Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Nemarioji @ 2013 05 31, 11:25)
taip jau yra, lietuviai tokie mes esam jog galvojam tik apie save..Aš irgi tokių mamų nesuprantu ir nesuprasiu  schmoll.gif
Negaliu žiūrėt, kaip pvz ein mama su vaiku, kažką išsilupa ir numeta ant žemės, ir dzin tai mamai, nei paimt, nei vaiko pamokint jog negalima šiukšlinti..Mano vaikai nėra numetę popierėlio ar dar ko, yra išmokinti jog turi arba į kišenę arba į maišiuką įsidėt...Aš tik sakau kokie tėvai, tokie ir vaikaii..vaikai nekalti, jei tėvai neišauklėti ir nežino nei elgesio, nei etiketo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes atvykstam pirmadienį rolleyes.gif Bet truputį baisu dėl tų vemimų unsure.gif
Norėtųsi visą laiką išbūti, nes sanatorija mums labai padeda.
Atsakyti
Mes grįžome 28 d., šį kartą esu labai patenkinta tiek procedūromis, tiek oru, tiek viskuo biggrin.gif Na, maistas niekada nebuvo geras, bet to nepakeisi ir ne restorane visgi valgydavom. smile.gif Bioptrone tik biški man nepatiko šis tas ir į inhaliacijas atisakėm eiti ir kitais metais tikrai neisim mellow.gif Pokolkas net sloga vaikučiams greit praėjo, kur seniau niekaip neišvengdavom komplikacijų.

Išbuvome visas 18 d., neužsikrėtėm nei vėmimu, nei viduriavimu, nei dar kuo. Užsidengt kostint net mano 3 m. 9 mėn. berniukas moka, ką jau kalbėti apie vyresnius. Nei dukrai, nei sūnui neleisdavau kibtis į turėklus. Rankas nusiplovę iškart sėsdavome prie stalo, visada nešiodavausi dezinfekuojančio skysčio buteliuką ir jei prisiliesdavo kažkur tuoj nusispirituodavom rankytes.

Linkiu nesirgti ir pasimėgauti procedūromis ir pačiu pajūrio oru!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2013 05 31, 11:25)
taip jau yra, lietuviai tokie mes esam jog galvojam tik apie save..Aš irgi tokių mamų nesuprantu ir nesuprasiu  schmoll.gif
Negaliu žiūrėt, kaip pvz ein mama su vaiku, kažką išsilupa ir numeta ant žemės, ir dzin tai mamai, nei paimt, nei vaiko pamokint jog negalima šiukšlinti..Mano vaikai nėra numetę popierėlio ar dar ko, yra išmokinti jog turi arba į kišenę arba į maišiuką įsidėt...Aš tik sakau kokie tėvai, tokie ir vaikaii..vaikai nekalti, jei tėvai neišauklėti ir nežino nei elgesio, nei etiketo.

Sanatorijoje prieš mane ėjo tokia jau ,,inteligentiška'' moteriškė su vaikais ir prie halo kameros numetė saldainių popierėlį, tai aš garsiai ( kad ir kiti girdėtų) sakau ,,pametėte šiukšlę''. lotuliukas.gif Nemažai žmonių atsisuko pasižiūrėti. Tai ta dama labai jau pasimetė. Nes tokius pat popierėlius išmėtytus mačiauir prie kambarių kolidoriuje( gal tai sutapimas).
Atsakyti
Mes ir siuo metu cia esam. Kol kas sveiki tfu tfj procedurom patenkintos labai tik maistas tikrai prastas...kotletai do kotletai...kartai gaunam blynu bett kol atnesa pasirinkimo jau nebuna...
Atsakyti
Ar gerai supratau, kad nera bendru kambariu? Kiekvienas vaikas su mama gauna atskira kambari? Ir kokios yra galimybes gauti papildoma vieta teciui? Dar klausimas, ar yra lovyciu so bortais mazesniems vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Faghira @ 2013 05 31, 16:06)
Ar gerai supratau, kad nera bendru kambariu? Kiekvienas vaikas su mama gauna atskira kambari? Ir kokios yra galimybes gauti papildoma vieta teciui? Dar klausimas, ar yra lovyciu so bortais mazesniems vaikams?

taip,visos mamos gyvena po vieną ,tik su savo vaikais bigsmile.gif dėl tėčio ,tai gausit ,jei bus laisvų triviečių kambarių,ir reiks susimokėt 4u.gif aš lovyčių su bortais tai nesu mačius ,bet būna tokios kušetės su bortu ,o jei ji prie vienos sienos bus atremta,o kitoj pusėj bortas,tai gerai turėtų būt.
Atsakyti
Mes lovyte turejom bet mums nereikia tai prasiau kad isnestu.
Teciai telpa ir dvivieciam susistumus lovas wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
sakykit kai ligonių kasos duoda kelialapius kiek gali būti lydinčių asmenų kai yra trys vaikai su BA. Man gydytoja lyg minėjo, kad tik vienas, bet aš nelabai įsivaizduoju kaip aš susitvarkysiu viena su trimis vaikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramantute @ 2013 06 03, 21:33)
Sveikos  4u.gif
sakykit kai ligonių kasos duoda kelialapius kiek gali būti lydinčių asmenų kai yra trys vaikai su BA. Man gydytoja lyg minėjo, kad tik vienas, bet aš nelabai įsivaizduoju kaip aš susitvarkysiu viena su trimis vaikais  doh.gif

duoda vienam, bet išskirtine tvarka buvo kad ir dviem leido prižiūrėti tris vaikučius mirksiukas.gif Kreipkis į sanatorijos direktorių,manau kad leis.
Pokalbio metu su gydytoja kalbejome apie tai, tai sakė išskirtine tvarka leidžia gyventi antram asmeniui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū jurgita112 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramantute @ 2013 06 03, 21:33)
Sveikos  4u.gif
sakykit kai ligonių kasos duoda kelialapius kiek gali būti lydinčių asmenų kai yra trys vaikai su BA. Man gydytoja lyg minėjo, kad tik vienas, bet aš nelabai įsivaizduoju kaip aš susitvarkysiu viena su trimis vaikais  doh.gif

Sveika. Mes važiavome su dviem pažymom lydinčiams asmenims. Bet mes jas gavome truputį pagudraudami. Tačiau nuvažiavus į sanatoriją, jiems vis tiek kompe neleido registruoti dviejų lydinčių. Tada pavaduotojas ( ar direktorius. Tiksliai nežinau nes vyras su juo bendravo) faksavo prašymą kad leistų dviem lydinčiams būti. Kadangi yra trynukės trijų metukų. Tai vakare jau turėjome leidimą dviem asmenim. Tačiau jei pas jus kiti didesni tai nežinau. Vieni buvo su 2,5 meukų dvynukais ir vienu 1,5 metukų. Tai klausiau, jiems niekas nedavė nei ligonių kasose, o juo labiau sanatorija tada jau netvarko jei neturite iš ligonių kasų antros pažymos. Tai vyras pirkosi ,,antrą vietą".
O kokio amžiaus jūsų vaikai? Ir visiems trims turite kelialapius?
Atsakyti