Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Sveiki. Liepą vykstam į šią sanatoriją aš su dviem vaikais, tiesa, globa tik vienam vaikui, nes kitas jau didelis. Norim vežtis ir tėtį. Gal kuri buvot susidūrusi ar paprasčiausiai žinot: ar būtų įmanoma gauti keturvietį kamb su vietos išsipirkimu tėčiui? Dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(gutės @ 2013 06 04, 09:39)
Sveiki. Liepą vykstam į šią sanatoriją aš su dviem vaikais, tiesa, globa tik vienam vaikui, nes kitas jau didelis. Norim vežtis ir tėtį. Gal kuri buvot susidūrusi ar paprasčiausiai žinot: ar būtų įmanoma gauti keturvietį kamb su vietos išsipirkimu tėčiui? Dėkoju už atsakymą.

Jei gausit ir trivietį pilnai užteks. Nes jie ten dideli. O kai tėčiui išsipirksit, atneš fotelį-lovą.
Bet ar leis su tokio amžiaus vaikais dar išsipirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 04 birželio 2013 - 08:43
o ar galima issipirkt musu teciui tik maista?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 06 04, 07:53)
Sveika. Mes važiavome su dviem pažymom lydinčiams asmenims. Bet mes jas gavome truputį pagudraudami. Tačiau nuvažiavus į sanatoriją, jiems vis tiek kompe neleido registruoti dviejų lydinčių. Tada pavaduotojas ( ar direktorius. Tiksliai nežinau nes vyras su juo bendravo) faksavo prašymą kad leistų dviem lydinčiams būti. Kadangi yra trynukės  trijų metukų. Tai vakare jau turėjome leidimą dviem asmenim. Tačiau jei pas jus kiti didesni tai nežinau. Vieni buvo su 2,5 meukų dvynukais ir vienu 1,5 metukų. Tai klausiau, jiems niekas nedavė nei ligonių kasose, o juo labiau sanatorija tada jau netvarko jei neturite iš ligonių kasų antros pažymos. Tai vyras pirkosi ,,antrą vietą".
  O kokio amžiaus jūsų vaikai? Ir visiems trims turite kelialapius?

Mano 7m, 3m ir mažiausias 10 mėnesių greit bus. Kelialapius turiu visiems trims, paklausiu gal gausim ir antram lydinčiam, nes primokėt labai nemažai nori po 20 už kambarį ir po 30 už lydintį asmenį, mums tai brangoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramantute @ 2013 06 05, 11:07)
Mano 7m, 3m ir  mažiausias 10 mėnesių greit bus. Kelialapius turiu visiems trims, paklausiu gal gausim ir antram lydinčiam, nes primokėt labai nemažai nori po 20 už kambarį ir po 30 už lydintį asmenį, mums tai brangoka  doh.gif

Pas gyd. tikrai negausit. Nebent jūsų gyd. labai geranoriška. Tai tada yra vienas variantas mirksiukas.gif .
Mes irgi mokėjome už kambarį po 20 Lt.. Brangiai išeina. O jei dar ir už antrą lydintį doh.gif
Atsakyti
Pasiskambinau į ligonių kasa, taigi antram lydinčiam neduoda, teks mokėt už viską doh.gif
Atsakyti
Mano 7m, 3m ir  mažiausias 10 mėnesių greit bus. Kelialapius turiu visiems trims, paklausiu gal gausim ir antram lydinčiam, nes primokėt labai nemažai nori po 20 už kambarį ir po 30 už lydintį asmenį, mums tai brangoka  doh.gif

O ten priima tokius mažus kaip pacientus. Nes masažistė buvo užsiminusi kad tik nuo metukų vaikams taiko procedūras g.gif
Atsakyti

jau is kelintos mamos skaitau uz kambari 20 lt, nesuprantu, mes buvom balandi, buvau su dviem vaikais, abu su kelalapiais, imem renuovuota, kadangi nebuvo laisvu trivieciu mes gavom keturvieti, bet uz ji mokejau 10 lt tik. cia gal kad jau vasaros sezonas? g.gif jus pasidomekit tikrai, nes siaip as kai ir skambinaus man tada sake 10 lt ir mokejau tiek..
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2013 06 05, 12:21)
jau is kelintos mamos skaitau uz kambari 20 lt, nesuprantu, mes buvom balandi, buvau su dviem vaikais, abu su kelalapiais, imem renuovuota, kadangi nebuvo laisvu trivieciu mes gavom keturvieti, bet uz ji mokejau 10 lt tik. cia gal kad jau vasaros sezonas? g.gif  jus pasidomekit tikrai, nes siaip as kai ir skambinaus man tada sake 10 lt ir mokejau tiek..

O jūs su virtuve turėjote?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 06 05, 12:36)
O jūs su virtuve turėjote?

nea, mes gyvenom 2 korpuse 3aukste. bet renovuotas, su dusu, wc, teliku.
Papildyta:
QUOTE(adiavl @ 2013 06 05, 12:51)

http://www.palangosg...p?id=64&lang=lt dar va ju puslapy pazejau 2.1 punkta turint 2 pazymas 10 lt, priemoka, patys raso. na nebent jus imat su virtuvele ar dar kuo, kad yra ir pagerintas renovuotas tada 20 lt.
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2013 06 05, 12:51)

Už kambarius su virtuve išeina brangiau. Kartais tik toks pasirinkimas būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 06 05, 12:54)
Už kambarius su virtuve išeina brangiau. Kartais tik toks pasirinkimas būna mirksiukas.gif

na su virtuvele tada suprantama, nes as galvojau apie paprastus renovuotus kalbat ax.gif
Atsakyti