Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Roga @ 2013 04 23, 10:11)
ypač pas rebilitologa kai eisite, ar savo gydytojai pabrėškite, kad abu su vyru, tegul skiria vaikam, tikrai galima wink.gif

Na man mūsų gyd. užgarantavo kad gausime du lydinčius. Tai gal ji jau žino tuos variantus.
Atsakyti
tikrai ne,miegojom su plonom pizamom,nuo 15val kazkur pas mus saulute dar atsisuka. Apskritai man tai labai karsta cia visam tam pastate,o kur atidaryti langai tai neramu kad vaiko nepertrauktu,bet kitaip visai nebebutu kuo kvepuoti. Mes vakar tik 20val balkona uzdarem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2013 04 23, 09:48)
tikrai ne,miegojom su plonom pizamom,nuo 15val kazkur pas mus saulute dar atsisuka. Apskritai man tai labai karsta cia visam tam pastate,o kur atidaryti langai tai neramu kad vaiko nepertrauktu,bet kitaip visai nebebutu kuo kvepuoti. Mes vakar tik 20val balkona uzdarem smile.gif

tai puiku 4u.gif
Atsakyti
Merginos,kokius jūs lapus vežatės į sanatoriją?Nes man davė tik du tokius lapukus,tokie kur siuntimus rašo,vienas gydytojos parašytas,o kitas reabilitologės atšviestas,o visa kita sakė,kad kompiuteriu išsiųsta,Ar ir Jums taip pat?
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 04 23, 13:04)
Merginos,kokius jūs lapus vežatės į sanatoriją?Nes man davė tik du tokius lapukus,tokie kur siuntimus rašo,vienas gydytojos parašytas,o kitas reabilitologės atšviestas,o visa kita sakė,kad kompiuteriu išsiųsta,Ar ir Jums taip pat?

Pacientas ar jį slaugantysis asmuo tik gavęs gydančiojo gydytojo patvirtinimą, kad jam skiriamų stacionarinės reabilitacijos gydymo paslaugų išlaidos bus kompensuojamos vyksta į savo pasirinktą reabilitacijos įstaigą ir pateikia jai formą Nr. 027/a.
Vykdami į sanatoriją turėkite:

Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą,
Išrašo ir medicininių dokumentų formą F-027/a.
Neįgalumą patvirtinantį pažymėjimą, jei vaikas neįgalus.

tai ar reikia reabilitologes israso kopijos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 23 balandžio 2013 - 13:32
QUOTE(veiducka @ 2013 04 23, 14:31)
Pacientas ar jį slaugantysis asmuo tik gavęs gydančiojo gydytojo patvirtinimą, kad jam skiriamų stacionarinės reabilitacijos gydymo paslaugų išlaidos bus kompensuojamos vyksta į savo pasirinktą reabilitacijos įstaigą ir pateikia jai formą Nr. 027/a.
Vykdami į sanatoriją turėkite:

Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą,
    Išrašo ir medicininių dokumentų formą F-027/a.
    Neįgalumą patvirtinantį pažymėjimą, jei vaikas neįgalus.
tai ar reikia reabilitologes israso kopijos? g.gif

skambinausi į ligonių kasas,tai sakė,kad visus dokumentus patvirtina jie,ir gavus jų patvirtinimą per 10 dienų nuvykti į pasirinktą sanatoriją!
Tai aš ir turiu išrašą iš medicininių dokumentų Forma Nr.027/a (gydytoja viską ranka yra ten surašiusi),o tas reabilitologės atsakymas atšviestas tai gal ir nebus reikalingas tada.
Atsakyti
Merginos ,o jus gal kas matete renovuotus kambarius paaugliams? Sake siemet jau yra ir tokiu 5 lt.parai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 23, 13:58)
Merginos ,o jus gal kas matete renovuotus kambarius paaugliams? Sake siemet jau yra ir tokiu 5 lt.parai kainuoja.

Maciau 4a gyvena paaugliai renovuotuose bet nieko nezinau apie juos smile.gif
Atsakyti
Viskas patvirtinta!!!
Ketvirtadienį ir mes važiuojam!!! clap.gif
Atsakyti
nu ką lagaminai tašės sudėtos, viskas paruošta ryt į sanatorija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, va paskaiciau, apie paaugliu renovuotus kambarius, tikrai, idomu, ar tikrai ju yra, ir ar tikrai juose daug geresne situacija? mano dukra pries du metus kai buvo, tai tas kambariukas kuklus buvo, bet pakenciamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidabas: 23 balandžio 2013 - 16:02
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 23 balandžio 2013 - 15:45