Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

Isvada pailseti nuo interneto 4u.gif bigsmile.gif (juokauju). NA sia savaite pradesime po truputuka ir mes dokumentus tvarkytis. Ir mintimis vis arciau juros ir sanatorijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 04 28, 21:09)
Aš tai nerekomenduoju Tele2. Bus tik vienas nervas, greičiau kompiuterį norėsit išjungti, nei laukti kol puslapis atsidarys.

Gyvenu 4 korpusem turiu tele2 interneta kompe ir nesiskundziu jo greiciu tongue.gif

Man labiausiai kelia juoka lipdukas ant registraturos, kad veikia zebra belaidis internetas, o Wi-fi veikia tik prie lifto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jupu @ 2013 04 28, 21:55)
Gyvenu 4 korpusem turiu tele2 interneta kompe ir nesiskundziu jo greiciu tongue.gif

Man labiausiai kelia juoka lipdukas ant registraturos, kad veikia zebra belaidis internetas, o Wi-fi veikia tik prie lifto lotuliukas.gif

Mes 3 korpuse 6 aukste buvom,tele2 puikiai krove ir nestrigo puslapiai,netgi tv per kompa nestrigo.
matyt cia kokiam korpuse gaudo skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akire79 @ 2013 04 25, 13:08)
Mes ruosiames i gintara geguzes 8 smile.gif Gal kas dar panasiu metu keliaus?

sveikute. mes atvaziuosim geguzes 6d. wink.gif
vaziuoju pirma karta, tai nelabai zinau kas ir kaip darosi blush2.gif
labiausiai mane neramina klausimas: ar duodat vokeli gydytojai? jeigu taip tai kada reiketu paduoti ir kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucka: 29 balandžio 2013 - 06:15
QUOTE(bucka @ 2013 04 29, 06:14)
vaziuoju pirma karta, tai nelabai zinau kas ir kaip darosi  blush2.gif
labiausiai mane neramina klausimas: ar duodat vokeli gydytojai? jeigu taip tai kada reiketu paduoti ir kiek?
ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebukliukas13: 29 balandžio 2013 - 08:21
superinis atsakymas, baikit kist tas babkes uz nieka :/
paskui pacios skundzias, kad be kysiu niekas nieko nedirba.
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2013 04 29, 06:14)
vaziuoju pirma karta, tai nelabai zinau kas ir kaip darosi  blush2.gif

Mes vaziuojam ketvirtus metus, ir nei kart nesu davus vokeliu, tik saldainiu dezike isvaziuojant nunesiau viena kart, nes lb gydytoja patiko smile.gif

O del interneto tele2, sake jis tikrai turetu gerai veikt nes palangoj jis atsirado vienam is pirmuju miestu, sake problemu neturetu kilt smile.gif
Atsakyti

Mes ruosiames i gintara geguzes 9 smile.gif norejau papildomai kita vaika pasimti uz kuri 15lt. moket tai neleidzia sako nera vietu sakau galim tam paciam 2vieciam gyventi tai ir taip nekaip doh.gif sake daug vaiku ir priima tik su kelialapiais dabar. gal kas dabar esat su papildomu vaiku ar imanoma kaip nors vis gi paimti dar kita vaika? ar vazioti su vienu paskui ten su jais tartis del kito? neturiu tokiam ilgam laikui kam palikti doh.gif
Atsakyti
As ir niekada nedaviau ir tikrai neprasciau gyvename gal net geriau nei kurie duoda, nepykit, bet mano tokia nuomone blush2.gif
Atsakyti
Mes gyvenam 2 korpuse jau antra savaitele, tai galejau ir vyra atsivezt nes netikrina nieks bent jau kol kas. o del tele2 interneto, cia prastas labai
Atsakyti
Mergaites nezinau kaip kitu nuomone, bet atvirai parasysiu IV korpusas yra renovuotas tik dar nesutvarkyta kanalizacija, silti jaukus kambariai, per lauka reikia eiti, bet jau silta gera pakviepuoti oru. zodziu tik mano nuomone viskas puiku tik stipreti ir dziaugtis juros oru.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 29, 16:31)
Mergaites nezinau kaip kitu nuomone, bet atvirai parasysiu IV korpusas yra renovuotas tik dar nesutvarkyta kanalizacija, silti jaukus kambariai, per lauka reikia eiti, bet jau silta gera pakviepuoti oru. zodziu tik mano nuomone viskas puiku tik stipreti ir dziaugtis juros oru.

Nepritarciau schmoll.gif mano nuomone tie vaiksciojimai per lauka pirmyn atgal is silto i vesu ,tik ligu gaudymas.Orai toli grazu dar nera silti. Labai dziaugiuosi ,kad gavom 2 korpusa.
Atsakyti