Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(veiducka @ 2013 05 20, 22:03)
tai koks skirtumas kur vaziuoti, gi zmogus renkasi o ne gyditojas renka kur atlikti reabilitacija, jums reikia tik kad ligoniu kasos patvirtintu ir vaziuojat kur tik norit. kai ligoniu kasos patvirtina per 10 dienu turit nuvykti i pasirinkta gydymo istaiga.
va kaip tik nepatingejau ir susiradau ligoniu kasu patvirtinima, man ji poliklinikos direktore buvo nukopinusi. visai neraso i kokia istaiga vaziuoja vaikas. raso tik kad siunciamas su lydinciu asmeniu, gydymo rusis, gydymo profilis, dienu skaicius,kompensacija pocentais.

Nezinau del ligoniu kasu, tikrai neskambinau. Bet poliklinikos daktares (ne viena) sake, kad siemet Vilniui aplamai nedave vietu Palangoje su BA paumejimu. Del to ir klausiu.
Atsakyti
Laba visoms iš pajūrio 4u.gif

mes isikūrėme gerai. Kaip ir rezervavome gavome renovuotą trivietį kambarį, thumbup.gif . Pasiprašiau pas gyd. Stankevičienę wub.gif .

Kol kas viskas thumbup.gif . Tfu tfu tfu. Dar tik pirmoji diena.

Vilnius BA 4u.gif .
Patariu pasiimti bent jau pagalves. Aš pasiėmiau visas tris kiekvienam po vieną rolleyes.gif . va guliu ir džiaugiuosi.

Ai dar kambaryje pakankamai gerai traukia Wi-Fi. Antras korpusas 3 aukstas.
Atsakyti
Sveikos.
Šiandien turime išvykti jau namo tačiau naktį dvi merginos pradėjo vemti. Laukiam, jei pagerės, vyksim namo, jei ne, gyd.sakė, į ligoninę. Tikiuosi susitvarkys greit. Nes čia daug kas tą praeina ir sunku tai išvengti. Gerai kad tas negalavimas trunka tik dieną ar dvi. Šiaip dažniausiai užtenka vienos dienos.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 05 20, 21:55)
Nezinau del ligoniu kasu, tikrai neskambinau. Bet poliklinikos daktares (ne viena) sake, kad siemet Vilniui aplamai nedave vietu Palangoje su BA paumejimu. Del to ir klausiu.

jus turbut apie vasara kalbat, nes seip gauni patvirtinima is ligoniu kasu ir vaziuoji KUR TIK NORI 4u.gif
kaip matot mamkos vaziuoja ir su BA tiek is vilniaus tiek is bet kur. skirstomi kelialapiai yra tik vasarai pagal gydymo istaigas ir tikrai ne pagal diagnozes, o kitu metu laiku reikia tik pasiskambinti i sanatorija ir gauti patvirtinima is ligoniu kasu, savo gyditojai jus net neprivalot sakyti kur vaziuosit. tiesa manes net nekause kai tvarkaius popierelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 21 gegužės 2013 - 08:42
QUOTE(AiGyRo @ 2013 05 20, 22:12)
Laba visoms iš pajūrio  4u.gif

mes isikūrėme gerai. Kaip ir rezervavome gavome renovuotą trivietį kambarį,  thumbup.gif . Pasiprašiau pas gyd. Stankevičienę wub.gif .

Kol kas viskas  thumbup.gif . Tfu tfu tfu. Dar tik pirmoji diena. 

Vilnius BA 4u.gif .
Patariu pasiimti bent jau pagalves. Aš pasiėmiau visas tris kiekvienam po vieną rolleyes.gif . va guliu ir džiaugiuosi.

Ai dar kambaryje pakankamai gerai traukia Wi-Fi. Antras korpusas 3 aukstas.

o jūs nuvažiavę tą renovuotą gavot?prieš kiek laiko užsisakėt?Nes man irgi tokio reikės, nes su abiejais vaikais važiuosiu. biggrin.gif
Atsakyti
Mes skambinome sausio men ir rezervavome. Kiek vakar girdejau sake dar yra nemazai laisvu trivieciu bet vakar daug nauju vaiku atvyko. Ir siand maciau dar vaziuoja. Tai sunku ka ir pasakyti yra tu kambariu ar ne
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 05 21, 09:46)
Mes skambinome sausio men ir rezervavome. Kiek vakar girdejau sake dar yra nemazai laisvu trivieciu bet vakar daug nauju vaiku atvyko. Ir siand maciau dar vaziuoja. Tai sunku ka ir pasakyti yra tu kambariu ar ne

bandysiu skambintis, ką pasakys.
o ten vežtis pažymą turės būt iš pulmonologo ar šeimos gydytojo?
Lauksiu jūsų atsiliepimų 4u.gif Mes vyksim su BA, kokios procedūros ir pan., ko trūksta ten, ko reik vežtis. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Aš nuo savęs galiu patarti (Jeigu esate reikli švarai) pasiimti mažą šluotelę su semtuvėliu. Taipat valymo priemonę su kempinėle. Aš visada čia atvažiavus persivalau lentynas su drėgnomis servetėlėmis, taipat ir vonioj su valikliu. Taipat siūlyčiau turėti rankų dezinfekavimo gelio, nes vakar ir valytoja patvirtino kad labai daug vemiančių/viduriuojančių sanatorijoje.

Dar man asmeniškai būtinas - plaukų džiovintuvas, lygintuvas, virdulys.
Atsakyti
Bent jau pas mus sluota kambaryje grindims yra . Pasiemiau kempinele indu plovikli. plauku dziovintuvas, virdulys, lygintuvas, kelioninis saldytuvas (kuri sjungiasi i 220 ). Renovuotuose yra du puodeliai lekstutes ir saukstelei. Bet as atsiveziau ir savo. Su BA gavo proceduru gavome ne tiek ir daug, Bet manau kad vis papildys. bent pernia taip uvo . Vienas baigiame kitas pratesia.
Atsakyti
skambinaus, tai pasakė jog vasarai nerezervuoja renovuotu kambariu, nes būna jog neatvažiuoja nepraneša, kambarys rezervuotas, tai atvažiuosit ir žiūrės tada g.gif
Atsakyti
mums telefonu irgi nerezervavo renovuoto, atvaziavom ir vietoj gavom sestadieni thumbup.gif
Atsakyti
Na, tikrai ne visuose yra puodeliai, šaukšteliai, lėkštutės. Pas mus šio gėrio nėra.
Taipat per 3 metus nei karto ir nepasitaikė, šluotos irgi niekada nebūdavo.
(Kalbu apie renovuotus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Būtybė*: 21 gegužės 2013 - 13:00