Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(doremifasolasi @ 2013 05 24, 20:35)
viskas cia gerai... jiems nelabai... jus ju pinigus issivezate....bet tas neatbutas dienas turite siais metais teise kita kart atbuti... tad ner prasmes viduriojanciam vaikaui tupeti santatorijoje

o šito nežinojau,kaip tai vyksta? aš galiu kreiptis į gyd ir man turės duot vėl siuntimą??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2013 05 25, 09:24)
o šito nežinojau,kaip tai vyksta? aš galiu kreiptis į gyd ir man turės duot vėl siuntimą???  g.gif

bet tik tiek dienu kiek liko neisnaudota. vel reiks derint su sanatorija, o gyditoja tures vel kreiptis i ligoniu kasas. mums liko 18 dienu neisnaudota, bet as bijau kad ir vel mazius koki virusa pasigaus doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nesuprantu kaip jums taip greit nepraeina vėmimai ar viduriavimai. Maniškės naktį pravėmusios apie pietus jau davėsi kaip nieko nebūtų buvę ir valgyti reikalavo. Aš irgi buvau pasigavusi ,,tą malonumą". Bet tai truko tik dieną. Kitą dieną jau buvo viskas gerai. Gal kartą kokį pilvą dar suskaudo ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 05 25, 12:10)
Sveikos.
Nesuprantu kaip jums taip greit nepraeina vėmimai ar viduriavimai. Maniškės naktį pravėmusios apie pietus jau davėsi kaip nieko nebūtų buvę ir valgyti reikalavo. Aš irgi buvau pasigavusi ,,tą malonumą". Bet tai truko tik dieną. Kitą dieną jau buvo viskas gerai. Gal kartą kokį pilvą dar suskaudo ir viskas.

aš tai nesuprantu ko čia nesuprasti g.gif vieniem lengvas virusiukas kitiems rotas prilimpa,sirgimas visiškai skirtingas. mes grįžę gulėm į ligoninę,išaugo rotas,o eiga įdomi,1d viduriavimas+ porą kartų vėmė,2d kelis kart suviduriavo,3d mes sveiki,4d išėjom į procedūras o po jų vėl prasidėjo viduriavimas,5d kelis kartus suviduriavo ir taip dar tris dienas.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 05 25, 12:10)
Sveikos.

maniskis veme labai labai jau be laseliniu nebutu praeje, 2 dienas ant laseliniu pragulejo. buvo ir cukrus nukrites, ant ranku i ligonine nunesiau vargsiuka
Atsakyti
tai Rotas, ar kas, kiekvienam skirtingai, maniskei 17, ir jau likusio laiko nebeatbutu, nes greit pilnametyste,
as jau imu abejot, ar jai rotas, na papykino kelias dienas, diena paviduriavo, bet ir toliau, silpnumas, galvos svaigimas, gali but nervinis,nes nuo antros dieno asaros,kaip ten neranda ka veikt,kad dauguma mazesni,o jos metu merginos jau labai panos, sunku, kai esam uz 3ookm,neprilakstysi, jau seseles ir taip sae ir sedativo duoda, aij, jau paciai raminamus tuoj
teks gert, vaziuojam ir pasiimam unsure.gif
man paciai nepatogu pries sanatojia,gydancias gyd, atrodo nemaza,ir ne pirma karta, o va kas gavosi........ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2013 05 25, 14:07)
tai Rotas, ar kas, kiekvienam skirtingai, maniskei 17, ir jau likusio laiko nebeatbutu, nes greit pilnametyste,
as jau imu abejot, ar jai rotas, na papykino kelias dienas, diena paviduriavo, bet ir toliau, silpnumas, galvos svaigimas, gali but nervinis,nes nuo antros dieno asaros,kaip ten neranda ka veikt,kad dauguma mazesni,o jos metu merginos jau labai panos, sunku, kai esam uz 3ookm,neprilakstysi, jau seseles ir taip sae ir sedativo duoda, aij, jau paciai raminamus tuoj
man paciai nepatogu pries sanatojia,gydancias gyd, atrodo nemaza,ir ne pirma karta, o va kas gavosi........ blush2.gif

bet kad tu dideliu tikrai mazai, pries menesi kai buvom vienas kitas tesimate. pilnai tikiu kad jai liudna.
Atsakyti
Mes kai buvome, tai pilna paauglių. Šiaip pasižiūrėjus tikriausiai nenorėčiau kad, jeigu maniškės būtų paauglės, ir vienas išleisti. Jeigu ramesnis paauglys, tikrai nėra jam ten ką veikti. Nes kiti labai jau būriavosi kartu į pušyną ir teiravosi ,,ar turi''. Na manau kad tikrai ne saldainių.
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2013 05 25, 14:07)

Man siastadieni buvo nei viemiau nei viduriavau, bet labai silpna buvo, galva svaigo, vos is lovos atsikeliau kad iki sseseliu nueiti, gerai kad viskas truko tik viena diena
Atsakyti
Šiuo metu esame sanatorijoje. Taip viduriavimo ir vėmimo bėdos yra, bet nenurašyčiau to maistui. Kosinčių vaikų ir yra, na bet mamos doh.gif . iš kur toks abejingumas kitu vaikų atžvilgiu. Į valgykla eina karščiuojantys kosti besispjaudantys ir žiaukčiojantys net neužsidengę. P gun_bandana.gif box.gif bash.gif . Paprašius užsidengti, jau kad N U Ž I Ū R Ė S mama nepatenkinta blink.gif . Na kaip šitaip? doh.gif doh.gif doh.gif . Suprantu daug kosti tų vaikučių bet bent jau išmokinti ir išauklėti užsidengti.
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 05 31, 10:41)
Šiuo metu esame sanatorijoje. Taip viduriavimo ir vėmimo bėdos yra, bet nenurašyčiau to maistui. Kosinčių vaikų ir yra, na bet mamos  doh.gif . iš kur toks abejingumas kitu vaikų atžvilgiu. Į valgykla eina karščiuojantys kosti besispjaudantys ir žiaukčiojantys  net neužsidengę. P gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif . Paprašius užsidengti, jau kad  N U Ž I Ū R Ė S mama nepatenkinta blink.gif .  Na kaip šitaip?  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Suprantu daug kosti tų vaikučių bet bent jau išmokinti ir išauklėti užsidengti.

ir čia nieko nepakeisi schmoll.gif kol mes pačios mamos nepradėsime galvoti ne tik apie save o ir apie kitus manau daug virusų išvengtumėme. čia mano tokia nuomonė. niekas kitas neužkrėčia tik mes viena kita. dėja tai tiesa. visur taip ir darželiose ir sanatorijose visur dėja yra taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 05 31, 09:41)
Šiuo metu esame sanatorijoje. Taip viduriavimo ir vėmimo bėdos yra, bet nenurašyčiau to maistui. Kosinčių vaikų ir yra, na bet mamos  doh.gif . iš kur toks abejingumas kitu vaikų atžvilgiu. Į valgykla eina karščiuojantys kosti besispjaudantys ir žiaukčiojantys  net neužsidengę. P gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif . Paprašius užsidengti, jau kad  N U Ž I Ū R Ė S mama nepatenkinta blink.gif .  Na kaip šitaip?  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Suprantu daug kosti tų vaikučių bet bent jau išmokinti ir išauklėti užsidengti.

taip jau yra, lietuviai tokie mes esam jog galvojam tik apie save..Aš irgi tokių mamų nesuprantu ir nesuprasiu schmoll.gif
Negaliu žiūrėt, kaip pvz ein mama su vaiku, kažką išsilupa ir numeta ant žemės, ir dzin tai mamai, nei paimt, nei vaiko pamokint jog negalima šiukšlinti..Mano vaikai nėra numetę popierėlio ar dar ko, yra išmokinti jog turi arba į kišenę arba į maišiuką įsidėt...Aš tik sakau kokie tėvai, tokie ir vaikaii..vaikai nekalti, jei tėvai neišauklėti ir nežino nei elgesio, nei etiketo.
Atsakyti