Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(AiGyRo @ 2013 05 15, 20:32)
As asmeniskai imu atostgas  4u.gif
KAs liecia skundu del sanatoriju. TAi musu gydytoja pasake .Labai klysta mamos kurios kelia vejus . Sako valdzia tik to ir laukia kuo daugiau skundu kad galetu uzdaryti tokias valdiskas sanatorijas verysad.gif . Va tada gales ramiai gyventi be skundu, valgyti tik gera maista, miegoti tik paciuoe geriausiuose (savuose) kambariuose  mirksiukas.gif

jūs neklyskite, aš nieko neskundžiau schmoll.gif viska pranešė ligoninė ir tik mane informavo dabar. juk kai paguldo į ligonine klausia ką valgėte, kur buvote. o aš nieko nedariau. aš neturiu nusiskundimų dėl sanatorijos, dėl kambarių, dėl rebilitacijos, net maistas neblogas tikrai. o gavosi kaip gavosi, tiesiog mes jautresnės ir tiek ką tik sunkiai persirgome tai ir kimba bet kas. esu logiškai mastanti mes net galėjome bendroje kinezeterapijoje pasigauti vienintelė vieta kur lietė žemė, nors ir ploviau rankas ir visa kita bet visada yra bet, mes tiesiog silpnesnė. o sanatorinis gydymas liuks, tą ir per susirinkima kai vyko sanatorijoje pasakiau.
Atsakyti
As nieko nekaltinu ir neturiu ne vienos omenyje. Tiesiog bendrai kalbejau wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 05 15, 20:20)
O  brolis irgi neliečia jokių turėklų, rankomis durų neatidarineja? Paskui sesei už rankytės ima.
  Kažkaip nesuvokiu kaip galima maistą rotu užkrėsti g.gif

aš sakau ką man pranešė, o tai yra kaip yra mes persirgome ir tuo viskas pasibaigėsi, dabar tik sveikti ir stiprėkite ir kitiem metam ruoštis į sanatorija.
Atsakyti
Tad linkiu jums sveikateles. Ir sekmingai grizti kita met.Ir kad baisios ligos jus aplenktu. 4u.gif Na o sau palinkesiu (nesikuklindama) kad ligos musu net ir nesutiktu blush2.gif .
Atsakyti
Mes gavome renovuotą kambarėlį smile.gif Nėra taip, kaip čia nupiešia, kad visi kambariai užimti. Gražiai prašant, viską įmanoma gauti. (Be pakyšų!)
Atsakyti
Beje, Minutėle, trynukės Jūsų labai fainos, žiūriu ir vis bandau sudėliot mintyse kaip pavyksta jų užgaidas, kaprizus patenkint kad visoms būtų gerai smile.gif Ir berniukus trynukus mačiau, retas reiškinys ir dar vienoje vietoje smile.gif

Dėl maisto, na nežinau. Kadangi gaunam dykai tai nieko nesakau, bet tikrai ne kažką čia jis.... O į turėklus liepiu nesikibti vaikams, rankas nusiplauna ir tiesiogiai prie valgyklos stalo. Tfu tfu tfu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 05 15, 23:02)
Beje, Minutėle, trynukės Jūsų labai fainos, žiūriu ir vis bandau sudėliot mintyse kaip pavyksta jų užgaidas, kaprizus patenkint kad visoms būtų gerai smile.gif Ir berniukus trynukus mačiau, retas reiškinys ir dar vienoje vietoje smile.gif

Dėl maisto, na nežinau. Kadangi gaunam dykai tai nieko nesakau, bet tikrai ne kažką čia jis.... O į turėklus liepiu nesikibti vaikams, rankas nusiplauna ir tiesiogiai prie valgyklos stalo. Tfu tfu tfu unsure.gif

Ačiū už pagyras mano merginom. blush2.gif
Ten yra dvynukai berniukai ir vienas metukais mažesnis. Mūsų korpuse yra trynukai: du berniukai ir mergaitė. Jiems kokie penki metukai.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 05 16, 12:31)
Ačiū už pagyras mano merginom. blush2.gif
Ten yra dvynukai berniukai ir vienas metukais mažesnis. Mūsų korpuse yra trynukai: du berniukai ir mergaitė. Jiems kokie penki metukai.

Geras, maniau trynukai tie berniukai. Visi vienodai aprengti buvo ir greit žvilgtelėjus skirtumo nepamačiau smile.gif

Gal kas esate gavę deguonies kokteilius gerti? Mes tik ryt eisim, kažin kas per dalykas ten ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 05 16, 14:41)
Geras, maniau trynukai tie berniukai. Visi vienodai aprengti buvo ir greit žvilgtelėjus skirtumo nepamačiau  smile.gif

Gal kas esate gavę deguonies kokteilius gerti? Mes tik ryt eisim, kažin kas per dalykas ten ...  smile.gif

Mes geriame. Pradžioje dirbo kita darbuotoja. Tai tie kokteiliai buvo kambario temperatūros. Paskui darbuotoja pasikeitė. Ir kai davė kokteilius pastebėjau kad jie labai šalti. Kai pasakiau jai, ji sako kad tik iš tokio šalto gali padaryti. Tai mums nuo to ledinio pradėjo gerklė skaudėti, kosėti. Kai pasakiau gyd. tai tas liepė pašildyti. Geriam mes dabar truputį šiltą. Žiūriu dauguma prašo šiltesnio.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 05 16, 14:19)
Mes geriame. Pradžioje dirbo kita darbuotoja. Tai tie kokteiliai buvo kambario temperatūros. Paskui darbuotoja pasikeitė. Ir kai davė kokteilius pastebėjau kad jie labai šalti. Kai pasakiau jai, ji sako kad tik iš tokio šalto gali padaryti. Tai mums nuo to ledinio pradėjo gerklė skaudėti, kosėti. Kai pasakiau gyd. tai tas liepė pašildyti. Geriam mes dabar truputį šiltą. Žiūriu dauguma prašo šiltesnio.

o nuo ko tie deguonies kokteiliai?berods nebudavo ju naujove ar kaip?ar tiesioj mum nekliuvo?
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2013 05 16, 16:38)
o nuo ko tie deguonies kokteiliai?berods nebudavo ju naujove ar kaip?ar tiesioj mum nekliuvo?

Čia, kaip suprantu, jie skiriami su kvėpavimo sistemos ligomis susiduriantiems.
Atsakyti
Laba, mamytes, gal kas galit patarti? 4u.gif Vakar skambinai i sanatorija, mus uzregistravo geguzes 23 d. Labai apsidziaugiau, nes forume paskaiciau, kad reikia skambinti ir registruotis vos ne pries pusmeti, kad gauti vietas, bet... Bet kai sian nuvykom pas reabilitologe mums pasake kad siusti ar nesiusti vaika i sanatorija turi spresti gid. komisija (kuri vyks ketvirtadieni, butent ta geguzes 23 d.) ir dar isgirdau priekaistu kodel pasirinkom butent i palanga vaziuoti, kai LT yra ir kitu sanatoriju, ir kad del siuntimo i PAlangos gintara turiu kreiptis pas direktore. Sunui misri BA ir turim rekomendaciju ir siuntimu i sanatorija nuo pulmonologo ir alergologo, bet dabar vat gaunasi tokia situacija ir nezinau i kuria puse begti ir uz kurio galo griebti. wacko.gif
Atsakyti