Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(veiducka @ 2013 04 17, 16:00)
o man sake ateiti pasiimti kazka  g.gif

g.gif nu gal aš ne taip supratau tada kažką
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 17, 15:00)
o man sake ateiti pasiimti kazka  g.gif

man irgi sakė paskambins kada ateiti pasiimti siuntimą,tik į ligonių kasa ne pati o jie dabar kreipiasi g.gif ryt pasakysiu tiksliai nes turi skambint g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 04 17, 15:53)
Šnd mūsų gydytoja sakė,kad ji kompe dokumentus užpildys ir viskas,o man jokių dokumentų neduos,ar gerai supratau kažin?Kaip jums mamytės irgi lygiai taip pat?Nes mes pernai važiavom tai su dviem lapais iš ligonių kasų

taip jums tereikia turėti "užpildo medicininės apskaitos formą Nr. 027/a „Medicinos dokumentų išrašas“ ir pateikia ją pacientui ar jį lydinčiajam asmeniui." daugiau viska gydytoja užpildo ir išsiunčia 4u.gif
Atsakyti
Bronchitas - tai bronchų gleivinės uždegimas, kurį sukelia virusai (gripo, paragripo, adeno, rino respiracinis), bakterijos (streptococcus pneumoniae, haemofilus influenzae, staphylococcus aureus, mycoplasma pneumoniae, chlamidia pneumoniae) taip pat kvėpavimo takus dirginančios medžiagos: dulkės, rūgščių garai, nuodingosios dujos, dūmai. 4u.gif
Cia toms kurioms reikia pasidometi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 17, 17:40)
taip jums tereikia turėti "užpildo medicininės apskaitos formą Nr. 027/a „Medicinos dokumentų išrašas“ ir pateikia ją pacientui ar jį lydinčiajam asmeniui." daugiau viska gydytoja užpildo ir išsiunčia 4u.gif

man ji šnd sakė,kad kažkaip naujoviškai čia reikia šįmet kompe pildyt,nes pernai aš su kažkokiais lapais iš jos keliavau į ligonių kasas ir po to su iš ten duotais dviem lapais tiesiai į sanatoriją thumbup.gif Ji man sakė ateiti 23d.,o mes 25d.išvažiuojam,kažin spės ten ji viską?
Atsakyti
QUOTE(gintare327 @ 2013 04 17, 17:06)
Bronchitas - tai bronchų gleivinės uždegimas, kurį sukelia virusai (gripo, paragripo, adeno, rino respiracinis), bakterijos (streptococcus pneumoniae, haemofilus influenzae, staphylococcus aureus, mycoplasma pneumoniae, chlamidia pneumoniae) taip pat kvėpavimo takus dirginančios medžiagos: dulkės, rūgščių garai, nuodingosios dujos, dūmai.  4u.gif
Cia toms kurioms reikia pasidometi. bigsmile.gif

tai kas cia sake kad bronchitu neuzsikresim? a? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Min* @ 2013 04 17, 17:07)
man ji šnd sakė,kad kažkaip naujoviškai čia reikia šįmet kompe pildyt,nes pernai aš su kažkokiais lapais iš jos keliavau į ligonių kasas ir po to su iš ten duotais dviem lapais tiesiai į sanatoriją thumbup.gif Ji man sakė ateiti 23d.,o mes 25d.išvažiuojam,kažin spės ten ji viską?

man irgi sake ateit 22 nors vaziuojam 24. manau kad spes nes jau 23 jums turetu buti patvirtinta ligoniu kasu
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 17, 18:42)
tai kas cia sake kad bronchitu neuzsikresim? a?  g.gif
Papildyta:

man irgi sake ateit 22 nors vaziuojam 24. manau kad spes nes jau 23 jums turetu buti patvirtinta ligoniu kasu

tą pačią dieną patvirtina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 04 17, 17:50)
tą pačią dieną patvirtina? bigsmile.gif

ta pacia,veliausiai kita, bet jei gyditoja pasake ateit 23 tai turbut ligoniu kasom pries diena issius popierius. bent jau musiske sake penktadieni issius kad pirmadieni butu patvirtinta
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 17, 18:42)
tai kas cia sake kad bronchitu neuzsikresim? a?  g.gif
Papildyta:

aš sakiau ir esu tikra, kad bronchitas neužkrečiama, tai komplikacija liekanti po kitų ligų, virusinių, bakterinių susirgimų.

mums ir taip pat gausime tą pačią diena dokumentus.
Atsakyti
Mh, skaitau ir hmm... Dauguma susergate sanatorijoje ? gal laikas negeras toks , gan pereinamasis iš šalto į šiltą g.gif ir pavojingas ganėtinai ... Mes jau 2 kart važiavome , pirmą kartą labai lengva sloga turėjome paskutinėmis dienomis , o antrą kartą nieko ,viskas ok buvo . Važiavome Balandį .
Dabar riedėsim Birželio 20d. tai jau orai kitokie bus , vėl nežinomybė ,kaip ir kas ... Bus matyti kaip seksis g.gif 4u.gif
Atsakyti
Mums irgi sake ateiti 22d.,o vaziuojam 24d. tai manau viskas bus gerai ,spesim 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, planuojam vaziuoti pirma karta su dviem vaikuciais i sanatorija, norejau jusu paklausti ar nebus jokiu nesusipratimu:
pasiskambinau i Gintara sako turim siai savaitei ir kitai savaitei vietu, pasakiau, kad atvyksim penktadieni, bet musu neklause nei vardu nieko tik pasake jog galim atvykti bet kuria diena. Ir dar idomu gal jau sutvarke visus nerenovuotus kambarius? Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti