Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(simsiuke @ 2013 04 16, 00:20)
O mes susidurem pirmasyk su problema. Kasmet su maze vaziuojam ir viskas budavo sklandziai. O siemet mezaja reabilitologe palaimino be problemu, nu bet dickei niekaip nepasiraso. verysad.gif  Ja gydytoja siuncia po galvos smegenu traumos. Padariau klaida kad vedziau abi pas skirtingas reabilitologes. Mat tik taip talonu buvo. Net nezinau kaip dabar bus,jei ji nepasirasys. g.gif 

o iš kur esi ir pas kokia rebilitologe ėjai g.gif kad nesutinka, g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 16, 08:41)
simsiuke o ta reabilitologe kazka geriau nori pasiulyti vaikui? ar jin mano kad visai nereikia sanatorijos vaikui?

Ji mano kad nebutina sanatorija.Mes is siauliu esam.
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 16, 11:07)

na ka cia bepridursi doh.gif gyditoja siuncia, o reabilitologei pms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 16, 12:07)

susidūrus su Šiauliais ir aš esu ten keisti gydytojai, tikrai dauguma yra nuotaikos žmonės doh.gif
Atsakyti
Sveikos mes taipat važiuojame į Gintarą balandžio 22 d. biggrin.gif Su panele 15 metų ir vaikinas 7 metų.
Atsakyti
QUOTE(ingalaura @ 2013 04 16, 13:30)
Sveikos mes taipat važiuojame į Gintarą balandžio 22 d.  biggrin.gif Su panele 15 metų ir vaikinas 7 metų.

musu vaiku amzius panasus panelei 14 beveik ,o kitai 6 metu. Mes vaziuojam 24 d.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2013 04 16, 13:07)
susidūrus su Šiauliais ir aš esu ten keisti gydytojai, tikrai dauguma yra nuotaikos žmonės doh.gif

Jo mes labai daug skaudziu pamoku turim su siauliu daktaru gydymo metodais . Vienas ju metodas vos nesibaige tragedija. doh.gif

ingalaura taves nepazinau lotuliukas.gif nu geras,paskaiciau vaiku vardus tik tada supratau su kuo bendrauju. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsiuke: 16 balandžio 2013 - 13:48
O mes važiuojam 25d.su savo velniuku 3,9mėn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 16, 14:45)
Jo mes labai daug skaudziu pamoku turim su siauliu daktaru gydymo metodais . Vienas ju metodas vos nesibaige tragedija. doh.gif

skaudžiausiai buvo Dainų poliklinikoje doh.gif ten tragedija ne poliklinika jau keliavusi po Lietuva nemažai turėjusi gydytoju ir nemažai nu ten tai tyliu doh.gif

didžiausio vardo verti tik keli ypač Gimdymo namų psichologė, nes ji kursus nėštukėm veda ir leliukų va ten tai sielos žmogus . daugiau aš net negimdžiau pabėgau iš tos skerdyklos, sakiau negimdysiu lotuliukas.gif atvykau į Radviliškį ir va viskas liuks buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 16 balandžio 2013 - 14:51
QUOTE(Roga @ 2013 04 16, 14:50)
skaudžiausiai buvo Dainų poliklinikoje doh.gif ten tragedija ne poliklinika jau keliavusi po Lietuva nemažai turėjusi gydytoju ir nemažai nu ten tai tyliu doh.gif

didžiausio vardo verti tik keli ypač Gimdymo namų psichologė, nes ji kursus nėštukėm veda ir leliukų va ten tai sielos žmogus . daugiau aš net negimdžiau pabėgau iš tos skerdyklos, sakiau negimdysiu lotuliukas.gif atvykau į Radviliškį ir va viskas liuks buvo ax.gif

Patikekit zinau kokie yra musu "daktarai" mes vos vaiko nepalaidojom per ju klaidas. Bet cia jau reiketu atskira temuke kurti apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turėjom vykti į sanatoriją balandžio 22d. bet ką daryt, didžiajai sukilo šnd temperatūra ,serga, tai įtariu po jos sirgs mažoji (nes visada taip doh.gif ) ir kaip bevažiuot į sanatoriją, į gegužę mūsų tikrai nenukels. Sakė maximum gali 2-3 dienas nukelt, bet jei nepasveiksim, kas tada g.gif Važiuot sergančiom ir ten gydytis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita112: 16 balandžio 2013 - 14:57
QUOTE(jurgita112 @ 2013 04 16, 15:56)
Važiuot sergančiom ir ten gydytis g.gif

unsure.gif doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2013 04 16, 14:56)
Mes turėjom vykti į sanatoriją balandžio 22d. bet ką daryt, didžiajai sukilo šnd temperatūra ,serga, tai įtariu po jos sirgs mažoji (nes visada taip doh.gif ) ir kaip bevažiuot į sanatoriją, į gegužę mūsų tikrai nenukels. Sakė maximum gali 2-3 dienas nukelt, bet jei nepasveiksim, kas tada g.gif Važiuot sergančiom ir ten gydytis g.gif

Sunki situacija,ten vaziuot serganciom ,nelabai apsimoka.Proceduru vistiek nedaro kai karsciuoji,nebent nukris temperatura. g.gif
Atsakyti