QUOTE(AiGyRo @ 2013 05 15, 20:32)
As asmeniskai imu atostgas
KAs liecia skundu del sanatoriju. TAi musu gydytoja pasake .Labai klysta mamos kurios kelia vejus . Sako valdzia tik to ir laukia kuo daugiau skundu kad galetu uzdaryti tokias valdiskas sanatorijas . Va tada gales ramiai gyventi be skundu, valgyti tik gera maista, miegoti tik paciuoe geriausiuose (savuose) kambariuose
KAs liecia skundu del sanatoriju. TAi musu gydytoja pasake .Labai klysta mamos kurios kelia vejus . Sako valdzia tik to ir laukia kuo daugiau skundu kad galetu uzdaryti tokias valdiskas sanatorijas . Va tada gales ramiai gyventi be skundu, valgyti tik gera maista, miegoti tik paciuoe geriausiuose (savuose) kambariuose
jūs neklyskite, aš nieko neskundžiau viska pranešė ligoninė ir tik mane informavo dabar. juk kai paguldo į ligonine klausia ką valgėte, kur buvote. o aš nieko nedariau. aš neturiu nusiskundimų dėl sanatorijos, dėl kambarių, dėl rebilitacijos, net maistas neblogas tikrai. o gavosi kaip gavosi, tiesiog mes jautresnės ir tiek ką tik sunkiai persirgome tai ir kimba bet kas. esu logiškai mastanti mes net galėjome bendroje kinezeterapijoje pasigauti vienintelė vieta kur lietė žemė, nors ir ploviau rankas ir visa kita bet visada yra bet, mes tiesiog silpnesnė. o sanatorinis gydymas liuks, tą ir per susirinkima kai vyko sanatorijoje pasakiau.