Sveikutes
prisiduodu

buvom pas T sestadieni, po 5 dienu stimuliacijos.Priesingai, nei Kitty, man jis pasirode labai gerai nusiteikes, labai geros nuotaikos, nenusisnekejo.Si stimuliacija zymiai geresne, nors visi foliai tik desinej pusej, suskaiciavo 6, normalaus dydzio, grazus, gleivine superine. O va kairej pusej, nieko

tik kazkokie taskiniai, mazulyciai foliukai, is kuriu nieko nebus. Labai keista kazkaip, gal tie mano antikuniai si cikla puola tik viena kiauside. Ryt vel vaziuojam apziurai, papildomai dabar leidziuosi cetrotide, blokuojantys kaip suprantu

Labai pergyvenu del kokybes, nors siaip tai laabai atsiputus kazkokia jauciuosi, gal neturiu tiek daug vilciu kaip praeita karta
QUOTE(Beila @ 2013 04 22, 12:07)
Mergaitės

Mūsų svajonės pildosi, jos šiek tiek pakoreguotos gyvenimo, bet nemažiau nuostabios: iš pradžių norėjau pastoti ir pagimdyti pati. Po to bandėm susilaukti su IUI ir IVF. Netrukus po IVF bangėm kursus dėl įvaikinimo ir prašėm vieno vaikučio. Tačiau kai gavome laišką iš Vilniaus, kad Lietuvoje nėra norinčių įvaikinti 2 vaikučius, susimąstėme, kad taip neteisinga tų vaikučių atžvilgiu (kuo jie kalti,kad turi brolį ar (ir) seserį, kodėl jie dėl to turi būti pasmerkti likti vaikų namuos

), pažvelgę vienas kitam į akis, tam nereikėjo nė žodžių, sutarėm imti du
Tad mūsų šeima greitai pagausės dviem pačiais naustabiausiais vaikučiais

Jei nieko neplanuoto nenutiks, savaitės pabaigoje galėsiu juos jau namuose glausti... O mergaitės, kad jūs žinotumėte, kiek daug nuostabių vaikučių vaikų namuose. Jų akys... tokios gilios, tikinčios, laukiančios, mylinčios, galinčios padaryti viską, kad tik juos iš ten pasiimtų...
LINKĖJIMAI MANO BENDRAŽYGĖMS: AFRODITEI, CITUI, KITTY, GINGERBELA, ATILOJA, KEBERIOKŠT,INGV, PELANGONIJA, DELENA, PEPE IR KITOMS

TEAPLANKO JUS VISAS DIDIS DŽIAUGSMAS
jeei

kokia grazi zinia

Linkiu, kad tie du angeliukai atnestu i Jusu seima labai daug dziaugsmo, meiles, jaukumo, silumos ir pilnatve
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 22, 13:00)
Sveikos, merginos. HCG net nesidariau. Vakar vakare pradėjo raudonai tepti, o šiandien ryte susirgau. Tad 9 dpi testas nemelavo. Dabar darysime pertrauką iki kito ivf. Gal natūraliai įvyks stebuklas

Tik norėjau paklausti dėl kiaušialąsčių kokybės. Kažkuri iš merginų rašė, jog padeda želmenų sultys. Norėjau paklausti, ar tos želmenų sultys nepakenks sergant endo?
Papildyta:
Nes kažkaip manau, kad mūsų problema - mano kiaušialąsčių kokybė, kurią dar įtakoja ir mano turima endo.
kaip gaila...

dar viena nesekme

Kas darosi