Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Roga @ 2013 04 17, 10:23)
taip ir valosi ir tai nėra užkrėčiama, mes tada ir būtumėme sirgusios. antra ten sergančių neleidžia į druskų kambarius nes kenkia, o kad valosi toks ir yra tikslas. iškur tokie mitai kad susirgsite nesuprantu. nors sako ką galvoji tas ir išsipildo. aš esu tikra, kad vykstame stiprėti o ne sirgti, į koliudorių neiname, ten baisiausia kai vaikai keturiom eina ir į burna deda. valgykloje rankenų neliečiu lotuliukas.gif tai būsime sveikos biggrin.gif

Teisingai,mes irgi vaziuojame stipreti ,o ne sirgti. 4u.gif Vaziuojam jau 4 karta,kasmet uzpuola lengvi virusiukai .Bet nuo to niekur nepabegsi .

PS. Siandien pagaliau jau gavome dickei palaiminima is reabilitologes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Mes taip pat siemet vaziuosim 4 karta, ir kiekvienais metais apsergam, bet gydytojai ir sako, kad tokia eiga ir turi buti, nes organizmas valosi. Griztam pasveike ir sveiki bunam gera pusmeti po sanatorijos smile.gif Mes vaziuojam balandzio 30 d.
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 04 17, 12:16)
Teisingai,mes irgi vaziuojame stipreti ,o ne sirgti. 4u.gif  Vaziuojam jau 4 karta,kasmet uzpuola lengvi virusiukai .Bet nuo to niekur nepabegsi .

PS. Siandien pagaliau jau gavome dickei palaiminima is reabilitologes  thumbup.gif

valio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2013 04 17, 11:16)
bet juk druskų kambario esmė ir yra kad valytų,o kai valo tai normalu kad koso  g.gif

aš jau pradedu bijoti ir nebenorėti  doh.gif

Normalu. As tik parasiau kur daugiausiai koso smile.gif ir tiek.
Mano vaikui sis reiskinys netrukde.

Mums kolkas su BA diagnoze be stipraus paumejimo neduoda sanatorijos sad.gif Mazoji serga jau antra savaite, bet daugiau stipri sloga su nestipriu sausu kosuliu... Ner paumejimo ir dusulio-ner ir sanatorijos...
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 17, 10:09)
bet bronchitas juk neužkrėčiamas iš kur ta baimė,  g.gif užkrėčiama tik bakterijos ir virusai. o peršalti ir galite nes vėdina taip kad baisiai šalta doh.gif

na nezinau uzkreciamas ar ne bet darzely kai prasidejo bronchitas kazkokiam vaikui tai visa grupe saziningai persirgo kvepavimo taku ligomis. ir kai jau kas sukosedavo tai maniskiui tuoj pat prikibdavo.
Atsakyti
Mūsų BA nustatyta ir vaistukai geriami kasdien ir purškaliukai......
Ir važiuojam po ligos 4u.gif Savaitė kaip pasveikusi yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2013 04 17, 14:43)
Ir važiuojam po ligos  4u.gif Savaitė kaip pasveikusi yra 4u.gif

Pernai mums taip buvo. O liga nustatyta mums pries 3 metus jau.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 17, 14:31)
na nezinau uzkreciamas ar ne bet darzely kai prasidejo bronchitas kazkokiam vaikui tai visa grupe saziningai persirgo kvepavimo taku ligomis. ir kai jau kas sukosedavo tai maniskiui tuoj pat prikibdavo.

kosulys tai nereiškia bronchita, nemaišykite 4u.gif
nepykit, bet tikrai reikia apie ligas pasidomėti, kad pačiai ramiau būtų 4u.gif

QUOTE(grite @ 2013 04 17, 14:43)
Ir važiuojam po ligos  4u.gif Savaitė kaip pasveikusi yra 4u.gif

mes taip pat, tik mes po antibijotikų ir jau sveikos bus beveik 3 savaitės kai vyksime į sanatorija. tik priepoliai šį karta sunkesni buvo maniau be ligoninės neišsiversime, bet tfu tfu išsivertėme.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 04 17, 13:31)
Mums kolkas su BA diagnoze be stipraus paumejimo neduoda sanatorijos sad.gif  Mazoji serga jau antra savaite, bet daugiau stipri sloga su nestipriu sausu kosuliu... Ner paumejimo ir dusulio-ner ir sanatorijos...

tikrai taip,pradėjau derinti sanatoriją ir bac be paūmėjimo nesiunčia,tipo jei sveikas tai nereikia blink.gif kaip pagal užsakymą vaikui prieš reabilitaciją lengvas paūmėjimas prasidėjo tai visas procedūras pilna programa atlankėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 17, 14:02)
kosulys tai nereiškia bronchita, nemaišykite 4u.gif
nepykit, bet tikrai reikia apie ligas pasidomėti, kad pačiai ramiau būtų 4u.gif
mes taip pat, tik mes po antibijotikų ir jau sveikos bus beveik 3 savaitės kai vyksime į sanatorija. tik priepoliai šį karta sunkesni buvo maniau be ligoninės neišsiversime, bet tfu tfu išsivertėme.

4u.gif gal ir reikia.
Atsakyti
Šnd mūsų gydytoja sakė,kad ji kompe dokumentus užpildys ir viskas,o man jokių dokumentų neduos,ar gerai supratau kažin?Kaip jums mamytės irgi lygiai taip pat?Nes mes pernai važiavom tai su dviem lapais iš ligonių kasų
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 04 17, 14:53)
Šnd mūsų gydytoja sakė,kad ji kompe dokumentus užpildys ir viskas,o man jokių dokumentų neduos,ar gerai supratau kažin?Kaip jums mamytės irgi lygiai taip pat?Nes mes pernai važiavom tai su dviem lapais iš ligonių kasų

o man sake ateiti pasiimti kazka g.gif
Atsakyti