Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Roga @ 2013 04 11, 10:03)
mes prie jūsų iš Radviliškio biggrin.gif

sakot, nu bandysiu kalbėtis, nes mat mano bernužėliui reiks ir tūsų ir viso kitokių gėrio biggrin.gif

Tai ir mano paneliai ne kitaip smile.gif aplamai nelabai dziaugiasi ,kad mama bus toje pacioje sanatorijoje .. lotuliukas.gif
O jus su masina vaziuosit ar autobusu?
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 11, 11:20)
Tai ir mano paneliai ne kitaip  smile.gif  aplamai nelabai dziaugiasi ,kad mama bus toje pacioje sanatorijoje .. lotuliukas.gif 
O jus su masina vaziuosit ar autobusu?

va va ir čia taip pat, bet jis džiaugiasi kad mes gausim 18 dienų o jam priklauso 24 dienos tai jis ilgiau bus sako kompa palikit lotuliukas.gif

su mašina ji nedidelė ir galvoju kaip viska sutalpinti reikia manieža pasiimti, nes lovytės praeita karta negavau sanatorijoje, reikia vežimėlio ir dar kur virdulys šildukas drabužiai, ai mūsų mašinytė bus iki lubų prikrauta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 11, 10:27)
va va ir čia taip pat, bet jis džiaugiasi kad mes gausim 18 dienų o jam priklauso 24 dienos tai jis ilgiau bus sako kompa palikit lotuliukas.gif

su mašina ji nedidelė ir galvoju kaip viska sutalpinti reikia manieža pasiimti, nes lovytės praeita karta negavau sanatorijoje, reikia vežimėlio ir dar kur virdulys šildukas drabužiai, ai mūsų mašinytė bus iki lubų prikrauta lotuliukas.gif

Nu jo ,mes irgi prisikraunam iki lubu ,as visada veziuosi kelionini saldytuva ir kaitlente su puodu .Mano maze katik prasirgus kasos uzdegimu,tai mums su maistu problema. O del dienu skaiciaus,tai maniskei dickei irgi priklauso 22 d.o mazei 18d. tai as visdelto prasysiu ligoniu kasose ,kad suvienodintu .Nes labai jau nepatogu parvaziuot i siaulius ir uz keliu dienu vel vaziuot parsivezt dickes.
Atsakyti
Tai susitiksim tada ir mes su jumis.Maniškei 7 metai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2013 04 11, 13:03)
Tai susitiksim tada ir mes su jumis.Maniškei 7 metai 4u.gif

Ir jus vaziuojate balandzio 24d.? 4u.gif
Kaip matau jus is siauliu smile.gif mes irgi .
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 11, 12:15)
Nu jo ,mes irgi prisikraunam iki lubu ,as visada veziuosi kelionini saldytuva ir kaitlente su puodu .Mano maze katik prasirgus kasos uzdegimu,tai mums su maistu problema. O del dienu skaiciaus,tai maniskei dickei irgi priklauso 22 d.o mazei 18d. tai as visdelto prasysiu ligoniu kasose ,kad suvienodintu .Nes labai jau nepatogu parvaziuot i siaulius ir uz keliu dienu vel vaziuot parsivezt dickes.

aš viena važiuosiu nes dičkiui dar cielos 6 dienos liks tai ir paliksiu nes supyks jei ankščiau išsivešiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes 29 atvažiuosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 11, 14:37)
aš viena važiuosiu nes dičkiui dar cielos 6 dienos liks tai ir paliksiu nes supyks jei ankščiau išsivešiu lotuliukas.gif

Tai jus bandykit irgi prasyt kad ligoniu kasos duotu vienodai dienu abiems.Gal tuomet prates ir mazylei. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(grite @ 2013 04 11, 14:43)
Mes 29 atvažiuosim 4u.gif

Lauksim atvykstant tada 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar priklauso biletienis jei vykstu su vaikais (2 ir 4 metu) i sanatorija ir esu vienisa mama?
Atsakyti
QUOTE(akire79 @ 2013 04 11, 16:44)
Norejau paklausti, ar priklauso biletienis jei vykstu su vaikais (2 ir 4 metu) i sanatorija ir esu vienisa mama?

bilioteni duoda tik su sunkiom ligom tokiom kaip cerebralinis paralyzius g.gif
radau sunkiu ligu sarasa su kuriomis duoda apmokama bilioteni sanatorijoje slaugant vaika
1. Žmogaus imunodeficito viruso liga B20–B24

2. Išsėtinė (dauginė) sklerozė, išplitusi(generalizuota) G35

3. Būklės po organų persodinimo operacijų

4. IV funkcinės klasės lėtinis kraujotakosnepakankamumas, kai Bartelio indeksas ne didesnis kaip 30 balų

5. III laipsnio lėtinis kvėpavimo funkcijosnepakankamumas, kai Bartelio indeksas ne didesnis kaip 30 balų

6. Lėtinio inkstų ir kepenų nepakankamumoterminalinė stadija su visiška encefalopatija ir kitų sistemų veiklos sutrikimu

7. Labai ryškus asmenybės defektas, išsivystęs dėlendogeninio psichikos sutrikimo

8. Silpnaprotystė (IQ – iki 20), kai yra elgesio,emocijų ir kitų sutrikimų

9. Tetraplegija, ryškūs įvairios kilmės judėjimo(motorikos) funkcijos sutrikimai, kai Bartelio indeksas ne didesnis kaip 20balų

10. Išplitęs piktybinis navikas, sukeliantis 4–9punktuose nurodytus sutrikimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 11 balandžio 2013 - 17:08
QUOTE(veiducka @ 2013 04 11, 18:55)
bilioteni duoda tik su sunkiom ligom tokiom kaip cerebralinis paralyzius  g.gif
radau sunkiu ligu sarasa su kuriomis duoda apmokama bilioteni sanatorijoje slaugant vaika
1. Žmogaus imunodeficito viruso liga B20–B24

2. Išsėtinė (dauginė) sklerozė, išplitusi(generalizuota) G35

3. Būklės po organų persodinimo operacijų

4. IV funkcinės klasės lėtinis kraujotakosnepakankamumas, kai Bartelio indeksas ne didesnis kaip 30 balų

5. III laipsnio lėtinis kvėpavimo funkcijosnepakankamumas, kai Bartelio indeksas ne didesnis kaip 30 balų

6. Lėtinio inkstų ir kepenų nepakankamumoterminalinė stadija su visiška encefalopatija ir kitų sistemų veiklos sutrikimu

7. Labai ryškus asmenybės defektas, išsivystęs dėlendogeninio psichikos sutrikimo

8. Silpnaprotystė (IQ – iki 20), kai yra elgesio,emocijų ir kitų sutrikimų

9. Tetraplegija, ryškūs įvairios kilmės judėjimo(motorikos) funkcijos sutrikimai, kai Bartelio indeksas ne didesnis kaip 20balų

10. Išplitęs piktybinis navikas, sukeliantis 4–9punktuose nurodytus sutrikimus

Dekui uz issamu atsakyma
4u.gif
Atsakyti
O sakykit mamytes,gal kuri gyvenote pagerintame trivieciame kambaryje su virtuvele,ko tenai truksta,ka reiktu vestis papildomai?mes vaziuojame geguzes pabaigoje,gal kas siuo laiku irgi vaziuoja? ax.gif
Atsakyti