QUOTE(jurgita112 @ 2013 05 15, 15:57)
jurgita112, 15 Geg 2013 - 15:57, para�ė:
jurgita112, 15 Geg 2013 - 15:57, para�ė:
Mano mažoji taip pat viduriuoja nuo sekmadienio, vakar visa dieną praveme
nors irgi saugojomes labai.pastoviai laukė, pastoviai rankas plaunam. Bet šiandien jau gerai,nebevvemia.ir keturi metai iš eilės neišvengiam šito, ir sergam rotu tik gintars, bandau spėlioti ar valgykla ar iš vis dezinfekavimo priemonės tai sukelia
nes gintare čia viskas skurdą dezinfekavimo priemonėmis. Viduriuoti pradėjo po bendros sporto salės,gal ten kur kamuoliukuose pasigavo,
na bet ėmė jau gerai...manau išvengsime ligoninės ir tęsime rebilitacija
O kodėl jūs visus guldo? Mūsų net nesiūlė guldyti,vietoj gyde
O aplink daug sergančių,vemianciu
Net juokinga kai poste sesutės bando nuslėpt, kad sergančių nedaug
Masaziste įsitikinus kad čia maistas kaltas taip sako vyksta jau eilė metų.sako nevalgyti valgyklos maisto ir neviduriuosit 
Mano mažoji taip pat viduriuoja nuo sekmadienio, vakar visa dieną praveme

nors irgi saugojomes labai.pastoviai laukė, pastoviai rankas plaunam. Bet šiandien jau gerai,nebevvemia.ir keturi metai iš eilės neišvengiam šito, ir sergam rotu tik gintars, bandau spėlioti ar valgykla ar iš vis dezinfekavimo priemonės tai sukelia

nes gintare čia viskas skurdą dezinfekavimo priemonėmis. Viduriuoti pradėjo po bendros sporto salės,gal ten kur kamuoliukuose pasigavo,

na bet ėmė jau gerai...manau išvengsime ligoninės ir tęsime rebilitacija
O kodėl jūs visus guldo? Mūsų net nesiūlė guldyti,vietoj gyde
O aplink daug sergančių,vemianciu
Net juokinga kai poste sesutės bando nuslėpt, kad sergančių nedaug
Masaziste įsitikinus kad čia maistas kaltas taip sako vyksta jau eilė metų.sako nevalgyti valgyklos maisto ir neviduriuosit
aš ištikro neturiu nusiskundimų, procedūros liuks. pernai nuo maisto aš miriau šiemet dukrytė. mums skyščių trukumas buvo, todėl į ligonine, ir antra tai buvo paskutinė diena ir gydytojas jau sako čia nieko padėti negaliu.
man ir keista, kad slepia, nes sergančių kelis vaikus vien aš kiek mačiau išvežė ir tuos pačius gražina, tai virusai sėkmingai ir toliau plinta. tikrai ir aš dabar pagalvojau reikia turėti elektrinį garų puoda ir nevalgyti jų maisto ir manau tada rojus tenai tikrai.