Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Būtybė* @ 2013 04 25, 08:29)
Sveikos. Į sanatoriją susiruošėme jau trečią kartą, gavome vietą Gegužės 10 d., šiandien pasiskambinus smile.gif Bet norėjau jūsų paklausti, ar yra kuri susidūrusi su tuo, kad nereikėjo praeiti pirminės reabilitacijos? Man taip keista, pasiskambinau į registratūrą, kadangi laiko nedaug prašiau kad kuo greitesniam laikui taloną gautume, tad ji padavė ragelį reabilitologės seselei. Seselė sako, kadangi jūs neprivažinėsite kasdien (Mes nevietiniai) tai sako reabilitologė jums tą pačią dieną surašys popieriukus. Ar taip būna?

Buna buna (ir mums pernai taip papuole). Ir dziaukites, kad taip greit popieriukus sutvarkys:)
Papildyta:
O mums siemet nepasiseke - negavom vietos sanatorijoje siltuoju laiku... Jei kas negalesite vaziuoti - brukstelkit i az. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 04 25, 08:29)
Sveikos. Į sanatoriją susiruošėme jau trečią kartą, gavome vietą Gegužės 10 d., šiandien pasiskambinus smile.gif Bet norėjau jūsų paklausti, ar yra kuri susidūrusi su tuo, kad nereikėjo praeiti pirminės reabilitacijos? Man taip keista, pasiskambinau į registratūrą, kadangi laiko nedaug prašiau kad kuo greitesniam laikui taloną gautume, tad ji padavė ragelį reabilitologės seselei. Seselė sako, kadangi jūs neprivažinėsite kasdien (Mes nevietiniai) tai sako reabilitologė jums tą pačią dieną surašys popieriukus. Ar taip būna?

Buna ,mes su mazaja kasmet taip popieriukus susitvarkom 4u.gif
Atsakyti
Simsiuke, matau jūs šiaulietė, mes būtent Šiauliuose ir važiuosime pas reabilitologę vaikų klinikose. Tada reikia tikėtis kad taip ir bus, neatsiras kokių staigmenų. smile.gif
Ačiū, nuraminot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 04 23, 19:33)
Aš dabar jau nepamenu , bet ar galima atvykti į sanatoriją iš vakaro ?  g.gif  tarkim mano kelialapis 20d. o galiu atvykti 19d. vakare ?  bigsmile.gif  kiek pamenu galėdavo lyg ir ...

Mes vaziavome is vakaro, mus prieme:)
Atsakyti
o proceduru kad gavom tai vos spejam lakstyti biggrin.gif po pietu dar vonios ir manksta liko smile.gif faina daktaryte gavom thumbup.gif
tik va koridoriuose tiek kosejanciu kad baisu daros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 25, 12:44)
o proceduru kad gavom tai vos spejam lakstyti  biggrin.gif po pietu dar vonios ir manksta liko  smile.gif faina daktaryte gavom  thumbup.gif
tik va koridoriuose tiek kosejanciu  kad baisu daros  doh.gif

Jūs vos spėjate. O įdomu ką jie galvoja kai reiktų su trim spėti g.gif Jei nesunku paklauskite ar yra buvęs toks atvejas kai atvyksta su mažais trynukais viena mama. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes ruosiames i gintara geguzes 8 smile.gif Gal kas dar panasiu metu keliaus?

Atsakyti
o gal kas esat sanatorijoj ir nuobodziaujat,maniskiui 3m,lb jam vaiku reikia,neturim su kuo kamuoliu pazaist smile.gif jei kas irgi nuobodziaujat brukstelkit i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akire79 @ 2013 04 25, 15:08)
Mes ruosiames i gintara geguzes 8 smile.gif Gal kas dar panasiu metu keliaus?

Mes vyksime gegužės 3 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akire79 @ 2013 04 25, 15:08)
Mes ruosiames i gintara geguzes 8 smile.gif
QUOTE(Minutėlė @ 2013 04 25, 15:35)
Mes vyksime gegužės 3 d. mirksiukas.gif

Aš kaip ir minėjau šiandien, mes važiuojame Gegužės 10 d. smile.gif
Atsakyti
Beje, klausimas. Kambario renovuoto pokolkas negavom, tai vietoj tik tarsiuos. O nerenovuotame yra TV?
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 04 25, 16:47)
Beje, klausimas. Kambario renovuoto pokolkas negavom, tai vietoj tik tarsiuos. O nerenovuotame yra TV?
nera,tik bendras kolidoriuj ar poilsio kambary smile.gif
Atsakyti