Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

As gal su daznai beskartojanciu klausimu. per kiek laiko nuo reabilotologes "palaiminimo" reikai isvykti i gydymo istaiga?

Ir tos kurios vaziavote jau ar vaziuosite artimiausiu metu. Ar reikia vaziuoti i ligoniu kasas. nes man drauge minejo kad jei stacionaras pas juo vaziuoti nebereikia. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AiGyRo: 10 balandžio 2013 - 12:01
QUOTE(AiGyRo @ 2013 04 10, 11:59)
As gal su daznai beskartojanciu klausimu. per kiek laiko nuo reabilotologes "palaiminimo" reikai isvykti i gydymo istaiga?

Ir tos kurios vaziavote jau ar vaziuosite artimiausiu metu. Ar reikia vaziuoti i ligoniu kasas. nes man drauge minejo kad jei stacionaras pas juo vaziuoti nebereikia.  g.gif

Mes jau gavom "palaiminima" is reabilitologes, o treciadieni pasiskambinsiu seimos gyd. ar viskas gerai su ligoniu kasom, viska dabar seimos gyd. sutvarko internetu. Reikia tik pasiimti is jos israsa is med. dokumentu (na apie liga ir t.t.).
Atsakyti
Jus greitai ir vaziuojate. As mastau kada registruotis pas reabilitologe jei eiles dar buna. Kad speti praeiti ir pirmine reabilitacija. Gal balandzio 30 pats tas. Nes geguzes 20 jau isvykstame.
Atsakyti
Manau 2, max 3 sav., pries isvykima mirksiukas.gif Juk poliklinikos reabilitacija 5 kartus, vadinas, per savaite praeisit. Mes praita sav. mankstas palankem ir galvojau vakar skirs inhaliacijas, ale ji tik viska surase ir palinkejo sekmes thumbup.gif
Atsakyti
man pavyko perkelti į 24 diena fuuu dabar spėsime viska susitvarkyti. tikrai priklauso nuo registratorės kokia dirba. ir viska sutvarko šeimos gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 10, 12:35)
man pavyko perkelti į 24 diena fuuu dabar spėsime viska susitvarkyti. tikrai priklauso nuo registratorės kokia dirba. ir viska sutvarko šeimos gydytoja.

tai atvyksim ta pacia diena. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jupu @ 2013 04 10, 12:23)
Manau 2, max 3 sav., pries isvykima mirksiukas.gif Juk poliklinikos reabilitacija 5 kartus, vadinas, per savaite praeisit. Mes praita sav. mankstas palankem ir galvojau vakar skirs inhaliacijas, ale ji tik viska surase ir palinkejo sekmes thumbup.gif

o as manau kad nera jokiu terminu, metuos tik karta duoda pirmine reabilitacija tai bet kada tais metais turetu buti atlikta
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 10, 15:56)
tai atvyksim ta pacia diena.  4u.gif

rimtai bigsmile.gif

būsiu su dviem vaikais vienas paauglys lipantis sienom, ir mergytė mažytė su kasytėm, kuri dievina brolį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 10, 15:39)
rimtai bigsmile.gif

būsiu su dviem vaikais vienas paauglys lipantis sienom, ir mergytė mažytė su kasytėm, kuri dievina brolį biggrin.gif

o su kokiom diagnozem vaziuojat?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 10, 18:04)
o su kokiom diagnozem vaziuojat?

vyresnėlis ADHD F90.0 (hiperaktyvumas) mažylei bronchų astma J 45
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 10, 17:15)
vyresnėlis ADHD F90.0 (hiperaktyvumas) mažylei bronchų astma J 45

4u.gif gerai kad nukele jums, butu sunku taip greit viska susitvarkyti. as jau galva suku ka reiks pasiimt, kad nieko nepamirst. maniskis dar labai mazai ka valgo tai vieni stresai.nusipirkau bevielio interneto modema kad vaikas su teciu galetu bendrauti.
Atsakyti
siandiena skambinau i sanatorija,norejau kazkaip uzsirezervuoti vieta rugpj men.niekas man nieko nerezervavo.sake ,kalbet su daktare ar ji turi uzsakius vieta tokiam men.daktare kukuoja kitaip,liepe skambintis ir jei yra vietu tai ji kelalapi duos.tai kaip db suprati?ka man daryti?kaip jus sugebat uzsirezervuoti vietas?nors ir skaitau beveik visus m ta tema,bet nepagaunu kampo kas vyksta.paaiskinkit man jei nesunku.aciu
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2013 04 10, 21:12)
siandiena skambinau i sanatorija,norejau kazkaip uzsirezervuoti vieta rugpj men.niekas man nieko nerezervavo.sake ,kalbet su daktare ar ji turi uzsakius vieta tokiam men.daktare kukuoja kitaip,liepe skambintis ir jei yra vietu tai ji kelalapi duos.tai kaip db suprati?ka man daryti?kaip jus sugebat uzsirezervuoti vietas?nors ir skaitau beveik visus m ta tema,bet nepagaunu kampo kas vyksta.paaiskinkit man jei nesunku.aciu

tai matyt jusu poliklinika nera gavusi kelialapiu rugpjuciui arba jau viska pazadejusi. beje vasaros metu siunciami ir priimami yra tik mokyklinio amziaus vaikai be mamu (bent jau taip paaiskino kai skambinau). paskambinus i sanatorija galima uzsiregistruot bet kuriam metu laikui isskyrus vasarai.siuo metu vietu yra tik balandziui ir po to tik rudeniui. taip ir rezervuojam kada pasiulo ir kada daug maz paciam patogu is to ka pasiulo.
beje siandien dar kalbejau su veina gyditoja tai jinai sake kad su vaiku geriausia vaziuoti si menesi nes nera didelios apgulties tai daktarai ir proceduru daugiau israso o ir tas proceduras atliekantys nera skubinami.vasara sake isvis su maziukais nesamone vaziuot,zmoniu pilna, balaganas, o ir daktarai pradeda atostogauti. rudeni dazniausiai orai prasti prasideda. pavasaris geriausias metu laikas sanatorintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 10 balandžio 2013 - 21:29