Mes irgi sanatorijoje šiuo metu, kai vyrauja vėl visokie virusai tai net baisu ir į koridorius išeit, rankenas, turėklus liest, jau jaučiu paranoja kaip virusai kimba prie mano vaikų
bet žiūriu ir sesutes kažkaip šiemet griežtesnės, bent jau antram aukšte antram korpuse, neleidžia koridoriuose bazuotis vaikams, gal taip nori užkirst kelią sergamumui
vis agituoja, kad va veskite mamas i lauka, nežaiskit čia, eikit į kambarius
. Ir nebešūkauja niekas kai pokaituko miega mano merginos, o ankščiau kiek pamenu žoiaurus triukšmas už durų, laksto žvygauja, į duris trankosi su atsivestomis transporto priemonėm
O mes tik pareinam iš procedūrų ir iš kart į lauką, kad kuo mažiau kvėpuot sanatorijos oru,einam tik į procedūras ir valgyklą, bet ir ten pilna kosinčų čiaudinčių
šiemet penktą kartą sanatorijoje ir visus keturi kartus taip baisiai sirgome po jos...na taip norisi išvengt tų ligų šiemet tai imuosi visų priemonių. Kol kas savaite prabėgo, bet dar tfu tfu tfu kad tik neprisišnekėt
Sakyčiau net ir maistas pagerėjęs, jau ir makaronai su skoniu, ir varškės apkepas valgomas...būdavo žymiai baisiau, na o kotletai kotletai jie visada vienodi...man visai valgomi, bet va vaikams neįtinka
nieko sriubomis liks gyvos
Papildyta:
QUOTE(AiGyRo @ 2013 05 02, 20:56)
kokia prasme?
vasarą jaučiu su nauja tvarka sanatorija bus apytuštė, nes dabar įtariu suvažiuoja dar visi tie, kam priklausė be gydytojo susitarimo. Praeis 24 dienos ir jaučiu visi paskutinieji išvažinės namo ir beliks komercinės vietos bei tie kam nuskilo gaut siuntimus. Mes iš tų kam nepasiekė, gydytoja pasakė, kad visos vietos išdalintos ir kiekvienam vasaros mėnesiui tegalėjo siųst po viena vaiką
Ir aišku tos vietos jau išdalintos