pavyko išsaugoti, kaip šį karta nežinau. o kosijantys vaikai ir su sloga dažnai būna ir ne sirgimas o po druskų kambarių pradeda valytis organizmas, ypač jei obstrukcinis bronchitas buvo jis juk neužkrėčiamas, kaip ir plaučių uždegimas. tiesiog kosijas rodo, kad organizmui reikia valytis. įkosiančius mažiausiai suku galvos, man pavojingiau viduriavimas ir sunkiau doh.gif
Atsakyti
Maniškė tai po kelių dienų suserga.....ta prasme pradeda kosėt vos ne iki vėmimo doh.gif
Daktaras apžiūrinėjo kasdien ,nes vedžiau ir vedžiau.....kosulys baisulinis,sloga didžiulė doh.gif Sako nebijokit nieko nėra ,net papildomų jokių vaistukų nereikia.....valosi vaikas (plaučiai,bronchai)Na o man tai baisu buvo šitoks kosulys doh.gif
Važiuojam su BA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 17 balandžio 2013 - 09:11
QUOTE(Roga @ 2013 04 17, 09:13)
nu žodžiu aš saugosiu savo vaikus kiek įmanoma, praeita sykį pavyko išsaugoti, kaip šį karta nežinau. o kosijantys vaikai ir su sloga dažnai būna ir ne sirgimas o po druskų kambarių pradeda valytis organizmas, ypač jei obstrukcinis bronchitas buvo jis juk neužkrėčiamas, kaip ir plaučių uždegimas. tiesiog kosijas rodo, kad organizmui reikia valytis. įkosiančius mažiausiai suku galvos, man pavojingiau viduriavimas ir sunkiau doh.gif

Mes su maze pernai abi susirgom bronchitu kai ejo jau trecia savaite. Gavom antibiotiku, inhaliaciju. Daktare aiskino, kad del valymosi procesu. Gali buti. Bet pasveikom gana greitai. Uztat, po sanatorijos mano vaikas beveik nesirgo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(grite @ 2013 04 17, 10:10)

Važiuojam su BA 4u.gif

grite, o buvo paumejimas ar tiesiog turite BA irasyta diagnoze ir vaziuojate?
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2013 04 17, 10:10)
Maniškė tai po kelių dienų suserga.....ta prasme pradeda kosėt vos ne iki vėmimo doh.gif
Daktaras apžiūrinėjo kasdien ,nes vedžiau ir vedžiau.....kosulys baisulinis,sloga didžiulė doh.gif Sako nebijokit nieko nėra ,net papildomų jokių vaistukų nereikia.....valosi vaikas (plaučiai,bronchai)Na o man tai baisu buvo šitoks kosulys doh.gif
Važiuojam su BA 4u.gif

mažylė ir su BA ir kitom bėdom. suprantu, bet turi organizmas išsivalyti 4u.gif

QUOTE(Ikulia @ 2013 04 17, 10:12)
Mes su maze pernai abi susirgom bronchitu kai ejo jau trecia savaite. Gavom antibiotiku, inhaliaciju. Daktare aiskino, kad del valymosi procesu. Gali buti. Bet pasveikom gana greitai. Uztat, po sanatorijos mano vaikas beveik nesirgo  bigsmile.gif

mano ir apie pusmetį nesirgo, dabar vėl bronchitas su BA, pasveikome ir vyksime vėl stiprinti organizmo.
Atsakyti
Sveikutės, gal yra esančiu šiuo metu Gintare kaip ten kambariuose temperatūra ar nera šalta.Mes važiuosime pirmadieni tai galvoju gal kokį vejelį isimesti? Labai laukiu,kad kas parašytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalaura @ 2013 04 17, 10:23)
Sveikutės, gal yra esančiu šiuo metu Gintare kaip ten kambariuose temperatūra ar nera šalta.Mes važiuosime pirmadieni tai galvoju gal kokį vejelį isimesti? Labai laukiu,kad kas parašytu smile.gif

jau šildymas atjungtas, manau jei įsimesite tikrai blogiau nebus. 4u.gif
Atsakyti
va del to as ir klausiau kazkuria diena ar pagal ligas guldomi vaikai i skyrius g.gif kas po bronchitu o kas visai ne su kazkokiom uzkreciamom ligom, todel paskui vaikai ir serga masiskai doh.gif
as jau neatsimenu kada maniskis rimtai sirges, tai nesinori susirgusio parsivezti.
o ten galima atsisakyti kazkokiu bendru proceduru, tarkim mankstu?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 17, 10:43)
va del to as ir klausiau kazkuria diena ar pagal ligas guldomi vaikai i skyrius  g.gif  kas po bronchitu o kas visai ne su kazkokiom uzkreciamom ligom, todel paskui vaikai ir serga masiskai  doh.gif
as jau neatsimenu kada maniskis rimtai sirges, tai nesinori susirgusio parsivezti.

Galima neiti, tiesiog paduoti paskyrimu knygele, o pa mankstos ateiti pasiimti. Vaiku daug, vedanciosios tikrai ju neskaiciuoja smile.gif
Drusku kambaryje labai daug kosinciu buna...
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 17, 10:43)
va del to as ir klausiau kazkuria diena ar pagal ligas guldomi vaikai i skyrius  g.gif  kas po bronchitu o kas visai ne su kazkokiom uzkreciamom ligom, todel paskui vaikai ir serga masiskai  doh.gif

bet bronchitas juk neužkrėčiamas iš kur ta baimė, g.gif užkrėčiama tik bakterijos ir virusai. o peršalti ir galite nes vėdina taip kad baisiai šalta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 04 17, 09:47)
Galima neiti, tiesiog paduoti paskyrimu knygele, o pa mankstos ateiti pasiimti. Vaiku daug, vedanciosios tikrai ju neskaiciuoja smile.gif
Drusku kambaryje labai daug kosinciu buna...

bet juk druskų kambario esmė ir yra kad valytų,o kai valo tai normalu kad koso g.gif

aš jau pradedu bijoti ir nebenorėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2013 04 17, 11:16)
bet juk druskų kambario esmė ir yra kad valytų,o kai valo tai normalu kad koso  g.gif

aš jau pradedu bijoti ir nebenorėti  doh.gif

taip ir valosi ir tai nėra užkrėčiama, mes tada ir būtumėme sirgusios. antra ten sergančių neleidžia į druskų kambarius nes kenkia, o kad valosi toks ir yra tikslas. iškur tokie mitai kad susirgsite nesuprantu. nors sako ką galvoji tas ir išsipildo. aš esu tikra, kad vykstame stiprėti o ne sirgti, į koliudorių neiname, ten baisiausia kai vaikai keturiom eina ir į burna deda. valgykloje rankenų neliečiu lotuliukas.gif tai būsime sveikos biggrin.gif
Atsakyti