Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Roga @ 2013 04 23, 15:36)
nu ką lagaminai tašės sudėtos, viskas paruošta ryt į sanatorija biggrin.gif

pas mus irgi lagaminai sudeti, ryt ir mes vaziuosim 4u.gif
Atsakyti
kažin kaip su renovuotais kambariukais bus?
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 04 23, 15:44)
kažin kaip su renovuotais kambariukais bus?

as renovuoto neprasiau, kadangi arti gyvenam savaitgaliais namo vazinesim, bedos nematau ir nerenovuotame
Atsakyti
Mes rytoj pas rebilitologę lekiam bigsmile.gif Ir iki 12val. turim suspėt pas savo daktarytę ,kad išsiūstų į ligonių kasas popierius.Mums pirmadienį reiktų į sanatoriją jei viskas tvarkoje 4u.gif
Atsakyti
Aš dabar jau nepamenu , bet ar galima atvykti į sanatoriją iš vakaro ? g.gif tarkim mano kelialapis 20d. o galiu atvykti 19d. vakare ? bigsmile.gif kiek pamenu galėdavo lyg ir ...
Atsakyti
negirdėjau,kad taip būtų galima g.gif
Atsakyti
Mes jau šiandien nuvežėm daktarytei savo popieriukus tai dabar laukiam ,kad patvirtintų ligonių kasos ir pirmadienį lekiam 4u.gif
Atsakyti
mes jau isikurem, kamabrys visai geras nors ir nerenovuotas 4u.gif jokiu pelesiu, istapetuota, viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 24, 16:03)
mes jau isikurem, kamabrys visai geras nors ir nerenovuotas  4u.gif  jokiu pelesiu, istapetuota, viskas ok.

nejaugi neradote jokiu voru gigantisku, peliu, apiplysusiu tapetu, suplysusios patalynes, apgriuvusio tualetu su vonia? (cia pasak vienos mamytes, dvi paras pragyveno siaubo kambaryje) Negali buti biggrin.gif . O siaip as visada sakiau kad normalus tie nerenuovuoti kambariai. Ir juose gyventi galima. O 200 lt. galima skirti ir pramogoms. Ka mes sekmingai du metus ir dareme thumbup.gif .

Visoms graziu sauletu dienu , kantrybes ( nes vaikuciams ten isdygsta ragiukai rolleyes.gif , o gal tik mano vienos vaikui taip buna) . O vaikuciams saulytes ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 04 24, 15:08)
nejaugi neradote jokiu voru gigantisku, peliu, apiplysusiu tapetu, suplysusios patalynes, apgriuvusio tualetu su vonia? (cia pasak vienos mamytes, dvi paras pragyveno siaubo kambaryje) Negali buti  biggrin.gif . O siaip as visada sakiau kad normalus tie nerenuovuoti kambariai. Ir juose gyventi galima. O  200 lt. galima skirti ir pramogoms. Ka mes sekmingai du metus ir dareme  thumbup.gif .

Visoms graziu sauletu dienu , kantrybes ( nes vaikuciams ten isdygsta ragiukai  rolleyes.gif , o gal tik mano vienos vaikui taip buna) . O vaikuciams saulytes ir sveikatos  4u.gif

Aciu aciu 4u.gif tiek daug palinkejimu smile.gif Mes jau isikurem siandien ,viskas gerai ,gavom renovuotus kambarius ir gydytoja nebloga. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 04 24, 15:08)
nejaugi neradote jokiu voru gigantisku, peliu, apiplysusiu tapetu, suplysusios patalynes, apgriuvusio tualetu su vonia? (cia pasak vienos mamytes, dvi paras pragyveno siaubo kambaryje) Negali buti  biggrin.gif . O siaip as visada sakiau kad normalus tie nerenuovuoti kambariai. Ir juose gyventi galima. O  200 lt. galima skirti ir pramogoms. Ka mes sekmingai du metus ir dareme  thumbup.gif .

Visoms graziu sauletu dienu , kantrybes ( nes vaikuciams ten isdygsta ragiukai  rolleyes.gif , o gal tik mano vienos vaikui taip buna) . O vaikuciams saulytes ir sveikatos  4u.gif

matyt iki 6 auksto peles ir vorai nedaejo dar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Į sanatoriją susiruošėme jau trečią kartą, gavome vietą Gegužės 10 d., šiandien pasiskambinus smile.gif Bet norėjau jūsų paklausti, ar yra kuri susidūrusi su tuo, kad nereikėjo praeiti pirminės reabilitacijos? Man taip keista, pasiskambinau į registratūrą, kadangi laiko nedaug prašiau kad kuo greitesniam laikui taloną gautume, tad ji padavė ragelį reabilitologės seselei. Seselė sako, kadangi jūs neprivažinėsite kasdien (Mes nevietiniai) tai sako reabilitologė jums tą pačią dieną surašys popieriukus. Ar taip būna?
Atsakyti