Nežinau , keistai man skamba . Kodėl tada mums sako kad nerezervuoja ? nu nesamone kažkokia. Vieniems rezervuoja ,kitiems ne . Jau du kartus skambinau ir klausiau .
O tai jums laikas sanatorijoje prapuole? Ar jus gryzot is ligonines atgal procedurintis? Papildyta:
Kiek teko girdet,tai su renovuotais kambariais sunkoka,bet manau jei buvot uzsisake renovuota turetumet gauti. Aisku jei reikalausit .
Bet tai turetu kai jau pasveikstat grazint likusias dienas.. Bent jau mes pernai kai sukarsciavom ,vaziavom keliom dienom namo,tai gyd. pasiule pasveikus vel gryzt ir prasitest tas dienas. Papildyta:
Gal kas nori su mumis eiti pamaitinti oziuku i parka? Mano mazajai liudna vienai tik su mama.
Bet tai turetu kai jau pasveikstat grazint likusias dienas.. Bent jau mes pernai kai sukarsciavom ,vaziavom keliom dienom namo,tai gyd. pasiule pasveikus vel gryzt ir prasitest tas dienas. Papildyta:
Gal kas nori su mumis eiti pamaitinti oziuku i parka? Mano mazajai liudna vienai tik su mama.
na ziurint kokia ta liga, turi jie vaistu jei ka duoda ir pagydo bet mums jau reikejo ligonines, o dar ir dabar vaikas sergantis tebera, vistiek negaletu testi reabilitacijos.
Gaila kažkaip labai , nes du metus gyvenome 2 korpuse ir labai super , kad ir 4 aukšte, bet vistiek jau viskas sava buvo Tikiuosi vistiek gausim kai nuvyksim