Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(akire79 @ 2013 04 18, 16:29)
Sakykit o skalbykla kur nors yra netoliese, ir kur visos mamos skalbiates?

Yra - tame korpuse, kur masazus daro, pirmame aukste.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 04 18, 16:33)
Yra - tame korpuse, kur masazus daro, pirmame aukste.

O tai kas ten yra? Skalbimo mašina?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 04 18, 18:26)
O tai kas ten yra? Skalbimo mašina?

Uz 6 Lt (tiek kainavo) skalbimo masina, dziovykla ir skalbimo milteliai (1 porcija).
Atsakyti
As praita savaite skambinausi pasitikslinti ar viskas gerai su musu rezervacija ir del renovuoto kambario. Sake viskas gerai ,viskas uzsakyta. g.gif Nu tikiuos viskas bus gerai,nes nerenovuoto tikrai nenoreciau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 04 18, 15:51)
kažin ar 4 korpusas jau atidarytas po žiemos. o ir tie kambarėliai - kiek teko ten būti, baldai pakeisti, aptvarkyta, nėra taip baisu kad reikėtų baimintis, o kas jei negausim renovuoto kambario.
mes šiemet vėl važiuosim į nerenovuotą. man pirmiausiai juose pliusas, kad yra ne dušas, o vonia. nes antro korpuso renovuotuose kiek teko buvoti, visur buvo dušai su neįmanoma nureguliuoti vandens temperatūra. kai reikėdavo išprausti vaiką, buvo katastrofa.
vienas didelis minusas nerenovuotuose yra pelėsis. kas jam alergiškas - ne kas. bet ne visuose kambariuose tas nenaudėlis tūno. gavus pelėsinį kambarį su alergišku vaiku, galima paprašyti kad kambarį pakeistų. juk iškart įsikraustydami pasižiūrėsit kur koją keliat.

drinks_cheers.gif
tik man nerimą kelia, kad gausim nerenovuotą tame korpuse kur tenka per lauką eit, va tada tai ne kas, kai vaikus valgyt į procedūras pro lauką tampyt doh.gif
Niekada negyvenau nerenovuotame, bet kai jau privertė beveik aplinkybės, sako kad nebėra renovuotų, ta imsim nerenovuotą ir bandau įžvelgt pliusus, pirmas aišku pinigų sutaupysim, antras vonia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Min* @ 2013 04 18, 13:47)
Ir kas kiek laiko ten registratorės keičiasi?

ir man įdomu g.gif
Atsakyti
na ne žiema gi, lauko kveptelt irgi naudinga. mes paskutinį kartą buvom ketvirtam korpuse, ir buvom jame patenkinti smile.gif balkonai renovuoti, baldai pakeisti, ir šiaip nieko ten tragiško nebuvo. personalas malonus, žodžiu mielai grįžtume į 4 korpusą ir šiemet ax.gif o lauko juk ir taip norisi kai sanatorijoje esi. gi pušynas aplink. aišku jei kuolais lyja nemalonu į procedūras bėgt per lauką, betgi ten keli metrai ax.gif o ir kiek tokių dienų pasitaikys, kad kuolais lytų...
Atsakyti
Idomu,jei uzsisakem renovuota kambari is anksto vistiek jo negausim? g.gif
Ar cia nera renovuotu jau kas dabar rezervuojasi vietas?
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 19, 10:49)
Idomu,jei uzsisakem renovuota kambari is anksto vistiek jo negausim? g.gif
Ar cia nera renovuotu jau kas dabar rezervuojasi vietas?

kai aš skambinau sakė visi užsakyti, nebent kas neatvažiuos, ir aš buvau rezervavus kambarį kambarį, bet ten vaiko ligos nuvėlinom atvažiavimą, tai sakė renovuoto kambario Jums jau nebegalim rezervuot, tam laikui jau nebėra.
Papildyta:
QUOTE(SSDD @ 2013 04 19, 08:22)
na ne žiema gi, lauko kveptelt irgi naudinga. mes paskutinį kartą buvom ketvirtam korpuse, ir buvom jame patenkinti  smile.gif balkonai renovuoti, baldai pakeisti, ir šiaip nieko ten tragiško nebuvo. personalas malonus, žodžiu mielai grįžtume į 4 korpusą ir šiemet  ax.gif o lauko juk ir taip norisi kai sanatorijoje esi. gi pušynas aplink. aišku jei kuolais lyja nemalonu į procedūras bėgt per lauką, betgi ten keli metrai  ax.gif o ir kiek tokių dienų pasitaikys, kad kuolais lytų...

Man Jūsų optimistinis nusiteikimas patinka drinks_cheers.gif Smagu, rast tokių postų, kurie nuteikia maloniai, o ne tik, kad "blogai blogai blogai viskas"
Jau patikėjau kad tikrai ne taip ir blogai tie nerenovuoti kambariai mirksiukas.gif
Kai pagalvoji kad ten gyvenimas laikinai ir tiesą sakant labai trumpai, nes laikas prabėga greit, tai...svarbu nors priima ir duoda kur iįmiegot, o jei dar nemokamai tai iš vis thumbup.gif
Kada atvažiuojat? Gal sutaps laikas, susipažintume artimiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2013 04 19, 11:17)
kai aš skambinau sakė visi užsakyti, nebent kas neatvažiuos, ir aš buvau rezervavus kambarį kambarį, bet ten vaiko ligos nuvėlinom atvažiavimą, tai sakė renovuoto kambario Jums jau nebegalim rezervuot, tam laikui jau nebėra.
Papildyta:

Man Jūsų optimistinis nusiteikimas patinka drinks_cheers.gif Smagu, rast tokių postų, kurie nuteikia maloniai, o ne tik, kad "blogai blogai blogai viskas"
Jau patikėjau kad tikrai ne taip ir blogai tie nerenovuoti kambariai mirksiukas.gif
Kai pagalvoji kad ten gyvenimas laikinai ir tiesą sakant labai trumpai, nes laikas prabėga greit, tai...svarbu nors priima ir duoda kur iįmiegot, o jei dar nemokamai tai iš vis thumbup.gif

man tai vien kad vonia senuose kambariuose patinka, vaiko po dusu kazkaip nemaudau tai nelabai patogu butu su dusu.
na ir viena mama pernai rudeni buvusi kad viskas ok tuose kambariuose nerenovuotose, aptvarkyti jie ir langai sudeti. 4u.gif
Atsakyti
[quote=jurgita112,2013 04 19, 11:17]
Papildyta:

Tai vadinasi kas rezervavosi ,tas turetu gauti. 4u.gif Siandien skambinausi pasiklausti ,tai pasake kad 100 procentu negaliu pasakyt ar gausit renovuota,bet tikriausiai gausit.. g.gif
Atsakyti
Kiekvienai mamai savaip. Mes vaziuosim kita savaiete jau 5 karta, ir visada prasausi tik i IV korpusa (kur per lauka eiti). Karta nuvede i III, atsisakiau. Skirtumas tarp renovuoto tok toks kad klozetas be dangcio ir dusas-vonia su uzuolaidele o ne kabina. Na dr spinta senovine. Bet jie taip pat suremontuoti jau, lovos naujos, ir IV korpuse daug ramiau nei kituose (ce mano nuomone, man ten labiau patinka)
O va valgkykloje amzinas bardakas nepatinka. Patis svarbiausias dalykas ten vaziuojant gerosios arnyno bakterijos ir smecta reikalui esant.

Del rezervavimo... Tai kad rezervuota, nereiskia kad gausit. Jau buvau minejusi senosose temose koki nuotyki apturejom. Kad atvaziuoju su dviem vaikais, o triviecio nera, visi uzimti. Ir nepasiskusi niekam. Nera ir viskas. VAldiska istaiga, nusiteikit tam.

Sesutes, ar proceduriniuose dirbancios, visos supratingos ir malonios, visada galima susitarti, pasiderinti jei kas negerai. Na, bent mums nepasitaike nemaloniu...
Papildyta:
QUOTE(jurgita112 @ 2013 04 19, 12:17)

Tikrai nera blogai. Bet, aisku, reikia nusiteikti, kad ne i viesbuti vaziuojat. Ir triuksmo buna (na paaugliukai pasiauteja), ir is saldytuvo sis tas dingsta. Ir ne atostogaut vaziuojam (nors yra ir tokiu...) o stiprinti savo vaikuciu sveikateles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angangute: 19 balandžio 2013 - 14:40
Gal yra normalių kambarių 4 korpuse, bet praėjusią vasarą (nors buvom rezervavę renovuotą, bet atvykus pareiškė, kad kambarių iš viso nėra, surado atseit vieną) nuvedė pirmam aukšte 4 korpuso į tokį, kad net pačios seselės sakė, kad tai baisiausias sanatorijos kambarys. Neketinau ten pasilikti nei minutės. Gerokai patriukšmavus, atsirado ir mūsų rezervuotas renovuotas kambarys... g.gif Kiek girdėjau, tą savaitę tai buvo ne vienintelė identiška tokia istorija.
Atsakyti