Vasarai turi dalint poliklinika jūsų kelialapius.Mūsų poliklinika neturi nė vieno kelialapio vasarai.Gydytoja irgi liepė skambintis į sanatoriją ir prašytis vasarai, o ten paklausė kokia poliklinika ir pasakė ,kad neturi nė vieno kelialapio vasarai mūsų poliklinika
QUOTE(grite @ 2013 04 10, 22:31)
Vasarai turi dalint poliklinika jūsų kelialapius.Mūsų poliklinika neturi nė vieno kelialapio vasarai.Gydytoja irgi liepė skambintis į sanatoriją ir prašytis vasarai, o ten paklausė kokia poliklinika ir pasakė ,kad neturi nė vieno kelialapio vasarai mūsų poliklinika
rugpj men turi 1 kelalapi musu poliklinika.tai reiskia daktare nori dovaneles
QUOTE(Dumza @ 2013 04 10, 22:12)
rugpj men turi 1 kelalapi musu poliklinika.tai reiskia daktare nori dovaneles
poliklinika bet ne jusu gyditoja nemanau kad tas kelialapis dar laisvas norint tokiu kelialapiu biski per velu daktares prasyti, reikejo sausio pradzioj eiti ir itikineti kad tik jus jo verti nebent jusu diagnozes labai rimtos
yra aisku ir rimtesniu ligoniuku.pas mus BA.Sausio men snekejau su daktare,ji net tipo uzsirase,kad noresim rugpjuti.nu bandysim kita sav dar pakalbeti.svarbu,kad issiaiskinau ir supratau kas kur kame?aciu visom.
Mūsų poliklinika turėjo 2 vietas rugpjūčio mėn, tai viena gavau.
Papildyta:
aš gydytojos prašiau jau sausio mėn.
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2013 04 10, 22:25)
poliklinika bet ne jusu gyditoja nemanau kad tas kelialapis dar laisvas norint tokiu kelialapiu biski per velu daktares prasyti, reikejo sausio pradzioj eiti ir itikineti kad tik jus jo verti nebent jusu diagnozes labai rimtos
aš gydytojos prašiau jau sausio mėn.
aš suvogdama, kad vasara daug vaikų ėmiau specialiai dabar dar ir geguže klius, pernai rudenį buvome tikrai mums sanatorija sustiprino visus gripo epidemijas praėjo nesirgę visus 5 mėnesius. o va dabar apsirgo tai sutapo, kad gavau ir kelialapį ir bus stiprėjimui liuks.
[quote=veiducka,2013 04 10, 14:56]
tai atvyksim ta pacia diena.
Papildyta:
Mes irgi su panelem atvaziuojam balandzio 24 d. Viena jau paaugle beveik 14 metu ,kitai beveik 6 m.
Papildyta:
Mes irgi su panelem atvaziuojam balandzio 24 d. Viena jau paaugle beveik 14 metu ,kitai beveik 6 m.
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 11, 09:58)
va mūsų vyriausi bendraamžiai. kaip jūs darysite visos gyvensite vienam kambaryje ar paaugle į atskira kambary, tai yra jiems skirtas 4 korpusas. galvoju kaip geriau pasielgti, aš imsiu renovuota su mažyle, bet ar dičkiui bus patogu su mumis
[quote=simsiuke,2013 04 11, 08:58]
Papildyta:
[/quote]
o jus renuovuotam busit?
Papildyta:
manau dickiui butu neblogai su bendraamziais
Papildyta:
[/quote]
o jus renuovuotam busit?
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2013 04 11, 09:09)
va mūsų vyriausi bendraamžiai. kaip jūs darysite visos gyvensite vienam kambaryje ar paaugle į atskira kambary, tai yra jiems skirtas 4 korpusas. galvoju kaip geriau pasielgti, aš imsiu renovuota su mažyle, bet ar dičkiui bus patogu su mumis
manau dickiui butu neblogai su bendraamziais
QUOTE(veiducka @ 2013 04 11, 10:14)
žiūrėsiu ką vietoje kalbės jei galės skirti kambarį jam gal ir leisiu, bet jei gydytojas kvies tai man reiks su mažyle per lauka pas jį lėkti nors ten gydytojas vyras dirbantis su juo pernai liuks tikrai gydytojas. nu dar turiu laiko mastau.
QUOTE(veiducka @ 2013 04 11, 09:14)
As su maze rezervavausi renovuota dvivieti, o dicke kategoriskai nesutinka su mumis gyventi tai jai iskarto uzsakiau kambari tarp jos bendraamziu. Yra jiems skirtas ne tik 4 korpusas,nebutinai paklius ten kur reikes eiti per lauka.As manau graziai paprasysiu ir apgyvendins ja arciau
Is kokio miesto jus esate,gal pakeliui mums.
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 11, 10:55)
As su maze rezervavausi renovuota dvivieti, o dicke kategoriskai nesutinka su mumis gyventi tai jai iskarto uzsakiau kambari tarp jos bendraamziu. Yra jiems skirtas ne tik 4 korpusas,nebutinai paklius ten kur reikes eiti per lauka.As manau graziai paprasysiu ir apgyvendins ja arciau
mes prie jūsų iš Radviliškio
sakot, nu bandysiu kalbėtis, nes mat mano bernužėliui reiks ir tūsų ir viso kitokių gėrio