Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Sveikos, palikus as savo dukra renovuotame, kas liecia pagalve, tai tikrai ne nauja, ir jau tokia radom.., na grazu, TV yra, tik kad truputeli keista. As mokejau uz renovuota, plius uz elektros prietaisus. ten tinklapyje renovuoti reklamuojami su Tv ir belaidzio interneto prieiga, jokio interneto kambaryje pagaut neina, paklausiau registraturoj, tai man kitam aukste pasiule prie kokiu kambariu galima pagaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2013 05 19, 21:55)
Sveikos, palikus as savo dukra renovuotame, kas liecia pagalve, tai tikrai ne nauja, ir jau tokia radom.., na grazu, TV yra, tik kad truputeli keista. As mokejau uz renovuota, plius uz elektros prietaisus. ten tinklapyje renovuoti reklamuojami su Tv ir belaidzio interneto prieiga, jokio interneto kambaryje pagaut neina, paklausiau registraturoj, tai man kitam aukste pasiule prie kokiu kambariu galima pagaut lotuliukas.gif

O jum pasake kad reikia uz elektra susimoket? Man nieks nesake tai ir nemokejau.tiesa sestam aukste sesuciu posto nera tai per kelias dienas kai ten buvo niekas ir neuzsuko I kambari.na tik valytoja
Atsakyti
Man ne tik pasakė susimokėt už elektrą, bet dar ir kvituką atnešt palikt pas seselę.
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 05 20, 10:56)
Man ne tik pasakė susimokėt už elektrą, bet dar ir kvituką atnešt palikt pas seselę.

Bet tai juk uz elektra susimoket liepia,tik tuomet jei turi atsivezes elektriniu prietaisu.,isskyrus telefono pakroveja.
Atsakyti
ka liecia antra vaika,kiek zynau vasara neleidzia.o vsais kitais metu laikais 15lt uz para.plius dar naitinima jei pirksit.
Atsakyti
Skambinau, tai sake gyvensim senam korpuse ir vaika galiu atsivezti ti susimoket reikes uz viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 05 20, 11:59)
Bet tai juk uz elektra susimoket liepia,tik tuomet jei turi atsivezes elektriniu prietaisu.,isskyrus telefono pakroveja.

Męs net neklausė ar turiu (Matyt VISI vežasi)
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2013 05 20, 12:20)
ka liecia antra vaika,kiek zynau vasara neleidzia.o vsais kitais metu laikais 15lt uz para.plius dar naitinima jei pirksit.

skambinaus leidžia veštis, tik reik susimokėt papildomai už viską ir tiek.
Atsakyti
Merginos, ar kuri nors is Vilniaus siemet pateko i Palangos Gintara su vaiko diaznoze bronchine astma???
Musu poliklinikoje aiskina, kad siemet nesiuncia su sia diagnoze i Palanga (tik Abromiskes arba Pusyno kelias, ir sitie su klaustuku). I ligoniu kasas neskambinau dar.
Atsakyti
Ar labai juokingai atrodysiu jei savo koldras atsiveziu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 05 20, 19:38)
Ar labai juokingai atrodysiu jei savo koldras atsiveziu  ax.gif  biggrin.gif

visai nejuokingai, as veziausi vaikui pagalve. kaldros mums buvo papuolusios visai geros tik va pagalves doh.gif , na susidejusi 2 visai normaliai buvo
Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2013 05 20, 14:57)
Merginos, ar kuri nors is Vilniaus siemet pateko i Palangos Gintara su vaiko diaznoze bronchine astma???
Musu poliklinikoje aiskina, kad siemet nesiuncia su sia diagnoze i Palanga (tik Abromiskes arba Pusyno kelias, ir sitie su klaustuku). I ligoniu kasas neskambinau dar.

tai koks skirtumas kur vaziuoti, gi zmogus renkasi o ne gyditojas renka kur atlikti reabilitacija, jums reikia tik kad ligoniu kasos patvirtintu ir vaziuojat kur tik norit. kai ligoniu kasos patvirtina per 10 dienu turit nuvykti i pasirinkta gydymo istaiga.
va kaip tik nepatingejau ir susiradau ligoniu kasu patvirtinima, man ji poliklinikos direktore buvo nukopinusi. visai neraso i kokia istaiga vaziuoja vaikas. raso tik kad siunciamas su lydinciu asmeniu, gydymo rusis, gydymo profilis, dienu skaicius,kompensacija pocentais.
Papildyta:
QUOTE(simsiuke @ 2013 05 20, 10:59)

o kas liepia, nes man nieks nieko nesake ?
Atsakyti
Mes vezemes ir kaldryte ir pagalve vaikui, viena diena pamiegojo ant valdiskos tai slapia visa buvo. del mokejimo uz elektra, tai kai uz kambari mokejau sumokejau ir uz elektra, o kvituku poste paprase sesute( valytojos greit pranesa kokius prietaisus turit:-))
Atsakyti