Na stai kuo arciau finiso tuo daugiau neskalndumu. APsiemiau is gydytojos (komisijos) vaiko israsa patvirtinima. Ir pamatau kad mus siuncia su ortopedinemis problemomis . Tai dabar skubiai viska tvarkau darau kad pakeistu. Aisku dienu skaiciumi gerai , nes + 4 dienos. Bet tai kad proceduros visai ne tos kuriu mums reikia
skambinau i gintara sako visai vasarai jau nera vietu kaip elgtis?
QUOTE(denyxe @ 2013 05 17, 14:13)
issitaukit ministro isakymo lapus, kurioj vietoj irasyta jusu diagnoze ir eikit dar karta.. ir akis padraskykit..
as tai visiems jau baigiu akis isdraskyt, nes visur sako, kad mums tai tikrai nepriklauso.. tai kai pradedu putotis, tada jau priklauso sanatorija..
as tai visiems jau baigiu akis isdraskyt, nes visur sako, kad mums tai tikrai nepriklauso.. tai kai pradedu putotis, tada jau priklauso sanatorija..
Skambinau i sveikatos ministerija, viskas mums priklauso, ir kad vaikas invalidas turi buti, kad gauti kelialapi i sanatorija, tai yra nesamone. Konsultante taip ir pasake, kad turbut nenori vietos mums uzleisti, todel ir meluoja taip. Pasipiktinus ne tas zodis, pirmadieni vel reikes viska nuo pradziu pradeti.
Papildyta:
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 05 17, 14:15)
skambinau i gintara sako visai vasarai jau nera vietu kaip elgtis?
Skambinkit dar ir dar, gal kas atsisakys
QUOTE(Ale}{andR@ @ 2013 05 17, 14:03)
Neleido mums direktore i sanatorija vaziuoti pasake, kad tik invalidai ir sunkios bukles vaikai gali ten vaziuoti. Maksimum ka gali skirti, tai keleta proceduru i pusino kelia. Bet kaip tai gali buti, jei vaikui pripazinta alergine asma ir bronhine asma.. Ir pulmonologe pati rekomendacija parase vikti i sanatorija
Mes su astma važiuojam ir gavom sanatorija.Čia jūsų gydytoja kažką trina..Arba pvz mano atveju buvo 1 vnt kelialapis su astma važiuot, o buvom du pretendentai, tai kadangi aš pirma atėjau pas gydytoja, tai man ir pasiūlė, o būčiau antra ir bučiau negavus.
QUOTE(Nemarioji @ 2013 05 17, 14:29)
Mes su astma važiuojam ir gavom sanatorija.Čia jūsų gydytoja kažką trina..Arba pvz mano atveju buvo 1 vnt kelialapis su astma važiuot, o buvom du pretendentai, tai kadangi aš pirma atėjau pas gydytoja, tai man ir pasiūlė, o būčiau antra ir bučiau negavus.
Tai kelialapis yra, ir mes pirmi pretendentai, vat butent i Palangos gintara, jau ir vieta uzrezervavom. Viskas tvarkoj, rekomendacijas net nuo keliu gydytoju turim, bet reabilitologo palaiminimo be direktores isakimo negausim. O ta direktore mums trina visokes nesamones ir neduoda siuntimo
Gavom nuo 21 netiketai atsilaisvino
Ale}{andR@, jei neišeina gražiuoju, eikit piktuoju.
O šiaip, kokie dar kelialapiai? Mes be kelialiapio važiuojam, o po paūmėjimo. Mano vaikams bronchine astma abiems. Po paūmėjimo - yra kelialapis, ar nėra - vistiek priklauso 1 kartas per metus.
O šiaip, kokie dar kelialapiai? Mes be kelialiapio važiuojam, o po paūmėjimo. Mano vaikams bronchine astma abiems. Po paūmėjimo - yra kelialapis, ar nėra - vistiek priklauso 1 kartas per metus.
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 05 17, 16:00)
Gavom nuo 21 netiketai atsilaisvino
mums nuo pat geguzes pradzios sake, kad yra vietu.. tik nera paskutinei geguzes savaitei kolkas.. o mums taip reikia!!!!!!!!!
QUOTE(denyxe @ 2013 05 17, 21:49)
mums nuo pat geguzes pradzios sake, kad yra vietu.. tik nera paskutinei geguzes savaitei kolkas.. o mums taip reikia!!!!!!!!!
o kazi kiek laiko priklauso sanatorija po plauciu uzdegimo?
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 05 17, 23:24)
o kazi kiek laiko priklauso sanatorija po plauciu uzdegimo?
18 d.
O dabar man mergaites pasakykit ko ten reikia atsivezti, nes niekad nebuvus joioj sanatrorijoj... kaip su kava, saldytuvu?/?
QUOTE(denyxe @ 2013 05 17, 23:49)
Anksciau registruodavo vasarai nuo sausio menesio. Siemet, paskambinus, tinklapyje taip pat buvo skelbiama, kad , arab su poliklinikos vardiniu siuntimu, kuriu sarasaiu paskelbti svetaineje, arba registruoja pries 10 dienu, ir ne anksciua.... o dabar, kaip cia suprast??????????
....kad vasarai jau nera vietu....vadinasi, registravo is anksto.....
aiskinsimes ir tikrai taip visko nepaliksime