Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 22, 09:34)

Lietuvoje yra Inofolic miltukuose, bet as perskaiciau, kad Inofolic Plius, yra geriau.
inofolic plus and apparently it really helps with egg quality and improved ovulatory function in women. They do not sell it here but the ingredients include 4 g of inositol, 3mg of melatonin, and 1mg of folic acid.

Zinokite, siunte vyras, tai vakare uzklausiu apie kaina biggrin.gif

Bet noreciau as gauti butent Inofolic Plius vienoje tableteje, bet va nerandu tokio vaistuko kad siusu i Lietuva blush2.gif . Del to ir geriu sudietines dalis.
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2013 04 18, 14:54)

Kitty, as pagalvojau, kad gal tu uzvesk koki parasiuka  rolleyes.gif Vistiek seki tema, o taip truksta ziniu, kuri cia ka daro ir kelinta karta  ax.gif  4u.gif

Nu va Meilės kibirkštėlė žadėjo vesti sąrašiuką, bet nežinau, kuo tai baigėsi ax.gif Galiu aš paimti, tik į parašą nelabai noriu dėti ax.gif daug bendrauju bendraamžiuose, visos susibendravusios, ir gyvai susitinkam, šiek tiek žino ten apie šitą visą, bet.. nenoriu taip jau labai viešintis, o jei pasidarysiu parašą, garantuotai iš įpročio ten įdėsiu. doh.gif O tada prasidės klausimai...

Bet galiu pasidaryti sau ir kartais vis įkelti, o pirmuose temos puslapiuose dar galima gal ir statistiką įdėti, tarkim, už pusmetį ar metus g.gif Kiek darė,kiek pavyko, kokioj klinikoj g.gif Jei įdomu..

Žodžiu, mielosios, jei norite ir įdomu, arba čia prisiduokit, arba man į až, kurios kurį mėnesį darote ir kur, ok? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 21, 13:52)
Įdomu, pagūglinau, jis skiriamas dėl diabeto g.gif  tu turi problemų su cukraus kiekiu kraujyje? Mano cukrus idealus g.gif  man tai endokrinologas pasiūlė Thyboną, nors mano TTH žemas, sako, net ir tokiu atveju kartais gali padėti, būna paslėpta hipotirozė. Nes kiti požymiai kaip ir leistų įtarti, bet tth žemas. O dėl metformino nieko nesakė g.gif  jis hormoninis?gal Treijso paklausti... bet kai jo tokia reakcija į mano klausimus...

Man skyrė endokrinologė, sakė, kad metmorfinas gerina kiaušialąsčių kokybę. Todėl skiriamas ne tik diabetikams.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 22, 11:03)
Man skyrė endokrinologė, sakė, kad metmorfinas gerina kiaušialąsčių kokybę. Todėl skiriamas ne tik diabetikams.

Bet tau PKS nėra, ar ne? Gal man dar pasitarti su endokrinologu... Net nežinau.. Nes žinau,kda prie PKs skiriama, va: "Pastaraisiais metais labai gerų rezultatų pasiekta PKS gydant metforminu. Metformino veiksmingumą galima paaiškinti tuo, kad šis vaistas efektyviai veikia svarbiausias metabolines patofiziologines PKS grandis ir parametrus: atsparumą insulinui, hiperinsulinemiją, nutukimą, dislipidemiją, hiperglikemiją, hiperandrogenizmą, anovuliacinį nevaisingumą."

Nu tyriausi viską, hiperinsulinemijos požymiai kaip ir yra, pasiėmiau aparatuką, matavausi 2k per dieną - cukrus idealus, ovuliacija vyksta, hiperandrogenizmo nėra, nutukimas..nu kaip... leisčiau sau viską - pro duris nepraeičiau, nu bet nesu nutukusi,nes neleidžiu sau:), vienžo. nu gal dar pasiaiškinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 22, 12:03)

as irgi daug laiko esu gerusi metformina, ji gine skiria jeigu moteris turi antsvorio, tai metforminas neleidzia svoriui augti ir netgi kazkiek svorio pamazina. man taip gine sake.
Atsakyti
Susiskambinau su T, jo nuomone, mano hormonai labai geri ir nieko daryti nereikia.
Atsakyti
Mergaitės blush2.gif ax.gif Mūsų svajonės pildosi, jos šiek tiek pakoreguotos gyvenimo, bet nemažiau nuostabios: iš pradžių norėjau pastoti ir pagimdyti pati. Po to bandėm susilaukti su IUI ir IVF. Netrukus po IVF bangėm kursus dėl įvaikinimo ir prašėm vieno vaikučio. Tačiau kai gavome laišką iš Vilniaus, kad Lietuvoje nėra norinčių įvaikinti 2 vaikučius, susimąstėme, kad taip neteisinga tų vaikučių atžvilgiu (kuo jie kalti,kad turi brolį ar (ir) seserį, kodėl jie dėl to turi būti pasmerkti likti vaikų namuos unsure.gif verysad.gif), pažvelgę vienas kitam į akis, tam nereikėjo nė žodžių, sutarėm imti du nestuke.gif nestuke.gif wub.gif

Tad mūsų šeima greitai pagausės dviem pačiais naustabiausiais vaikučiais angel.gif Jei nieko neplanuoto nenutiks, savaitės pabaigoje galėsiu juos jau namuose glausti... O mergaitės, kad jūs žinotumėte, kiek daug nuostabių vaikučių vaikų namuose. Jų akys... tokios gilios, tikinčios, laukiančios, mylinčios, galinčios padaryti viską, kad tik juos iš ten pasiimtų...

LINKĖJIMAI MANO BENDRAŽYGĖMS: AFRODITEI, CITUI, KITTY, GINGERBELA, ATILOJA, KEBERIOKŠT,INGV, PELANGONIJA, DELENA, PEPE IR KITOMS friends.gif TEAPLANKO JUS VISAS DIDIS DŽIAUGSMAS wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. HCG net nesidariau. Vakar vakare pradėjo raudonai tepti, o šiandien ryte susirgau. Tad 9 dpi testas nemelavo. Dabar darysime pertrauką iki kito ivf. Gal natūraliai įvyks stebuklas smile.gif Tik norėjau paklausti dėl kiaušialąsčių kokybės. Kažkuri iš merginų rašė, jog padeda želmenų sultys. Norėjau paklausti, ar tos želmenų sultys nepakenks sergant endo?
Papildyta:
Nes kažkaip manau, kad mūsų problema - mano kiaušialąsčių kokybė, kurią dar įtakoja ir mano turima endo.
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 04 22, 12:07)
Tad mūsų šeima greitai pagausės dviem pačiais naustabiausiais vaikučiais  angel.gif Jei nieko neplanuoto nenutiks, savaitės pabaigoje galėsiu juos jau namuose glausti... O mergaitės, kad jūs žinotumėte, kiek daug nuostabių vaikučių vaikų namuose. Jų akys... tokios gilios, tikinčios, laukiančios, mylinčios, galinčios padaryti viską, kad tik juos iš ten pasiimtų...
LINKĖJIMAI MANO BENDRAŽYGĖMS: AFRODITEI, CITUI, KITTY, GINGERBELA, ATILOJA, KEBERIOKŠT,INGV, PELANGONIJA, DELENA, PEPE IR KITOMS  friends.gif TEAPLANKO JUS VISAS DIDIS DŽIAUGSMAS  wub.gif

wub.gif kaip pasisekė vaikučiams, kad turės nuostabius ir suprantančius tėvelius wub.gif Sėkmės jūsų gausiai šeimynai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

prisiduodu blush2.gif buvom pas T sestadieni, po 5 dienu stimuliacijos.Priesingai, nei Kitty, man jis pasirode labai gerai nusiteikes, labai geros nuotaikos, nenusisnekejo.Si stimuliacija zymiai geresne, nors visi foliai tik desinej pusej, suskaiciavo 6, normalaus dydzio, grazus, gleivine superine. O va kairej pusej, nieko verysad.gif tik kazkokie taskiniai, mazulyciai foliukai, is kuriu nieko nebus. Labai keista kazkaip, gal tie mano antikuniai si cikla puola tik viena kiauside. Ryt vel vaziuojam apziurai, papildomai dabar leidziuosi cetrotide, blokuojantys kaip suprantu g.gif Labai pergyvenu del kokybes, nors siaip tai laabai atsiputus kazkokia jauciuosi, gal neturiu tiek daug vilciu kaip praeita karta verysad.gif

Mergaitės  ax.gif Mūsų svajonės pildosi, jos šiek tiek pakoreguotos gyvenimo, bet nemažiau nuostabios: iš pradžių norėjau pastoti ir pagimdyti pati. Po to bandėm susilaukti su IUI ir IVF. Netrukus po IVF bangėm kursus dėl įvaikinimo ir prašėm vieno vaikučio. Tačiau kai gavome laišką iš Vilniaus, kad Lietuvoje nėra norinčių įvaikinti 2 vaikučius, susimąstėme, kad taip neteisinga tų vaikučių atžvilgiu (kuo jie kalti,kad turi brolį ar (ir) seserį, kodėl jie dėl to turi būti pasmerkti likti vaikų namuos unsure.gif  verysad.gif), pažvelgę vienas kitam į akis, tam nereikėjo nė žodžių, sutarėm imti du

Tad mūsų šeima greitai pagausės dviem pačiais naustabiausiais vaikučiais  angel.gif Jei nieko neplanuoto nenutiks, savaitės pabaigoje galėsiu juos jau namuose glausti... O mergaitės, kad jūs žinotumėte, kiek daug nuostabių vaikučių vaikų namuose. Jų akys... tokios gilios, tikinčios, laukiančios, mylinčios, galinčios padaryti viską, kad tik juos iš ten pasiimtų...
LINKĖJIMAI MANO BENDRAŽYGĖMS: AFRODITEI, CITUI, KITTY, GINGERBELA, ATILOJA, KEBERIOKŠT,INGV, PELANGONIJA, DELENA, PEPE IR KITOMS  friends.gif TEAPLANKO JUS VISAS DIDIS DŽIAUGSMAS  wub.gif

jeei 4u.gif kokia grazi zinia wub.gif Linkiu, kad tie du angeliukai atnestu i Jusu seima labai daug dziaugsmo, meiles, jaukumo, silumos ir pilnatve wub.gif 4u.gif
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 22, 13:00)
Sveikos, merginos. HCG net nesidariau. Vakar vakare pradėjo raudonai tepti, o šiandien ryte susirgau. Tad 9 dpi testas nemelavo. Dabar darysime pertrauką iki kito ivf. Gal natūraliai įvyks stebuklas smile.gif  Tik norėjau paklausti dėl kiaušialąsčių kokybės. Kažkuri iš merginų rašė, jog padeda želmenų sultys. Norėjau paklausti, ar tos želmenų sultys nepakenks sergant endo?
Papildyta:
Nes kažkaip manau, kad mūsų problema - mano kiaušialąsčių kokybė, kurią dar įtakoja ir mano turima endo.

kaip gaila... verysad.gif dar viena nesekme unsure.gif Kas darosi g.gif
Atsakyti

Nuostabu wub.gif Tie angeliukai ateina i seima kuri juos dievins wub.gif O kiek jiem metu, ar jie visai leliukai bigsmile.gif ?

QUOTE(ingw123 @ 2013 04 22, 13:00)
Sveikos, merginos. HCG net nesidariau. Vakar vakare pradėjo raudonai tepti, o šiandien ryte susirgau. Tad 9 dpi testas nemelavo. Dabar darysime pertrauką iki kito ivf. Gal natūraliai įvyks stebuklas smile.gif  Tik norėjau paklausti dėl kiaušialąsčių kokybės. Kažkuri iš merginų rašė, jog padeda želmenų sultys. Norėjau paklausti, ar tos želmenų sultys nepakenks sergant endo?
Papildyta:

Uzjauciu. Joo mano patirtis irgi sako kad nuo 9dpi testai jau nebemeluoja, aisku su laimingom isimtim, kurios vyksta tik kitoms, kitur, kitu metu verysad.gif laikykis, laukiam stebuklo arba sugriztancios sekmingam bandymui 4u.gif Nors HCG tai vis tiek reikejo pasidaryti, tiesiog nusiraminimui 4u.gif

Tavo patirti su T labai nekaip man nuskambejo. nors as pas ji nebuvau ir man kiek maciau is sosno jis visada toks POVAS buvo, bet keista kad jis taip nejautriai su tavim bendravo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 22 balandžio 2013 - 13:09
QUOTE(Beila @ 2013 04 22, 13:07)
Mergaitės blush2.gif  ax.gif Mūsų svajonės pildosi, jos šiek tiek pakoreguotos gyvenimo, bet nemažiau nuostabios: iš pradžių norėjau pastoti ir pagimdyti pati.

As be galo dziaugiuosi uz jus, ypac uz dviguba sprendima wub.gif Labai tikiu,kad gandrai jus aplankys ateityje, kai atsipalaiduosit ir auginsit mazylius bigsmile.gif

ingw123, labai gaila verysad.gif

Kitty, as turejau galvoje trumpa parasiuka tiesiog nick'u merginu,kurios startuoja ar startuos,kaip naudojom anksciau ax.gif Pirmame puslapyje turbut nera prasmes daryti, nes visu planai kas menesi keiciasi ax.gif

Nazara 4u.gif svarbu,kad tie esantys butu tinkami ir viskas bus ok, laikykimes.

As siandien irgi po kraujo ir echo, venos subadytos,nes neidure niekaip, pilve vietos neber,nes vakar dar 3 k susileidau Puregono likucius doh.gif Man punkcija turbut poryt, turiu 10 vnt foliu cool.gif

Atsakyti