Na man kazkokia mistika su ta tvarka. Mielosios padekite man suprasti. .
Praejome pirmine reabilitacija nuvezeme seimos gydytojai israsus is reabilitologes. KOkie tolimesni mano veiksmai? Reabilitologe sake atvaziuoti pas ja (bet tai ko jei ji jau israse israsus seimos gydytojai?). Nors trecioa karta vaziuoju nelabai suprantu
QUOTE(AiGyRo @ 2013 05 15, 09:56)
Na man kazkokia mistika su ta tvarka. Mielosios padekite man suprasti. .
Praejome pirmine reabilitacija nuvezeme seimos gydytojai israsus is reabilitologes. KOkie tolimesni mano veiksmai? Reabilitologe sake atvaziuoti pas ja (bet tai ko jei ji jau israse israsus seimos gydytojai?). Nors trecioa karta vaziuoju nelabai suprantu
o ka jnai tame israse surase? jei rekomendavo testi reabilitacija tai jusu gyditoja turi tvarkyti popieriukus sveikata grazinanciam gydymui ir kreiptis i ligoniu kasas. o kada jus uzsiregistrave sanatorijoje?
Mes vykstame pirmadieni. Nzn net ka parase.
Norėjau paklausti - per kiek dienų (darbo ar kalendorinių) vaikas turi atvykti į sanatoriją po ligoninės? Ar įmanoma rezervuotis vietas prieš ligoninę?
Guldymas į ligoninę - planinis, dar tik po mėnesio, bet vasara, baisu, kad kelialapis nuplauks,....
Guldymas į ligoninę - planinis, dar tik po mėnesio, bet vasara, baisu, kad kelialapis nuplauks,....
aš saugojau vaika labai visada lauke, jokių grindų, jokių kolidorių nieko tik procedūros, valgykla ir viskas ir dėja mes su rotu į ligonine, paskutine diena sanatorijoje susirgome. ir toks sutapimas ar ne vaikas apsivėmė prie valgyklos po dviejų dienų, mažyle viduriuot pradėjo, kol galiausiai ligoninė.
ką tik gavau patvirtinimą, kad mums Rotas nuo maisto, skambino iš kažkur kur daro tyrimus.
QUOTE(doremifasolasi @ 2013 05 14, 20:00)
o kaip jus patekote tokiu laiku? rezervavote vieta is anksto? ar su poliklinikos ,,vardiniu kelialapiu''?
???????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????
man keistai su tais kelialapiais Musu poliklinika gavo viena kelialapi geguzes 26 taip aiskina sanatorija Poliklinika sako nieko negavom Tai kaip zinot kaip yra istikro
Mano mažoji taip pat viduriuoja nuo sekmadienio, vakar visa dieną praveme nors irgi saugojomes labai.pastoviai laukė, pastoviai rankas plaunam. Bet šiandien jau gerai,nebevvemia.ir keturi metai iš eilės neišvengiam šito, ir sergam rotu tik gintars, bandau spėlioti ar valgykla ar iš vis dezinfekavimo priemonės tai sukelia nes gintare čia viskas skurdą dezinfekavimo priemonėmis. Viduriuoti pradėjo po bendros sporto salės,gal ten kur kamuoliukuose pasigavo, na bet ėmė jau gerai...manau išvengsime ligoninės ir tęsime rebilitacija
O kodėl jūs visus guldo? Mūsų net nesiūlė guldyti,vietoj gyde
O aplink daug sergančių,vemianciu
Net juokinga kai poste sesutės bando nuslėpt, kad sergančių nedaug
Masaziste įsitikinus kad čia maistas kaltas taip sako vyksta jau eilė metų.sako nevalgyti valgyklos maisto ir neviduriuosit
Masaziste įsitikinus kad čia maistas kaltas taip sako vyksta jau eilė metų.sako nevalgyti valgyklos maisto ir neviduriuosit
QUOTE(jurgita112 @ 2013 05 15, 15:57)
Mano mažoji taip pat viduriuoja nuo sekmadienio, vakar visa dieną praveme nors irgi saugojomes labai.pastoviai laukė, pastoviai rankas plaunam. Bet šiandien jau gerai,nebevvemia.ir keturi metai iš eilės neišvengiam šito, ir sergam rotu tik gintars, bandau spėlioti ar valgykla ar iš vis dezinfekavimo priemonės tai sukelia nes gintare čia viskas skurdą dezinfekavimo priemonėmis. Viduriuoti pradėjo po bendros sporto salės,gal ten kur kamuoliukuose pasigavo, na bet ėmė jau gerai...manau išvengsime ligoninės ir tęsime rebilitacija
aš ištikro neturiu nusiskundimų, procedūros liuks. pernai nuo maisto aš miriau šiemet dukrytė. mums skyščių trukumas buvo, todėl į ligonine, ir antra tai buvo paskutinė diena ir gydytojas jau sako čia nieko padėti negaliu.
man ir keista, kad slepia, nes sergančių kelis vaikus vien aš kiek mačiau išvežė ir tuos pačius gražina, tai virusai sėkmingai ir toliau plinta. tikrai ir aš dabar pagalvojau reikia turėti elektrinį garų puoda ir nevalgyti jų maisto ir manau tada rojus tenai tikrai.
QUOTE(Roga @ 2013 05 15, 15:41)
ką tik gavau patvirtinimą, kad mums Rotas nuo maisto, skambino iš kažkur kur daro tyrimus.
Aš beveik tuo ir tikiu.bet kas ten blogai? Maistas sugedęs?ar gamina ir perdirba likusi lėkštese maistą. Įtariu surenka batonus ir tuos pačius sumala į kasdien gaminamus kotletus kažkas su mėsa,nes mano didžioji nevalgo mėsos subroduktu tik natūralią nemalta ir jai nieko,o vat mažoji vien mėsa ir pagrindė kotletus valgo ir va vemia viduriuoja.
QUOTE(jurgita112 @ 2013 05 15, 16:06)
Aš beveik tuo ir tikiu.bet kas ten blogai? Maistas sugedęs?ar gamina ir perdirba likusi lėkštese maistą. Įtariu surenka batonus ir tuos pačius sumala į kasdien gaminamus kotletus kažkas su mėsa,nes mano didžioji nevalgo mėsos subroduktu tik natūralią nemalta ir jai nieko,o vat mažoji vien mėsa ir pagrindė kotletus valgo ir va vemia viduriuoja.
aš manau didžiausia bėda, kad veža maista va tokį atvira taip sudėta viena ant kito, plikos rankos, tai prie kokio žmogaus prisiliečia ir lengvai juk tie virusai vaikšto.
mano panelė ir tik mėsyte valgo.
o san epidemine,kazi kada buvo?seip jei vaikai vienas po kito vaziuoja turetu juos tikrint,bet turbut tam kartui viska susitvarko,atkale sistema speju.nu mes nesam veme nuo maisto,bet nesakau,kad kiti negali.