Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Būtybė* @ 2013 05 02, 13:44)
Padrasinot smile.gif Vadinas trauksiu vežimą lauk, išsiskalbsim ir vešimės smile.gif Ačiū, už patarimą. Šiaip nesu iš tų, kuri labai kreipia dėmesį į tai ką kiti pagalvos, bet kas virš normų tai irgi ne į gerą sakyčiau smile.gif Tačiau kaip suprantu buvo ne viena mama, kuri savo didesnį vaiką vežime vežiojo smile.gif

Musu vezimas savo eiles dar laukia bagazinej smile.gif Jei matysiu kad jau vaikis lb priesinas ilgiems pasivaiksciojimams, trauksim savo agregata, nors mums ir 5 su puse smile.gif

Siandien kiek zmoniu uzveze i sanatorija, tai siaubas, halo kameros perpildytos, proceduros juose net 16:20 dar vyksta.
Atsakyti
"naujoji" tvarka veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokeja1981 @ 2013 05 02, 20:51)
"naujoji" tvarka veikia biggrin.gif

kokia prasme? g.gif
Atsakyti
Mes irgi sanatorijoje šiuo metu, kai vyrauja vėl visokie virusai tai net baisu ir į koridorius išeit, rankenas, turėklus liest, jau jaučiu paranoja kaip virusai kimba prie mano vaikų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet žiūriu ir sesutes kažkaip šiemet griežtesnės, bent jau antram aukšte antram korpuse, neleidžia koridoriuose bazuotis vaikams, gal taip nori užkirst kelią sergamumui g.gif vis agituoja, kad va veskite mamas i lauka, nežaiskit čia, eikit į kambarius g.gif . Ir nebešūkauja niekas kai pokaituko miega mano merginos, o ankščiau kiek pamenu žoiaurus triukšmas už durų, laksto žvygauja, į duris trankosi su atsivestomis transporto priemonėm blink.gif O mes tik pareinam iš procedūrų ir iš kart į lauką, kad kuo mažiau kvėpuot sanatorijos oru,einam tik į procedūras ir valgyklą, bet ir ten pilna kosinčų čiaudinčių doh.gif šiemet penktą kartą sanatorijoje ir visus keturi kartus taip baisiai sirgome po jos...na taip norisi išvengt tų ligų šiemet tai imuosi visų priemonių. Kol kas savaite prabėgo, bet dar tfu tfu tfu kad tik neprisišnekėt blink.gif
Sakyčiau net ir maistas pagerėjęs, jau ir makaronai su skoniu, ir varškės apkepas valgomas...būdavo žymiai baisiau, na o kotletai kotletai jie visada vienodi...man visai valgomi, bet va vaikams neįtinka doh.gif nieko sriubomis liks gyvos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AiGyRo @ 2013 05 02, 20:56)
kokia prasme? g.gif

vasarą jaučiu su nauja tvarka sanatorija bus apytuštė, nes dabar įtariu suvažiuoja dar visi tie, kam priklausė be gydytojo susitarimo. Praeis 24 dienos ir jaučiu visi paskutinieji išvažinės namo ir beliks komercinės vietos bei tie kam nuskilo gaut siuntimus. Mes iš tų kam nepasiekė, gydytoja pasakė, kad visos vietos išdalintos ir kiekvienam vasaros mėnesiui tegalėjo siųst po viena vaiką doh.gif Ir aišku tos vietos jau išdalintos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita112: 02 gegužės 2013 - 22:33
nezinau,man maistas tragiskas,net pykina nuo sriubu kvapo. Baigiam issikapstyt is viruso tai itariu teks vel eit i valgykla,galvoju net atsisakyt,vaikas visvien nevalge ten beveik...kol spec dieta ir gamina atskirai pagal susitarima tai bent valgyt pradejo normaliau... Apie sergancius tai tyliu,sedim bioptrone,ateina mamyte su dviem apsiliuliavusiais,akys raudonos,suprantu kad ne pamiegot susirinkom bet akivaizdžiai serganciu galetu neleist sad.gif mes saziningai tris d is kambario neisejom,tik siandien kai be temp ir nebeviduriuoja papaliau isejom i kiema ir i dvi proceduras.
Atsakyti
mes atvykstame geguzes 20 d. tai darbus daug vaiku kaip suprantu,nors abejoju kad ju sumazes ir veliau. g.gif Na bet nieko tokio,visiems reikia pasveikti.
O sakykite halo kameros kelios veikia? Ar ta viena taip ir nesutvarkyta yra?
Kaip as bijau ligu tai irnoras vaziuoti mazeja. doh.gif . Bet vaikai laukia nesulaukia. KAs diena tik apie sanatorija ir sneka. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AiGyRo: 03 gegužės 2013 - 00:46
AiGyRo, halo dvi kameros. mirksiukas.gif

Ligu cia daug. Tad tikrai rekomenduoju pirmuoju punktu daiktu sarase isirasyti ranku dezinfekanta. Mes pirma sav. neturejom, o savaitgali nusipirkom ir dabar kaip chirurgai pries valgi rankas issitepam. Mano maze neatsilaike pajurio vejui ir persisalde gerkle. Vakar tempa net uzkilo, ale sian nera ir tikiuosi nebekils. O dickis (itariu) pasigavo garsiaja zarnyno infekcija. Pora paru pykino, nelabai jautes. Ale neveme, neviduriavo ir tikiuosi viskas bus ok. Liko savaite, ale labai jau pasiilgom namu...
Atsakyti
nuo pirmadienio ir mes atvaziuojam. tik kakzkaip paskaicius baisu, kad nesusirgtu mano pupsikas. bet tai negi leidzia sergantiems vaikams vaiksiot po visa sanatorija? cia man jau kazkaip mazai atrodo ir tevu ir daktaru atsakomybes...
Atsakyti
QUOTE(renatelev @ 2013 05 03, 14:00)
nuo pirmadienio ir mes atvaziuojam. tik kakzkaip paskaicius baisu, kad nesusirgtu mano pupsikas. bet tai negi leidzia sergantiems vaikams vaiksiot po visa sanatorija? cia man jau kazkaip mazai atrodo ir tevu ir daktaru atsakomybes...

Siandien eina mergaite ir koso karkalais,tai mama jai sako "kosek kosek,nesidengt ",taip ir nesuprantu kodel nesidengti,eina pro kitus vaikus ir koso vos ne i veida jiem...
Atsakyti
čia jautu tik mums viskas gerai neturiu nusiskundimų. saugojamės kaip galime būname tik procedūras ir valgykla, jokių grindų, jokių rankenų, jei liečia iškarto valau, nes man baisiausia, nepykit bet dabar grįžinėja kas sirgo rotu, o juk rotas kad ir persirgęs užkresti gali kitus nuo 1 mėn iki 3 mėn. kosinčių ir sergančių baisu. todėl visas dienas būnu lauke net tarp procedūru būnu lauke, vis ratu ratu aplink sanatorija.
Atsakyti
roga as irgi saugojau kaip ismaniau,apskritai nemanau kad virusas vaikui,dvi dienas jau sveikas buvo,o siandien bulviu atnese,gabaliuka suvalge ir vel viduriuoja. Aptarem su dietologe jo meniu o nesa vistiek nesamones,sakiau dar kartas ir minsim namo nusispjove sad.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2013 05 03, 18:35)
roga as irgi saugojau kaip ismaniau,apskritai nemanau kad virusas vaikui,dvi dienas jau sveikas buvo,o siandien bulviu atnese,gabaliuka suvalge ir vel viduriuoja. Aptarem su dietologe jo meniu o nesa vistiek nesamones,sakiau dar kartas ir minsim namo nusispjove sad.gif

mums tas pats, užsirašė, kad mažylė alergiška braškėm iškarta kita diena jogurtas su braškėmis lotuliukas.gif o daugiau net sakyčiau maistas labai pagerėjo, galiu palyginti, nes buvome prieš pusmetį va tada tai buvo tragiškas mes ir viduriavome dabar neblogai ką valgome mažylei viskas tinka tfu tfu tfu tik savaitgaliais ir ypač sekmadieniais nevalgome visiškai nieko blush2.gif
Atsakyti