Ir kas kiek laiko ten registratorės keičiasi?
Na ka pasiskambinau ir vel, paprasiau rezervuoti kambari, sake nereikia papulsim i toki koks bus (ta prasme renovuota arba paprasta), bet kai paprasiau renovuoto tai pasake jog nebera Mes is Siauliu vaziuojam rytoi su dviem berniukais 1,6 m ir 5,6 m. Nesam buve tai net nzn kaip seksis Pagyvensim pamatysim, tik iskilo toks klausimas jei vykstu su masina ar bus kur ja palikti?
mašiną bus kur palikti, bet joms ten visko atsitinka. būna kad ir apiplėšia. kaip ir visur, visko pasitaiko...
QUOTE(braika25 @ 2013 04 18, 14:10)
Na ka pasiskambinau ir vel, paprasiau rezervuoti kambari, sake nereikia papulsim i toki koks bus (ta prasme renovuota arba paprasta), bet kai paprasiau renovuoto tai pasake jog nebera Mes is Siauliu vaziuojam rytoi su dviem berniukais 1,6 m ir 5,6 m. Nesam buve tai net nzn kaip seksis Pagyvensim pamatysim, tik iskilo toks klausimas jei vykstu su masina ar bus kur ja palikti?
o tai susitiksime nežinau ar mane pameni
sėkmės viskas bus gerai, tik tiek, kad jau nebešildo. automobili galima palikti praktiškai prie pat. aišku visur visko nutinka
man tai kolkas didziausias galvos skausmas dviraciai vaiku . nelabainori kad jie stovetu po laiptais. O i diena po kelis kartus tampyti i virsu ir atval jei dar koks 4 . galvojau automobylyje laikyti bet velnias kad nesaugu. nes pas mus minivenas tai visa "bagazine" sviecia
QUOTE(Roga @ 2013 04 18, 14:20)
o tai susitiksime nežinau ar mane pameni
sėkmės viskas bus gerai, tik tiek, kad jau nebešildo. automobili galima palikti praktiškai prie pat. aišku visur visko nutinka
Na nezinau, bet jei mane pameni butinai nepasikuklink uzkalbinti bus smagu Jus mane sugluminot del masinos Net nebezianu ka daryti? Pas mane ir bagazine kiaurai sviecia Odickis nori butinai dvirati veztis Ziuresiu ka vyriskis patars, tai taip ir darysiu
QUOTE(braika25 @ 2013 04 18, 14:02)
Na nezinau, bet jei mane pameni butinai nepasikuklink uzkalbinti bus smagu Jus mane sugluminot del masinos Net nebezianu ka daryti? Pas mane ir bagazine kiaurai sviecia Odickis nori butinai dvirati veztis Ziuresiu ka vyriskis patars, tai taip ir darysiu
as tai imsiu dvirati ir kambary laikysiu, bagazinej jokiu budu nepalikciau, gaila butu kad langu neisbarskintu. orai grazus nesinori vaiko kambary laikyti, vis dziaugsmas pasivazineti vaikui
didesnė tikimybė kad dviratį pavogs iš laiptinės turbūt, nei kad iš bagažinės. tai jau jei vežtis dviratį, tai laikyti arba bagažinėje, arba kambaryje.
As laikysiu balkone, nes masinai tikrai dar langus isbarskins
QUOTE(SSDD @ 2013 04 18, 13:47)
o ko čia sunerimt? negausit tai negausit to renovuoto, būsit pinigėlių sutaupę. mes visada gyvendavom renovuotame, o pernai pasirinkom nerenovuotą. ir nieko tokio neatsitiko. nėra tas baubas toks baisus, kaip iš pavadinimo skamba
Na bent jau 4 korpuse pirmame aušte tai kambarėliai tikrai ne kokie...
kažin ar 4 korpusas jau atidarytas po žiemos. o ir tie kambarėliai - kiek teko ten būti, baldai pakeisti, aptvarkyta, nėra taip baisu kad reikėtų baimintis, o kas jei negausim renovuoto kambario.
mes šiemet vėl važiuosim į nerenovuotą. man pirmiausiai juose pliusas, kad yra ne dušas, o vonia. nes antro korpuso renovuotuose kiek teko buvoti, visur buvo dušai su neįmanoma nureguliuoti vandens temperatūra. kai reikėdavo išprausti vaiką, buvo katastrofa.
vienas didelis minusas nerenovuotuose yra pelėsis. kas jam alergiškas - ne kas. bet ne visuose kambariuose tas nenaudėlis tūno. gavus pelėsinį kambarį su alergišku vaiku, galima paprašyti kad kambarį pakeistų. juk iškart įsikraustydami pasižiūrėsit kur koją keliat.
mes šiemet vėl važiuosim į nerenovuotą. man pirmiausiai juose pliusas, kad yra ne dušas, o vonia. nes antro korpuso renovuotuose kiek teko buvoti, visur buvo dušai su neįmanoma nureguliuoti vandens temperatūra. kai reikėdavo išprausti vaiką, buvo katastrofa.
vienas didelis minusas nerenovuotuose yra pelėsis. kas jam alergiškas - ne kas. bet ne visuose kambariuose tas nenaudėlis tūno. gavus pelėsinį kambarį su alergišku vaiku, galima paprašyti kad kambarį pakeistų. juk iškart įsikraustydami pasižiūrėsit kur koją keliat.
Sakykit o skalbykla kur nors yra netoliese, ir kur visos mamos skalbiates?