Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Roga @ 2013 04 26, 15:36)
Mes 4 korpuse nes musu kambarys nuplauke. Gavome liuks kambari ir nereikia moketi ir tv nera. Bet turime ir taip ka veikti.

O kaip tai nuplauke?
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 26, 16:43)
O kaip tai nuplauke?

Nugi atidave kitai musu kambari nors ji tik su vienu vaiku kodel sesute atidave nesiaisk4nau. Dzin man mes gydytis atvykome o ne gincytis. Ka dave ta emiau.
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 04 26, 09:22)
Gerai, kad paskaičiau, jog Omni blogai traukia. Pasiimsim Bites, mums praeitus du kartus labai gerai buvo.

Paaiškinkit man kasnors, kaip su laptopu pasijungti interneta sanatorijoje ? kokia kortele ten perkate ? kiek kainuoja ? nelabai suprantu aš biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 04 27, 12:50)
Paaiškinkit man kasnors, kaip su laptopu pasijungti interneta sanatorijoje ? kokia kortele ten perkate ? kiek kainuoja ? nelabai suprantu aš  biggrin.gif  blush2.gif

Reikia tureti modema i ji dedasi kortele tokia pat kaip ir i telefona .O pats modemas jungiasi i loptopa per usb jungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 04 23, 18:33)
Aš dabar jau nepamenu , bet ar galima atvykti į sanatoriją iš vakaro ?  g.gif  tarkim mano kelialapis 20d. o galiu atvykti 19d. vakare ?  bigsmile.gif  kiek pamenu galėdavo lyg ir ...

Mes del sito klausem registraturoje tai mums pasake taip jai atvyksit kaip pvz. ne 27 o 26 tai nuo tos dienos ir [pradesim skaiciuoti jusu dienas
Papildyta:
QUOTE(Būtybė* @ 2013 04 25, 08:29)
Sveikos. Į sanatoriją susiruošėme jau trečią kartą, gavome vietą Gegužės 10 d., šiandien pasiskambinus smile.gif Bet norėjau jūsų paklausti, ar yra kuri susidūrusi su tuo, kad nereikėjo praeiti pirminės reabilitacijos? Man taip keista, pasiskambinau į registratūrą, kadangi laiko nedaug prašiau kad kuo greitesniam laikui taloną gautume, tad ji padavė ragelį reabilitologės seselei. Seselė sako, kadangi jūs neprivažinėsite kasdien (Mes nevietiniai) tai sako reabilitologė jums tą pačią dieną surašys popieriukus. Ar taip būna?

Zinau kas ta diena atsysake 10dienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 04 18, 19:26)
Uz 6 Lt (tiek kainavo) skalbimo masina, dziovykla ir skalbimo milteliai (1 porcija).

O kur tie skalbimo milteliai dalinami nes pernai mes ju negavom arba nemokiejom ieskoti
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 25, 11:44)
o proceduru kad gavom tai vos spejam lakstyti  biggrin.gif po pietu dar vonios ir manksta liko  smile.gif faina daktaryte gavom  thumbup.gif
tik va koridoriuose tiek kosejanciu  kad baisu daros  doh.gif

Kokias proceduras gavot? Jai nesunku gal ir skaiciu galit parasyti? Kokia daktare? Mes pernai faina buvom gave.
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 27, 15:03)
Reikia tureti modema i ji dedasi kortele tokia pat kaip ir i telefona .O pats modemas jungiasi i loptopa per usb jungti  4u.gif

Supratau , o brangus tas modemas ? aš jo neturiu g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2013 04 27, 17:07)
Kokias proceduras gavot? Jai nesunku gal ir skaiciu galit parasyti? Kokia daktare? Mes pernai faina buvom gave.

Kokia gydytoja patiko ? mes pirmai metais gavome J.Lzdeni tai labai smagiai bendravome, malonus tikrai .O antrais metais E. Grigaliūnienė buvo tai labai faina irgi , paprasta , maloni ir paslaugi labai . Nežinau ką dabar gausim, bet jei reikėtų rinktis , rinkčiausi E. Grigaliūniene thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 04 27, 15:49)
O kur tie skalbimo milteliai dalinami nes pernai mes ju negavom arba nemokiejom ieskoti

Registraturoje, kur mokejau uz skalbima.
Atsakyti
Sveikos:)
Gal zinote kiek apmoka biuletenio lyginciam asmeniui?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 04 27, 12:50)
Paaiškinkit man kasnors, kaip su laptopu pasijungti interneta sanatorijoje ? kokia kortele ten perkate ? kiek kainuoja ? nelabai suprantu aš  biggrin.gif  blush2.gif

bites isankstinio netas labai brangus nors ir duomenys neriboti,geriau imkit tele2 uz 5 lt savaitei 1gb panarsyt puslapius tikrai uzteks ir galesit papildyt jei neuzteks
P.S modemas 7,2 mbps su 5 litu papildymu tele2 106 lt kainuoja,i ta modema galesit bet kokia kortele idet velaiu jei sugalvosit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 27 balandžio 2013 - 18:16
O gal zinote ar su misriu raidos sutrikimu galima imti biuleteni vietoj atostogu forminimo, aciu?
Atsakyti