Siandien tikrai daug nauju veidu pastebejom ir valfykloj ir prie zveteliu o ligu tai jo, daug cia. Maniskis nors nevaiksto, nieko neliecia nes nesioju vistiek ale rota sugebejo gaut. aciu Dievui per savaitgali susitvarke. man tie drusku kambariai ligu irstvis atrodo.. ir jeista kad valgykloh nera kriaukliu rankom plaut.. o siaip proceduros super! Jau patys pradedam kelus zingsnius daryt
QUOTE(renatelev @ 2013 05 21, 20:54)
Siandien tikrai daug nauju veidu pastebejom ir valfykloj ir prie zveteliu o ligu tai jo, daug cia. Maniskis nors nevaiksto, nieko neliecia nes nesioju vistiek ale rota sugebejo gaut. aciu Dievui per savaitgali susitvarke. man tie drusku kambariai ligu irstvis atrodo.. ir jeista kad valgykloh nera kriaukliu rankom plaut.. o siaip proceduros super! Jau patys pradedam kelus zingsnius daryt
apačioj aukštu žemyn po valgykla yra kriauklė
QUOTE(renatelev @ 2013 05 21, 20:54)
O po kiek žmonių šiemet į druskų kambarius įleidžia? Nes pernai aš su savo mažyte mergyte ant vieno krėslo sėdėjau, tai vis prašydavo, kad dar kokį vaiką šalia priimčiau
Bent jau mes kai einam į druskas, tai priima tiek kiek galima. Mama su vaiku ant kelių, didesni vaikai po vieną.
Procedūros tikrai neblogos, beeeet...... Man pradėjo žiauriai nepatikt inhaliacijos, kada tą vandenį pakeičia tose talpyklose? Dar ta procedūrininkė atėjo tokia ..............
Patys turim inhaliatorių, reikėjo nuo pat pradžių kambaryje kvėpuot turbūt ir tiek.
Procedūros tikrai neblogos, beeeet...... Man pradėjo žiauriai nepatikt inhaliacijos, kada tą vandenį pakeičia tose talpyklose? Dar ta procedūrininkė atėjo tokia ..............
Patys turim inhaliatorių, reikėjo nuo pat pradžių kambaryje kvėpuot turbūt ir tiek.
QUOTE(renatelev @ 2013 05 21, 21:54)
Sveikos . Pas vyriausiąją valgykloje ant stalo yra dezinfekuojančių servetėlių. Mes dezinfekuodavom rankas jei ateidavome tiesiai iš lauko.
Šaunuoliai kad jau po truputį tipenate
QUOTE(Būtybė* @ 2013 05 22, 07:48)
Bent jau mes kai einam į druskas, tai priima tiek kiek galima. Mama su vaiku ant kelių, didesni vaikai po vieną.
Taigi tas vanduo talpykloje( turite galvoje kur kėdės prie lango) išsigarina. Tai jį tada papildo. Aš kaip tik stengiausi ten visada savo merginas sodinti, nes ten daugiau garų gaudavo negu tuose paprastuose inhaliatoriuose.
i | Norėčiau jau trečią kartą šioje temoje priminti... kad ji yra skirta Jūsų atsiliepimams ir dalinimuisi informacija. Pokalbiai, susitikimų organizavimas ir kitoks temos teršimas žinutėmis "ne į temą", kurios yra įdomios tik keliems žmonėms ir/ar labai trumpą laiką yra neleistinas. Mamų susitikimų skyrelyje jau yra viena tema: Mamų susitikimai. Sanatorija "Palangos Gintaras" Esant poreikiui galite susikuri ir bendraminčių temą tam skirtame skyrelyje. Temos neatitinkančios žinutės yra ir bus trinamos, pakartotinai nusižengiantiems ir nesilaikantiems skyrelio tvarkos - skiriami įspėjimai. Dėkoju, kad stengiatės laikytis tvarkos! |
Sveikos!!
na, netiketai ir mes gavom vieta Gintare taip, kaip ir norejau.. Geguzes 29 diena atlekiam procedurintis..
tikiuosi, kad siemet nenusivilsiu taip pat.. pernai labai viskas tiko ir patiko..
na, netiketai ir mes gavom vieta Gintare taip, kaip ir norejau.. Geguzes 29 diena atlekiam procedurintis..
tikiuosi, kad siemet nenusivilsiu taip pat.. pernai labai viskas tiko ir patiko..
Kas vaziuojat i Gintara paprasykit is gydytojos ligoniu kasu pazymos kopija nes cia buvo toks incidentas kad atvaziavo mama su vaiku o uzluzusi sistemair registratura nemato kelialapo, tai jai liepe susimoketi, o kai pamatys jos kelialapi grazins pinigus, tai daug paprasciau butu jai turetu kopija
Papildyta:
Paros kaina priklauso ne no sanatorijos pavadinimo, o nuo kelialapio PIGIAUSIAS YRA SVEIKATA GRAZINANTYS brangiausias yra rebilitacija II
Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2013 05 21, 17:56)
Atsiprasau, tiesiog smalsu: ar Jus pati ta siuntima is Ligoniu kasu siemet savo akim matet?
Nes pernai, kai as pati ejau i ligoniu kasas, tai ten spausdino sanatorijos pavadinima, nes paros kaina skirtingose sanatorijose skiriasi, tai jie, formindami siuntima, rase KUR konkreciai ir KIEK kainuoja lovadienis vaikui ir man.
Na pasimeciau jau visiskai
Nes pernai, kai as pati ejau i ligoniu kasas, tai ten spausdino sanatorijos pavadinima, nes paros kaina skirtingose sanatorijose skiriasi, tai jie, formindami siuntima, rase KUR konkreciai ir KIEK kainuoja lovadienis vaikui ir man.
Na pasimeciau jau visiskai
Paros kaina priklauso ne no sanatorijos pavadinimo, o nuo kelialapio PIGIAUSIAS YRA SVEIKATA GRAZINANTYS brangiausias yra rebilitacija II
Merginos, kurios turit kompus atsivezusios - koki interneta turit? noriu atsivezt kompa, bet reikia isigyt interneta
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 05 23, 07:55)
Merginos, kurios turit kompus atsivezusios - koki interneta turit? noriu atsivezt kompa, bet reikia isigyt interneta
mes nauduojam tele2 gyvenam 3 korpuse 6aukste, veikia gerai Praeitais metais gyvenom 2 korpuse 2 aukste tai labai letai veike
as busiu antram korpuse 3 aukste, na kaip veiks taip, bandysiu, aciu
Mes gyvename 2 korpuse 3 aukste. tai pas mane gerai veikia zebra. O omnitelis beveik netraukia.